Şimdi Ara

ilife v7 robot alınır mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
19.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet olay dediginiz gibi çıktı. Sarj cihazı bataryayi dolduramiyormus, yeni bir sarj cihazi aldım 20v çıkışlı ve bataryayi doldurdu, suan çalışıyor alet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmN20

Evet olay dediginiz gibi çıktı. Sarj cihazı bataryayi dolduramiyormus, yeni bir sarj cihazi aldım 20v çıkışlı ve bataryayi doldurdu, suan çalışıyor alet.

Kolayca çözülmesine sevindim, iyi günlerde kullanın.

• Ben de bugün ilife V5s (V5 pro) almaya gidiyorum.

Tercihimde fiyat/performans olarak giriş seviyesi olması etkili oldu.

Youtube'de 50 tane falan video yorum karşılaştırma izledim.

Bununla başlayalım bakalım güzelse iş görürüyorsa alışırsak 2-3 yıl sonra (veya ne kadar dayanırsa) daha iyisine geçerim diye düşündüm...

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    dostm aldımı cihazı? tavsiye edermisin? v7 nin farkı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imax1

dostm aldımı cihazı? tavsiye edermisin? v7 nin farkı ne ?

V5s Pro aldım dostum 3-4 defa kullandım şaşırtıcı derecede toz topluyor. Bir şarjla 2 saat 15 dk civarı çalışıyor. Şarj ünitesini koridorun başına koyduğum halde şarjı azalınca koridorun sonundaki mutfaktan çıkıp kendi bulabildi. 2 CM halıya çıkıyor ama seyyar çamaşırlığın ayağı olur ya ona çıkınca takılıyor ben de oraya tabure koydum, huyunu suyunu bilip saat ayarlayınca kıyıda köşede hiç toz pislik kıl tüy bırakmıyor. %80 üstü şarjı varsa Max modunda 850 Pa çekiş gücü, normalde 550 Pa çekiş gücü var. Ses seviyesi çok düşük rahatsız etmiyor. Islak silme özelliğini henüz denemedim, halıyı kaldırıp denemek lazım.

Zemin süpürmede V5s çok iyi ama halıları temizlemek için ortadan fırçalı model daha iyi iş yapar. V7s'de ortadan fırça var "gırgır+vakum" gibi çalışıyor. V5s de sadece vakum var "gırgır" yok.

V5s ilk vakum robotum mantık işleyiş kafama yattı beğendim, zeminler açık renk olduğundan 2-3 günde bir süpürge tutmak gerekiyordu artık gerekmiyor sadece 2-3 haftada bir halılara büyük süpürge tutsan yeter.

Bu iş biraz cep telefonuna benziyor az akıllısı çok akıllısı var, 500 TL'ye de 5.000 TL'ye de var. Benim anladığım kadarıyla güçlü çekiş gücü, yan fırça, orta fırça ve akıllı navigasyon sistemi olandan almak nihai amaç olmalı, tabi bunlar 2000 TL üstü belli başlı cihazlarda olan özellikler.

Akıllı navigasyon özelliği olandan alamayaksan başlangıç olarak çok ideal cihazlar V5s-V7s.

Silmesine gerek yok daha iyi süpürsün dersen A4 veya A6 da alınabilir.

Tanıtım sitelerinden özellik karşılaştırması yapabilirsin:

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

v3 pro almayı düşünüyorum ne dersiniz.Ürün linki aşağıda fiyat olarak sizce nasıl şimdiden teşekkürler.

GittiGidiyor
    ILIFE V3Pro Elektrikli Akıllı Ev Süpürgesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/ilife-v3pro-elektrikli-akilli-ev-supurgesi-281228766

• beyler a6 almaya kalksak gümrükte problem çıkartırlar mı bilgisi olan varmı? v7s de olur illa a6 olacak diye bi durum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent54 -- 11 Temmuz 2017; 23:55:50 >
  • Mesajımız bulunsun. :)

• qntrl Q kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, güncel olarak robot süpürgelerde alınabilecek ürünler içinde bir sıralama yapar mısınız? Xiaomi ve diğerleri olarak?
  • CukAdam C kullanıcısına yanıt
    Selam,
    benim sıralamam şu şekilde olur:)

roomba 9xx serisi
    neato
    xiaomi
    ilife v7s
    ilife a6
    ilife a4s

eğer ucuz birşey arıyorsanız
    ilife v1 - fırçasız modeldir temizliği diğerleri kadar etkin değildir ;)
  • qntrl Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sıralama için, Roomba ve neato pahalı olduğu için pas geçiyorum mecburen. Xiaomi en mantıklısı gibi ancak bozulma vs durumu olursa ne yaparım diye de aşırı tırsıyorum açıkçası :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakkkk

Merhaba,

v3 pro almayı düşünüyorum ne dersiniz.Ürün linki aşağıda fiyat olarak sizce nasıl şimdiden teşekkürler.

GittiGidiyor
    ILIFE V3Pro Elektrikli Akıllı Ev Süpürgesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/ilife-v3pro-elektrikli-akilli-ev-supurgesi-281228766

Uzun zamandır foruma girmemiştim.

Ne yaptınız robot süpürge işini? :-)

• Ben de 200$ civarına bir temizlik robotu almayı düşünüyorum. Aklımda iLife v7S vardı ama araştırdıkça fikir değişiyor. Açıkçası Çorum'dayım ve burada yaz kış halı serili, dolayısıyla mop çok da gerekli bir özellik değil benim için. O açıdan iLife A serisi daha mantıklı gibi. V7S ile A6 yı karşılaştırırsak arada fiyat farkı çok fazla oluyor. Şu an alabileceğim en uygun fiyat olarak V7S 160$ iken A6 210$ civarında... Acaba bu farka değer mi?

Evdeki birkaç halının kenarı kalın, yani 15mm falan tırmanır mı acaba bunlar? V7S in tırmanma sınırı 10mm A6 nın da 12mm olarak yazıyor sitesinde ama 10mm çok çok az...

A6 nın diğer en sevdiğim özelliği de sanal sınırlar oluturulabiliyormuş sanırım.

Şu 11.11 indirimi kaçmadan alayım diyorum ;) Sizce 160-180 $ civarı ne alınır? Bir de blitzwolf diyenler olmuş ama çok inceleme görmedim.

Burada tüm iLife ürünlerinin kapsamlı karşılaştırmasını bulabiirsiniz.
     ilife v7 robot alınır mı

• Blitzwolf u sadece banggood satıyor. O yüzden pek kullanıcı yorumu yok

• Gearbest v7pro 150dolara düştü. Ücret siz kargolu.

• 2 haftadir ilife a6 kullanıyorum.Evimde bol miktarda hali var ve evcil hayvanim yok . Akıllı süpürgeleri şarjlı el süpürgesi ve gırgırin birleşimi olarak düşünebilirsiniz.Avantajlarini ve dezavantajlarini anlatacak olursak

Halida sorun çıkarmıyor bu yönden içiniz rahat olsun ve halıyı guzel temizliyor.Yalniz eski tip saçaklı halınız varsa saçakları takiliyor. Shaggy halıda takılma olmuyor.

Kutudan 2 tip fırça çıkıyor kıl ve silikon firça.İki firçayida denedim silikon olan daha kullanışlı diğer kıl fırçaya saç kılı ve halinin tüyü dolaşıyor temizlemek zor oluyor.Silikon fırçanın tek dezavantajı bazen topladığı tüyleri topak halinde tekrar yere bırakması fakat süpürge surekli dolaştığı için biraktiklarini tekrar aliyor yada almadığı tüyleri toplamak bize düşüyor

Makina random olarak çalışıyor yani rastgele surekli gel gitlerle temizlik yapiyor.Buda temizlik suresini uzatiyor.Navigasyon özelliği yok.Zamandan tasarruf icin oda oda temizletiyorum.Tüm odaların kapısı açık temizlik yaparsaniz şarjı bitene kadar kafasına gore temizlik yapar.

Şarjı yaklaşık 1,5-2 saat gidiyor.Şarjı bitmeye yakin şarj ünitesine gidiyor.Şarj ünitesi yakindaysa hemen buluyor fakat uzaktaysa saçma sapan yerlere gidiyor.

Kumandasindan zaman ayari yapilabiliyor.Kumanda da bulunan max tuşuna basildiginda emiş gücü artiyor fakat şarjı hızlı bitiriyor.Sarjin ne kadar kaldığını gösteren bir gösterge olmamasida buyuk bir dezavantaj

En sevmediğim özelliği toz haznesi cok küçük 0.5L hemen doluyor özellikle halıda kullanıyorsanız.Toz haznesi yatay konumda olduğu için yerinden çıkartırken yere pislik dökülüyor

Yerde bulunan kablo ve benzeri şeylere takılıyor.Onun temizlikten once takılabilecek eşyaları toplamak gerekiyor

Özetle halıda takılmaması ve halıyı iyi temizlemesi tam not aldi.Sarji yeterli düzeyde gidiyor.Genel olarak temizliği iyi yapiyor.Rastgele temizlik yapması,toz hanesinin küçüklüğü, Navigasyon olmaması,ve Odaya bıraktığınız da siz durdurana kadar temizlik yapması büyük bir dezavantaj

Eger 3000-5000 TL verip Navigasyonlu bir akıllı süpürge alamıyorsanız 1400TL ye ideal bir Akıllı süpürge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3p3 -- 19 Mart 2018; 23:58:59 >

• Herkese merhaba,

ILIFE V7S PRO Temizlik Robotunu flaş indirimli ve ücretsiz kargolu bir şekilde sitemizden satın alabilirsiniz:

ILIFE V7S PRO Temizlik Robotu[Ücretsiz Kargo] / Flaş İndirimli / 169.4$ ~> [Satın Almak İçin Tıklayınız]

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
  • m3p3 M kullanıcısına yanıt
    Halıda çok merak ediyorum

Kısa bir video çekebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Herkese merhaba,

ILIFE V7S PRO Temizlik Robotunu flaş indirimli ve ücretsiz kargolu bir şekilde sitemizden satın alabilirsiniz:

ILIFE V7S PRO Temizlik Robotu[Ücretsiz Kargo] / Flaş İndirimli / 169.4$ ~> [Satın Almak İçin Tıklayınız]

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

merhaba bu robot için iphone uygulaması var mı?
    v7 için iphone a bir uygulama bulmuştum ve bluetooth ile çalışıyordu. telefonu sıfırlayınca uygulamayı bulamıyorum.
    yön kontrolü, saat değiştirme, pil durumu, saat programlama, çalışma programlama (kısa/orta/uzun süre), temizleme programlama (basit,normal.yoğun) şekilde olmak üzere yapabiliyordum. prog çince idi ama aldığım kişiye ekran görüntülerini atarak ingilizce karşılıklarını (yerlerine göre) öğrenmiştim.
    şimdi bu uygulamayı bulamıyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 22 Mart 2018; 17:27:3 >

• nocnoc kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Teknik konulara tam olarak -haliyle- hakim değilim maalesef. Bu sebeple yanlış yönlendirmek ve bilgilendirmek istemiyorum.

Tavsiyem inceleme videolarını izlemeniz yönündedir:

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.