< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneliest -- 23 Ekim 2019; 20:3:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneliest -- 23 Ekim 2019; 20:3:47 > |
Dostum bak sana çok önemli bir şey anlatayım ister nasihat olarak gör kulağına küpe et istersen dalga geç.
İnsan evladı öyle bir varlıktır ki sevgiye muhtaçtır ki oda ileride başka şeyleri sevebilsin onlara olan sevgisini hissettirsin aslında bu doğa ananın verdiği bir nimettir bizlere. Düşünsene yeni doğan bebeğini sevmeyen bir ana o çocuğa bakmak isteyecek midir? Şimdi sana diyeceğim şudur ki bırak seni sevenlere şans ver ki sevgi nedir öğren, seni sevenlerden öğren başka türlüsü düşünülemez zaten. Hiç farkettin mi katillerin,hırsızların çoğu anne babasız büyümüştür yani sevgisiz büyümüştür. Bir kalp sevgisiz büyürse sevmeyi unutur, herhangi bir şey için bile olsa sevgisini oluşturamaz. Aslında insanın ölümü bundandır. Bak ben annesiz büyüdüm 3 yaşımdan sonra 2 sene kadar annesiz kaldım en çok muhtaç olduğum zamanlarda anne sevgisini göremedim. Bundandır ki ilk sevgilim beni neden terketti biliyor musun? Bana sen sevmeyi bilmiyorsun sevgi nedir görmemişsin dedi sen kimseyi sevemezsin dedi, haklıydıda kızcağız Ama benim durumumu bilmiyordu söylemedim de işte o günden sonra beni seven insanlara hep şans verdim ve sevgi nedir karşıdaki insana nasıl hissettirilir çokta iyi öğrendim. Sana vereceğim en güzel nasihat budur kardeşim. İyi geceler |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 23 Ekim 2019; 20:31:31 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|