Şimdi Ara

ilife v7 robot alınır mı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
19.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • forumda ilife konusu yok, fakat bende buraya yazayım, v5s pro modelini aldım aliexpresten indirimdeyken. halılardaki saçak kısmına dikkat edin, bazen takılabiliyor fırçalarına. göz kulak olmakta fayda var. navigasyon sistemi yok fakat kumandasıyla istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. dikdörtgen modu ve yuvarlak (dönerek) temizleme modu var. kullanımı basit. evin temiz olma durumuna göre haznesi doluyor. her gün kullanırsanız 2-3 güne bir dolar haznesi diye düşünüyorum.

koltuklarınızın ayakları yerden 10 cm yukarıda olursa koltuk altlarına kolayca girebilir. otomatik modda ise kafasına göre köşe alıp rastgele temizlik yapıyor. yerde kablo ve ıvır zıvır olmamasına dikkat etmelisiniz. takılıyor çünkü.

ıslak mop u denemedim daha. akşama denerim diye düşünüyorum. dikkat etmeniz gereken 2 sey var, hepa filtresini yıkamıyoruz ve su tankının içine sadece su koyuyoruz. deterjan koyulmuyor yani. bunu da buraya bırakayım belki lazım olur.

herkese iyi günler, temiz evler

• MGES38 kullanıcısına yanıt
    seçim yaptınız mı?
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam nerdee :) Araştırdıkça kafa karışıyor. Şimdi de Xiaomi düşünüyorum ama bu sefer de 1. sürüm mü 2. sürüm mü diye düşünüyorum. Almışken 1 defa alınacak sonuçta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGES38

Yok hocam nerdee :) Araştırdıkça kafa karışıyor. Şimdi de Xiaomi düşünüyorum ama bu sefer de 1. sürüm mü 2. sürüm mü diye düşünüyorum. Almışken 1 defa alınacak sonuçta...
    İşiniz zor valla. Xiaomiler iyi gps sistemi var fakat doların yükselmesi ve gümrük vergisi onu daha pahalı yapıyor. Hele ki 2 jenerasyon xiaomiler uçuk fiyatlara denk geliyor..

1 haftayı geçkin V5s pro kullanıyorum. Gps sistemini aramadım gerçekten. 2 oda 1 mutfak ve holü temizliyor her gün.. Halı saçaklari ve ortalıkta kablo olmazsa rahat çalışıyor. Mop u da denedim. Siliyor guzelce.. 2 saate yakın çalışıyor. Ben 1 saatte evi bitiriyorum. Sizin için gps önemliyse xiaomiden şaşmayın

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Gümrük konusu tr.gearbest.com'da dert değil :)

Ödediğiniz verginin dekontunu müşteri desteğe iletiyorsunuz, bizde kartınıza ödediğiniz verginin yarısını "nakit olarak" iade ediyoruz.

Daha fazlası için :(https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-elektrikli-paspas-ucretsiz-kargo-110-alfawise-h96-mini-tv-box-50-gearbest-turkiye--118802964 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Merhaba,

Gümrük konusu tr.gearbest.com'da dert değil :)

Ödediğiniz verginin dekontunu müşteri desteğe iletiyorsunuz, bizde kartınıza ödediğiniz verginin yarısını "nakit olarak" iade ediyoruz.

Daha fazlası için :(https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-elektrikli-paspas-ucretsiz-kargo-110-alfawise-h96-mini-tv-box-50-gearbest-turkiye--118802964 )
    gümrük dert değil ama aliexpress dhl ile ücretsiz gönderirken gearbest 111 dolar istiyor :) kargoyu geçtim, alideki indirimden ve kuponlardan faydalanarak almıştım. gearbestten çok daha ucuza denk gelmişti gümrük ödeyerek..

gearbestten almak istediklerim vardı ama bir türlü güzel bir indirim olmadı. ya kargo fiyatı çok yüksekti yada indirimi bekleyin dediler, bekledik, ürünün fiyatı arttı. (xiaomi jiaouye 450 ve 480 ledli lambanın geçmiş fiyatlarını görebiliyorsanız bana hak verirsiniz)

almak isteyen arkadaşlar karşılaştırsınlar, hangisi daha uygunsa ona göre alışveriş yapsınlar. herkese iyi haftalar iyi alışverişler.

Geçtiğimiz haftalara kadar 440$'a düşmüştü 2. versiyonu + kargosu da 20$ civarındaydı :(
    Hadi hayırlı olsun. Halı üzerine çıkarken sapıtıyor mu? Kaç mm halıya rahat çıkabiliyor mesela? Benim için en önemlisi bunlar şahsen...

Gearbest te fiyatlar çok değişken, mutlaka uyguna düşüyor aslında da beklemek gerek işte. Xiaomi 1 300$, Xiaomi 2 430w civarı olmuştu en dip fiyat olarak... iLife alırsam A4S düşünüyorum halı için o daha önemli benim için, mop kullanmam. Şimdi iyice kafam karıştı yine :p

• quote:

Orijinalden alıntı: MGES38

Hadi hayırlı olsun. Halı üzerine çıkarken sapıtıyor mu? Kaç mm halıya rahat çıkabiliyor mesela? Benim için en önemlisi bunlar şahsen...

Gearbest te fiyatlar çok değişken, mutlaka uyguna düşüyor aslında da beklemek gerek işte. Xiaomi 1 300$, Xiaomi 2 430w civarı olmuştu en dip fiyat olarak... iLife alırsam A4S düşünüyorum halı için o daha önemli benim için, mop kullanmam. Şimdi iyice kafam karıştı yine :p
    kafa karışacak birşey yok inanın. ben moplu ve 1 fırçası fazla diye v5s i tercih ettim. halıya çıkınca sapıtmıyor. dümdüz devam ediyor. toz toplaması da gayet iyi. normal makina halısı. kalınlık olarak 1 cm imiş halı ölçtüm. mopla da halıda normal şartlarda da bir sapıtma yaşanmadı.

yanlamasına çıkan toz hazneleri çıkarılırken toz dökülüyor falan diye okumuştum. ne derece doğru denemeden bilemem doğrusu.

• Fiyatlar oynak , bir liste yapalım...

Gearbest , banggood , aliexpress

Fiyatları kontrol ederiz.

• 1 aylık ilife süpürgemi satmayı düşünüyorum pm atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Halıda çok merak ediyorum

Kısa bir video çekebilir misiniz

Videoyu yukleyince yukarıdaki kodu verdi nasıl izlenir bilmiyorum.A6 hakkinda sorunuz varsa cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3p3 -- 13 Mayıs 2018; 23:32:6 >
  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    ne kadar düşünüyorsunuz ?
  • Merhaba,
    Tüm Dyson, Neato ve iRobot serileri (yeni uzun ömürlü xtended serileri de dahil) için yeni bataryalarımız stoklarımıza girdi, dileyen kullanıcılar mesaj ile ulaşabilirler.
    Saygılarımla
  • V7 artık eskidi diyebiliriz. Güncel model olan A9s tavsiye ederim. Mobil uygulama desteği falanda var. İncelemesini izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=7sh7e9dPm-I

https://forum.donanimhaber.com/ilife-a9s-robot-supurge-incelemesi-evin-yeni-hizmetcisi-video--138662261#138662261

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.