Şimdi Ara

ilginc ve Rahatsiz Edici Ruyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen rüyadayken elimde bir deste para veya degerli baska birsey oluyor ve o an rüyada oldugumun farkindayim, acaba reel hayata nasil geciririm bunu diye dusunur oluyorum size de hic oldumu?

Baska bir ruya, okuldayken birden bire bakmisim ayagimda ayakkabi yok, saklanmaya calisiyorum, etrafta ayakkabi bulmaya calisiyorum ama utanc verici bir his oluyor icimde, veyahut nasil yataga girmis isem (don-atlet) kendimi insanlarin icinde o halde yururken buluyorum...

Böyle abuk subuk, awkward dedikleri histe rüya görüyor musunuz sizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: McCutchen

Bazen rüyadayken elimde bir deste para veya degerli baska birsey oluyor ve o an rüyada oldugumun farkindayim, acaba reel hayata nasil geciririm bunu diye dusunur oluyorum size de hic oldumu?

Baska bir ruya, okuldayken birden bire bakmisim ayagimda ayakkabi yok, saklanmaya calisiyorum, etrafta ayakkabi bulmaya calisiyorum ama utanc verici bir his oluyor icimde, veyahut nasil yataga girmis isem (don-atlet) kendimi insanlarin icinde o halde yururken buluyorum...

Böyle abuk subuk, awkward dedikleri histe rüya görüyor musunuz sizde?

Psikolojik olarak günlük hayatında sorunların var mı genelde bu tarz rüyalar psikolojik olarak gergin ve yoğun dönemlerde olur

• Aynen hocam maddi sıkıntı çekiyorum, çaresiz hissetdigim anlar oluyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.