Şimdi Ara

ilife v7 robot alınır mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
19.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi genişliği kadar olan kısımlara giriyor ve kıyı kısımları ise side brushlar ile temizlemeye çalışıyor. Çok dar kısımlara (<32-34 cm) giremez. Eğer robot süpürge kullanılacaksa evde robotun işini kolaylaştıracak basit iyileştirmeler yapmak gerekir.

Bu videoda bira bahsetmiş

YouTube
    Roomba - tips to help it clean your home more effectively
    http://youtu.be/_lwG35AqMwk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de almayı dusunuyorum ama karar veremedim, aklimdakiler ilife v5, ilife v7 ve xiaomi vakuum, aralarinda her biri icin 150 lira oynuyo, videolara bakinca hepsi çok iyi görünüyor, bir tek xiaominin emiş gucu ilefin 2 kati, bir bilen yardimci olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutbey80

Ben de almayı dusunuyorum ama karar veremedim, aklimdakiler ilife v5, ilife v7 ve xiaomi vakuum, aralarinda her biri icin 150 lira oynuyo, videolara bakinca hepsi çok iyi görünüyor, bir tek xiaominin emiş gucu ilefin 2 kati, bir bilen yardimci olsun

Ne alırsanız alın alt kısmında fırçada olsun asıl temizliği yapan fırça kısmı. Söylediğiniz modeller arasında xiaomi yi ayrı bir yere koyun haritalandırma sistemi bambaşka.

• Merhaba arkadaşlar,

Bende robot temizleyiciler üzerine epey araştırma yaptım ve hala net bir karar veremedim.
    Sizlerden ricam şu aşamada ilife v7s alımı hata olur mu? Xiaomi biraz bahalı geldi bana. Özellikle ilife 7vs kullanıcılarından kullanımına yönelik memnuniyet üzerine bilgi verebilirmisiniz?

Teşekkürler.
  • v7s 141$ şuan. yanlız kargo 50$
  • Evet millet, uzun araştirmalar ve himayeler sonucunda ilife v7s aldim az once kutudan cikarip ufak bir deneme yaptim, ilk izlenimim şoyle; malzeme kalitesi cok basarili, kutudan yedek firça, paspas ve iki tane filtre cikiyor, uzaktan kumanda ve kitapçik ingilizce, normalde ilk başta 12 saat şarj gerekiyormuş ama ufak bir tur yaptirdim ve baya guzel iş gordu diyebilirim. Yarin tam temizlige baslayacam uygun zamanda bilgilendirme yaparim

• Aykutbey80 A kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun , incelemeni bekliyorum. Ayrıca nasıl aldın onu da paylaşırsan sevinirim.
  • TylerD. kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkte bahsettim durumu, ayrıca siz siz olun mutlaka devlet kargosuyla almaya bakın :)
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122013937
  • An itibariyle ilife v7s test edebildim, köşe bucak her yeri gayet guzel temizliyor, toz toplayan plastik aksam kolayca temizleniyor 1 saat oldu hala devam ediyor, bitince otomatik olarak gidip şarj oluyormuş henuz bitmediği icin test edemedim, sonuç itibariyle parasini hak eden bir urun diyebilirim, uzun kullanim sonrasi ne olur bilinmez tabi.

• 3 gundur eşşek gibi çalistirdigim ilife v7s ipe ilgili son bilgilendirmem; Supurme konusundan gercekten ovguyu hakediyor, sadece onune cikacak muhtemel engelleri kaldirmanizda fayda var(priz kablolari ve 3lu priz govdeler gibi yerden 3-5 cm yuksek olan şeyler) cunku takiliyor ve kurtulamiyor, paspas konusuna gelince gayet iyi paspas yapiyor ama sudan başka bir sey koyamiyorsunuz, ben deterjan koydum belli bi sure sonra tekerler patinaj yapmaya basladi, zemin kaygan oldugu tekerler boşa donuyor.

• Bende satın alıcamda şu anda nereden satın alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim köpeğim var onun tüylerini temizlesin diye istiyorum evi gezip işe yarar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutbey80

3 gundur eşşek gibi çalistirdigim ilife v7s ipe ilgili son bilgilendirmem; Supurme konusundan gercekten ovguyu hakediyor, sadece onune cikacak muhtemel engelleri kaldirmanizda fayda var(priz kablolari ve 3lu priz govdeler gibi yerden 3-5 cm yuksek olan şeyler) cunku takiliyor ve kurtulamiyor, paspas konusuna gelince gayet iyi paspas yapiyor ama sudan başka bir sey koyamiyorsunuz, ben deterjan koydum belli bi sure sonra tekerler patinaj yapmaya basladi, zemin kaygan oldugu tekerler boşa donuyor.

Gule gule kullanın
    Hali ustune cikmakta zorlandigi söyleniyordu, hali kullaniyorsaniz ev icinde gezinme konusunda bilgi verirmisiniz. Ornegin calistirinca tum evi gezebiliyor nu eşik yoksa. Yerden yuksekligi kac cm koltuk altlarina giribiliyormu

• Ben gearbestten aldım. Ürünü Almanyaya gönderttim dha uyguna geldi ve gümrük sorunu yoktu.

İki gündür hem süpürge olarak hem de mob olarak kullandım. Süpürge fonksiyonu gayet iyi. Halıya çıkışında herhangi bir sorun olmuyor genelde. Bazen tek tekerlek üzerindençıkınca sorun oluyor onda da geri donuyor zaten.

Mob özelliği de fena değil.

Bence tek sorun bizim evlerden kaynaklanıyor. Çünkü bazen eşyaların veya dolapların altına giriyor ve orada sıkışıyor. Onun dışında bence gayet iyi.
  • Merhaba arkadaşlar,
    bir süredir böyle bir ürün düşünüyordum. Yakında eşimin doğumgünü var. Hediye olarak almak istiyorum. Sizlerin yorumlarını okuduktan ve web üzerinde biraz araştırdıktan sonra Xiaomi almaya karar verdim. Banggood üzerinde fiyat kargoyla beraber 450 usd gibi bir rakama geliyor. Gearbest üzerinde ise kargoyla 420 usd civarına geliyor. Haliyle Gearbest'den almayı düşünüyorum. Daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadığım için sizlerin cevaplayabileceğinizi umduğum bazı sorularım olacak. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

1 - Her ne kadar Xiaomi daha iyi görünsede sizce de ilife v7/blitzwolf ile arasında ki fiyat farkına değecek artısı var mı ?
    2 - Gearbest fatura fiyatını düşük gösteriyor mu ?
    3 - Sizin yorumlarınızdan anladığım kadarıyla DHL ile yollarlarsa fatura düşük olsa bile sıkıntı oluyor. Bu sebeple hangi kargo ile yollatırsam sıkıntı çıkma ihtimali azalır ?

• AurumLuna kullanıcısına yanıt
    1- Bence o kadar da fark yoktur. KArşılaştırma videoları var zaten. Belki daha akıllıdır.

2- Evet düşük gösteriyorlar.

3- Dhl dışında farketmez. Ama fatura zaten düşük içindeki bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaxurani

1- Bence o kadar da fark yoktur. KArşılaştırma videoları var zaten. Belki daha akıllıdır.

2- Evet düşük gösteriyorlar.

3- Dhl dışında farketmez. Ama fatura zaten düşük içindeki bile

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Açıkçası Mmn20 ' nin keşke Xiaomi alsaydım sözleri üzerine biraz tereddütte kaldım. Kendisi diğer iki ürünüde kullandıktan sonra bu şekilde düşününce, pahalıda olsa bir kere alıp unutmak daha iyi gibi geliyor.
  • AurumLuna kullanıcısına yanıt
    1 hafta içerisinde 2si içinde bi inceleme yapacağım. Vaktiniz varsa bekleyin derim.

Benim 2sinide kullandiktan sonra o yorumu yapmamdaki amaç o kadar 2 tane alet alip 350 dolar odeyecegime keske tekte xiaomi alsaydim demek istememdi. Yoksa ilife f/p olarak açık ara önde bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: MmN20

1 hafta içerisinde 2si içinde bi inceleme yapacağım. Vaktiniz varsa bekleyin derim.

Benim 2sinide kullandiktan sonra o yorumu yapmamdaki amaç o kadar 2 tane alet alip 350 dolar odeyecegime keske tekte xiaomi alsaydim demek istememdi. Yoksa ilife f/p olarak açık ara önde bana göre.

İnceleme yaptiniz mi paylasirmisiniz
  • oskoc O kullanıcısına yanıt
    Blitzwolfun pili ölmüş (li ion pil nasıl ölüyorsa artik) aleti 3~4 saat sarj ettim sonra çalıştırdım ve 3 sn sonra low battery uyarisi verdi, tekrar sarj ettim yine ayni hatayi aldım. Bakalim banggood ile iletisime geçeceğim ne yapacagimla alakali umarim yardımcı olurlar çünkü totalde 20 kez anca kullanmisimdir, ilife v7s ise defalarca kullandim ama daha tık demedi ve blitzwolfa göre köşe yaklaşımları daha sıfıra yakın, blitzwolf mesafeyi fazla birakiyor köşelerde. Bu da tam köşelerde birikmiş kil tuy toz tanelerini tam temizleyememesi demek. Ilife sandalye masa bacagi gibi noktaları tam algilayamiyor ve surekli çarpıyor, evde çalıştığı zamanlarda surekli tak tak sesleri geliyor ama bu ses rahatsiz edici boyutta degil minik tak tak sesleri gibi hayal et. Iksininde emiş gücü bana göre iyi gözle görülür bir fark göremedim.

Bataryasinin ölmüş olmasi ve lityum batarya kullanıyoruz demelerine rağmen ölmesi beni acayip rahatsız etti. Alinan ürün 3~5 dolarlik birsey degil sonuçta 200 dolar veriyoruz ve kalite bekliyoruz.

İlife tavsiye ederim.

Blitzwolf etmem.

Bana göre alacağınız ürün uygun fiyatli olsun, yok emiş gücü yok batarya kapasitesi yok islak temizlik yok bilmem ne çokta önemli degil. Siz evdeyken evi supursun kılı tozu alsin aletin işlevi bu genelde.

Su anki aklim olsa ilife a4 alirdim uygun fiyatlı ve ayni görevi gören bir ürün bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: MmN20

Blitzwolfun pili ölmüş (li ion pil nasıl ölüyorsa artik) aleti 3~4 saat sarj ettim sonra çalıştırdım ve 3 sn sonra low battery uyarisi verdi, tekrar sarj ettim yine ayni hatayi aldım. Bakalim banggood ile iletisime geçeceğim ne yapacagimla alakali umarim yardımcı olurlar çünkü totalde 20 kez anca kullanmisimdir, ilife v7s ise defalarca kullandim ama daha tık demedi ve blitzwolfa göre köşe yaklaşımları daha sıfıra yakın, blitzwolf mesafeyi fazla birakiyor köşelerde. Bu da tam köşelerde birikmiş kil tuy toz tanelerini tam temizleyememesi demek. Ilife sandalye masa bacagi gibi noktaları tam algilayamiyor ve surekli çarpıyor, evde çalıştığı zamanlarda surekli tak tak sesleri geliyor ama bu ses rahatsiz edici boyutta degil minik tak tak sesleri gibi hayal et. Iksininde emiş gücü bana göre iyi gözle görülür bir fark göremedim.

Bataryasinin ölmüş olmasi ve lityum batarya kullanıyoruz demelerine rağmen ölmesi beni acayip rahatsız etti. Alinan ürün 3~5 dolarlik birsey degil sonuçta 200 dolar veriyoruz ve kalite bekliyoruz.

İlife tavsiye ederim.

Blitzwolf etmem.

Bana göre alacağınız ürün uygun fiyatli olsun, yok emiş gücü yok batarya kapasitesi yok islak temizlik yok bilmem ne çokta önemli degil. Siz evdeyken evi supursun kılı tozu alsin aletin işlevi bu genelde.

Su anki aklim olsa ilife a4 alirdim uygun fiyatlı ve ayni görevi gören bir ürün bana göre.

Piln ölme ihtimali olabilir ama bence şarj ünitesinde de sıkıntı olabilir. Roomba nın 4000 serilerinde sık 500 serilerinde nadir olan bir problem bu bahsettiğim.

Bataryayı çıkarın şarj aletinin artı ve eksi uçlarını pile bağlayın direkt, 15 dakika şarj edin sonrasınd acihaza takarak deneyin 3-4 dakikadan fazla çalışırsa şarj ünitesinde problem var demektir.

Buarada bataryanın volatı ya 11.2 yada 14.8 volttur, üzerinden kontrol edin. Şarj cihazının çıkış voltajı 22 v civarı olmalı. Elinizde multimetre varsa batarya voltajını ölçmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.