Şimdi Ara

İlk 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb yeni kayıt yaptırdım forum baya hoşuma gitti. Birçok da derece için hazırlanan insanlar gördüm tavsiye almak için geldim. Ben şuan 11. sınıfım ygs netlerim dersanede 105-110 arasında gidiyor malum ygs ye 1 sene var sıkı çalışmayı artırmak lazım ve ilk 100 bursundan da faydalanmak isteyen birisiyim burada ilk 100 için çalışmış ve ham da 100 e girmiş kişilerden yardım istiyorum ders programı olsun, mutlaka çözülmesi gereken kaynaklar vs. konu altına yazmak istemiyorlarsa özel mesaj olarak atabilirsiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var çünkü ders çalışma yanında dogru çalışma yapmak ve planlamayı iyi uygulamak da önemli bu konuda lütfen 5 dk ayırırsanız sevinirim Hepinize başarılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SoruÇözen

Mrb yeni kayıt yaptırdım forum baya hoşuma gitti. Birçok da derece için hazırlanan insanlar gördüm tavsiye almak için geldim. Ben şuan 11. sınıfım ygs netlerim dersanede 105-110 arasında gidiyor malum ygs ye 1 sene var sıkı çalışmayı artırmak lazım ve ilk 100 bursundan da faydalanmak isteyen birisiyim burada ilk 100 için çalışmış ve ham da 100 e girmiş kişilerden yardım istiyorum ders programı olsun, mutlaka çözülmesi gereken kaynaklar vs. konu altına yazmak istemiyorlarsa özel mesaj olarak atabilirsiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var çünkü ders çalışma yanında dogru çalışma yapmak ve planlamayı iyi uygulamak da önemli bu konuda lütfen 5 dk ayırırsanız sevinirim Hepinize başarılar :)

Istediğin kadar iyi çalış..hatta eksiksize yakın bilgiyle sınava gir ,eğer heyecanlı ve telaşlı biri isen olmaz...herşeyden önce sınav anı yeteneğinin üst düzey olması lazım...heyecan ve stres minimum olmalı..ilk yüz demek 488 puan demek..488 demek ygs de matematiği ve feni full yapıp türkçeyi 2 yanlış ve sosyalden de 5 yanlış yapmak demek..gerçekten çoook güzel çalışmalı..olmayacak şey değil evet...ama sınav anı çok çok önemli..dershane denemeleri yanıltıcı olabiliyor..ben de ygs öncesi en kötü ilk 500 e girmek istiyordum ..hatta daha yüksek yapmak..ama olmadı ..sınav anı çok farklı bunu sınava girince anlayacaksın..485 yapmak istiyordum sınavdan..gel gör ki 468 ancak yapabildim..sınav anı çok önemli..çok önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimahmet -- 30 Mart 2013; 2:27:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Mrb yeni kayıt yaptırdım forum baya hoşuma gitti. Birçok da derece için hazırlanan insanlar gördüm tavsiye almak için geldim. Ben şuan 11. sınıfım ygs netlerim dersanede 105-110 arasında gidiyor malum ygs ye 1 sene var sıkı çalışmayı artırmak lazım ve ilk 100 bursundan da faydalanmak isteyen birisiyim burada ilk 100 için çalışmış ve ham da 100 e girmiş kişilerden yardım istiyorum ders programı olsun, mutlaka çözülmesi gereken kaynaklar vs. konu altına yazmak istemiyorlarsa özel mesaj olarak atabilirsiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var çünkü ders çalışma yanında dogru çalışma yapmak ve planlamayı iyi uygulamak da önemli bu konuda lütfen 5 dk ayırırsanız sevinirim Hepinize başarılar :)

Istediğin kadar iyi çalış..hatta eksiksize yakın bilgiyle sınava gir ,eğer heyecanlı ve telaşlı biri isen olmaz...herşeyden önce sınav anı yeteneğinin üst düzey olması lazım...heyecan ve stres minimum olmalı..ilk yüz demek 488 puan demek..488 demek ygs de matematiği ve feni full yapıp türkçeyi 2 yanlış ve sosyalden de 5 yanlış yapmak demek..gerçekten çoook güzel çalışmalı..olmayacak şey değil evet...ama sınav anı çok çok önemli..dershane denemeleri yanıltıcı olabiliyor..ben de ygs öncesi en kötü ilk 500 e girmek istiyordum ..hatta daha yüksek yapmak..ama olmadı ..sınav anı çok farklı bunu sınava girince anlayacaksın..485 yapmak istiyordum sınavdan..gel gör ki 468 ancak yapabildim..sınav anı çok önemli..çok önemli...

+1 sınav ani cok farklı coooookkk

• Sınavlar da heyecan yapmıyorum herşeyin sonu değil nası olsa öyle düşünerek giriyorum sınava peki 485 yapmak için nasıl bir ders programı izliyodun fotografı var ise çekip gönderebilir misin özelden veya burdan
  • quote:

Sınavlar da heyecan yapmıyorum herşeyin sonu değil nası olsa öyle düşünerek giriyorum sınava peki 485 yapmak için nasıl bir ders programı izliyodun fotografı var ise çekip gönderebilir misin özelden veya burdan

Henüz YGS'ye girmedin kardeşim. O yüzden heyecan olayını bilemezsin.
  • quote:

Sınavlar da heyecan yapmıyorum herşeyin sonu değil nası olsa öyle düşünerek giriyorum sınava peki 485 yapmak için nasıl bir ders programı izliyodun fotografı var ise çekip gönderebilir misin özelden veya burdan

Öyle özel bir çalışma programım yoktu kardeşim malesef...ben de sınav gününe kadar çok rahattım..aynı şeyleri düşünüyordum seninle...ama sınav anı gerçekten çok farklı..sınavın zorluğunu bir buçuk 2 kat arttıran bir etmen sınav anı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

Henüz YGS'ye girmedin kardeşim. O yüzden heyecan olayını bilemezsin.

aynen ....

ygs anı her şey çok farklı .... sanki farklı bir gezegene yolculuğa çıkıyorsun gibi ... aklına bin bir türlü şey gelir .. soruyu bilirsin hatta çözümünü bile ama böyle bakar durursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda ilk 50 bin
    3 yıl önce açıldı
    ilk 100 için kaç net?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar korkutmayın lan çocuğu :) "Bu sene olmazsa seneye girerim n'olcak yani 1 sene geç emekli olurum" düşüncesini iyice yedir beynine. Heyecan falan kalmaz, denendi ve başarıya ulaşıldı.

• ders programı önerecek olan da olsa iyiydi :D sınav stresini dert etmeyin şu ana kadar birçok sınava girdim ygs öneminde onda problem yaşamam ders programı verin bi iskelet olsun ki düzenliyeyim
  • Moral bozmak gibi olmasın ama ilk 100 diyen adam şu dönemde 120 den aşağı yapmaması lazım
  • Asıl sende heycan olur çok az hata hakkın var çünkü.Arkadaşlarında dediği gibi bende sınav öncesi çok rahatdım ama sınavda çok farklı oluyo anlatılmaz yaşanır
  • ilk 100 için çalışılmaz belki iyi çalışmışsan ilk 100 gelir seni bulur, sıralama değil bölüm hedefle
  • neyse burdan program çıkmicak herkese iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.