Şimdi Ara

ilife v7 robot alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
19.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alan kullanan var mı?
    Aliexpressten almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

ilife v7 temizlik robotu alınır mı?
    Alan kullanan var mı?
    Aliexpressten almayı düşünüyorum

ya alınır kullanılır akıllı aletler şarja gidiyor vs ama halı falan olmaması lazım zannedersem düz zeminde gidip gelecek.
  • Evim 1+1 ben v7s kullaniyorum ve cok memnunum. Halida da gidiyor sorun yok halidan inanilmaz kil tüy topluyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Vergi çıkıyor genelde şansına belki cikmaz. Ben 112 lira odedim 198 dolar+nakliyeye almıştım.

• merhaba,

gearbest de satıyor. üzerine 60 dolar filan yazdırabiliriz sanırım. Geçer mi acaba? Ambalaj büyük çünkü

evim 150m2. Halı yok (alerjim var) sık temizlik gerekiyor. Çok maliyetli(temizlikçi vs) kendim yapsam da çok sürüyor ve yoruluyorum. Şansımı deniycem sanırım..

fikirlerinizi beklerim
  • Gearbesti öneririm. Benim aldığım satici dhl ile gönderdiği icin direk takıldı. Gearbestte takilmama durumu soz konusu ve daha uygun fiyatlı. Takilirsada 100 lira vergiyi gozden çıkarırsınız.

• güzel alet te bozuldugu zaman ne yapacaksınız?
    burada servis hizmeti var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dünyaninnisi

Evim 1+1 ben v7s kullaniyorum ve cok memnunum. Halida da gidiyor sorun yok halidan inanilmaz kil tüy topluyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Vergi çıkıyor genelde şansına belki cikmaz. Ben 112 lira odedim 198 dolar+nakliyeye almıştım.

vergi nasıl çıktı? posta merkezine çağırıp vergisi şu kadar öde mi dediler?
  • nocnoc kullanıcısına yanıt
    benim kargo dhl ile geldi. dhl alıyor gümrük masrafını ve kendisi hallediyor gümrük işlemlerini. ben direk dhl ye ödedim.
  • ne kadar fiyat yazmıştı satıcı ürün için?

telefon açıp kargonuz için şu kadar vergi ödemeniz mi lazım dediler? süreci kısaca anlatırmısınız?
    ben de dhl ile gönderen birinden aldım da.
    bir de ne kadar sürdü bu işler?
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 3 Haziran 2016; 14:12:24 >
  • Dhl biraz çakal bu işlerde. Satıcı 60 dolar yazdi faturaya ama dhl satin aldığım ürünün url adresini ve satin alma confirmation mailini istedi. O nedenle kaçamadım reel fiyati gorduler ve o fiyat uzerinden bi rakam çıkardılar. Sana mail ile iletiyorlar zaten miktarı.

Bu işlemler3 günden fazla sürmüyor. 16 günde urun elimdeydi satici kargoladiktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dünyaninnisi

Dhl biraz çakal bu işlerde. Satıcı 60 dolar yazdi faturaya ama dhl satin aldığım ürünün url adresini ve satin alma confirmation mailini istedi. O nedenle kaçamadım reel fiyati gorduler ve o fiyat uzerinden bi rakam çıkardılar. Sana mail ile iletiyorlar zaten miktarı.

Bu işlemler3 günden fazla sürmüyor. 16 günde urun elimdeydi satici kargoladiktan sonra.

harbi çakalmış dhl
  • Güzel cihazmış ya videolarına baktımda ben vileda virobi bakmıştım bu daha güzelmiş
  • Merhaba. Geldi robot. Fayans yuzeyde mob ile birlikte tamamen sorunsuz. 1 bucuk saatten fazla sarji gidiyor daha dogrusu 1bucuk saat sonra evden cikmam gerekti hala calisiyordu. Yalniz salonda kullandigimiz yuksek ve sık tüylü halıya çoğu zaman çıkamıyor. Mobu çıkmış olsa da. Halının tüyleri çok sık ve yüksek duvar gibi olduğından belki. Kumanda ile istediğiniz yeri temizleyebiliyorsunuz. Haliya cikarip sag sol iler yaptirarak temizletebiliyorsunuz ama gun icinde otomatik saat ayari ile yapinca haliya cikamiyor. Normal bi hali olsa cikar sanirim cunku buna bile bazen cikiyor. Dolap vs gibi genis alanli yerlere kut diye carpmiyor yavaslayip dokunuyor. Ama saldanye masa bacagi gibi yerlere geldigi gibi carpiyor.
    Temizligi cok kolay. Bayagi guzel temizliyor. Tum oda kapilari aciksa ve engelleyen birsey yoksa tek sarjla tum evi temizler.
    Evde kedi var ve yaz diye tum halilari kaldirdim. Cok super temizlik oluyor hergun
    Alacaklara tavsiye ederim.

Dhl cakallik yapar diye satici ile anlastim ve ucuz bir ilan acmasini istedim. Onu da odedim. Boylece elimde hem 75 dolarlik urun link adresi hem de ayni urunun odeme makbuzu oldu. Hos adam dhl yerine baska bir transport ile gonderdi. Ama onda da sorun olmadi. Repair item garantee yaziyordu pakette
    Urun gelince diger odemeyi iptal ettik para iade oldu

• Ne güzel satıcıymış öyle. Çok şanslıymışsınız hocam. Satıcının linkini paylaşabilir misiniz ?

Bir de merak ettiğim konu : Alet köşeleri ve duvar diplerini de temizleyebiliyor mu ? Videolarından sanki köşelere giremiyor gibi geldi bana.
  • abbet kullanıcısına yanıt
    satıcı linki
    s.aliexpress.com
    Robot Cleaner 888 Store - Amazing prodcuts with exclusive discounts on AliExpress Mobile
    http://s.aliexpress.com/Nz2EZfuE

köşeleri ve duvar diplerini güzel temizliyor. yan fırçası biraz dışarda o yüzden bir sorun yok. masa ayağının bile etrafında güzelce dönüp temizliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

satıcı linki
    s.aliexpress.com
    Robot Cleaner 888 Store - Amazing prodcuts with exclusive discounts on AliExpress Mobile
    http://s.aliexpress.com/Nz2EZfuE

köşeleri ve duvar diplerini güzel temizliyor. yan fırçası biraz dışarda o yüzden bir sorun yok. masa ayağının bile etrafında güzelce dönüp temizliyor.

hocam hangi modeli ne kadar'a aldınız ?
    bende almayı düşünüyorum?
    ürün kaç günde elinize ulaştı?

• mustafakrc44 M kullanıcısına yanıt
    ilife v7 modelini aldım.
    v7 ile v7S arasında sadece sulu temizleme farkı var. aletin içine su da koyuluyor. ben onu tercih etmedim. zaten genel alan halı. v7 nin de takılıp çıkan mob bölgesi var. istersen onu ıslatıp takabiliyorsun.
    aldığımda satıcının elinde ürün yoktu. fabrikadan 2-3 güne gelecek dedi.4 günde geldi. 5.gün kargoya verdi. kargoya verdikten sonra yaklaşık -tam hatırlamıyorum- 9-10 gün içinde geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 18 Temmuz 2016; 14:38:39 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmN20

Evim 1+1 ben v7s kullaniyorum ve cok memnunum. Halida da gidiyor sorun yok halidan inanilmaz kil tüy topluyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Vergi çıkıyor genelde şansına belki cikmaz. Ben 112 lira odedim 198 dolar+nakliyeye almıştım.

Ben de uzun zamandir arastiriyorum ancak aklima takilan birkac soru var. Kullanan biri olarak yardimci olursaniz cok memnun olurum.

1) Cihaz oda gecislerini nasil yapiyor. Ornegin bir odayi temizledikten sonra digerine gecerken temizledigi odaya tekrar donuyor mu?

2) Tum evi temizledigini dusunelim. Temizligi birirdigini anlayip kendi yerine donuyor mu yoksa sarji bitene kadar dolasiyor mu?

3) Sarji bittigi zaman kendi yerine donuyor mu, kendini sarj ettikten sonra temizlige kaldigi yerden devam mi ediyor?

Sorular biraz fazla oldu ancak kullanicisi olarak yanitlarsaniz cok memnun olurum. Simdiden yanitlayan herkese tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AgenTR

quote:

Orijinalden alıntı: MmN20

Ben de uzun zamandir arastiriyorum ancak aklima takilan birkac soru var. Kullanan biri olarak yardimci olursaniz cok memnun olurum.

1) Cihaz oda gecislerini nasil yapiyor. Ornegin bir odayi temizledikten sonra digerine gecerken temizledigi odaya tekrar donuyor mu?

2) Tum evi temizledigini dusunelim. Temizligi birirdigini anlayip kendi yerine donuyor mu yoksa sarji bitene kadar dolasiyor mu?

3) Sarji bittigi zaman kendi yerine donuyor mu, kendini sarj ettikten sonra temizlige kaldigi yerden devam mi ediyor?

Sorular biraz fazla oldu ancak kullanicisi olarak yanitlarsaniz cok memnun olurum. Simdiden yanitlayan herkese tesekkur ederim.

Cihaz oda gecislerini tamamen raslantisal olarak yapiyor. Icerisinde odanın haritasını cikaran ve hafızasına kaydeden bir sistemi yok. Bu sistem benim bildigim 2 cihazda var ve fiyatlari 2-3bin lira arasi.

Temizligi bitirdigini anlamiyor. Dolasip duruyor belkide ayni yerleri 10 defa geçiyor sarji bitene kadar.

Ben sarj istasyonunu kullanmadim acikcasi evim küçük oldugu için ful sarj ile açtım dışarı çıkıp dolastim 3-5 saat ve geldigimde sarji bitmişti(bir keresinde 4 saat sonra gelmiştim ve hala çalışıyordu cok şaşırmıştım.)

Varsa baska soracaklarin yanitlayabilirim ama cok aman aman bir ozelligi yok cihazin fiyatina gore. Temizligi guzel yapıyor. Şimdi banggood ta blitzwolf vakum tmeizleyici satacak daha zamani aciklanmadi ama o güzel birseye benziyor. Benim aldığım cihazin emis gucu 600pa onun deger 1200pa. Fiyatida 160 dolar + 11 dolar nakliye gibi birsey. Muhtemelen cekis gücünden dolayı onu alacağım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.