Şimdi Ara

İlk 1000 e burs veriliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
16.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ilk 1000 e girene burs veriliyor mu ? ayrıca burs için ham puana bakıcaz diye biliyorum doğru mu acaba ? bilgisi olan yazarsa sevinirim .

• hiç bilgisi olan yokmu beyler bayanlar
  • Başka özel bursları bilmiyorum da başbakanlık bursu için herhangi bir puan türünde ister ham ister ek puanlı olsun ilk 100'e girmeniz yeterli
  • Sanırsam şu anda senin için en iyi burs Türk Eğitim Vakfı'nın üstün başarı bursu olur. Aylık 1000 TL'lik ödeme yapıyorlar. Ayrıntılar için Buraya
  • teşekkürler. Bir 0 la kaçırdık yani
  • xcodearena X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergenus94 -- 1 Temmuz 2013; 17:09:30 >
  • Alması kolay değil diye duydum ama bilmiyorum kolay gelsin burs bulmada başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Başka özel bursları bilmiyorum da başbakanlık bursu için herhangi bir puan türünde ister ham ister ek puanlı olsun ilk 100'e girmeniz yeterli

sadece ham.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Başka özel bursları bilmiyorum da başbakanlık bursu için herhangi bir puan türünde ister ham ister ek puanlı olsun ilk 100'e girmeniz yeterli

sadece ham.

Hadi ya.Bilmiyordum hocam.Bilgimi düzelttiğiniz için teşekkürler.Yanlış bilgi verecektik az daha millete.

Tebrikler tekrardan size de
  • xcodearena X kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • ilk 500 diye ayrım var mi herhangi bir bursta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEV'e çok heveslenmeyin. burs kontenjanının büyük çoğunluğunu boğaziçililer kaplıyor. geri kalan kısmını da koç üni ve bikaç tıpçı alıyor. ve baya bi mülakat ve kompozisyondan felan geçiriyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 1 Temmuz 2013; 17:38:17 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanKaracam -- 12 Ocak 2014; 23:46:50 >
  • hocam alıntı yapmışsın ama mesajın gözükmüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

hocam alıntı yapmışsın ama mesajın gözükmüyor?

sildim hacı yanlış anlaşılma olmasın diye önemli bir şey değildi zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

TEV'e çok heveslenmeyin. burs kontenjanının büyük çoğunluğunu boğaziçililer kaplıyor. geri kalan kısmını da koç üni ve bikaç tıpçı alıyor. ve baya bi mülakat ve kompozisyondan felan geçiriyolar.

valla hacı torpilsiz zor tevde o kadar diyeyim

torpille alakası yok.mülakatta ve kompozisyonda bazı dikkat edilmesi gereken hususlar var.bizim bi arkadaş tek tek anlattı bana.ilk 2kya girseydim büyük ihtimal alırdım bursu

Tavsiyeleri bekliyorum pmden

• Yok kompozisyondur yok hayattaki büyük başarılardır ... Çok kasıyor TEV burs konusunda. Uzak duruyorum ben, zaten almak imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Yok kompozisyondur yok hayattaki büyük başarılardır ... Çok kasıyor TEV burs konusunda. Uzak duruyorum ben, zaten almak imkansız.

Ders disi basarilari falan soruyorlarmis o kisimlari bos bırakırım artik ben formda

• quote:

quote:

Yok kompozisyondur yok hayattaki büyük başarılardır ... Çok kasıyor TEV burs konusunda. Uzak duruyorum ben, zaten almak imkansız.

Ders disi basarilari falan soruyorlarmis o kisimlari bos bırakırım artik ben formda

Sana verirler hocam hatırladığım kadarıyla sıralaman çok iyiydi. Benim sıra 953-1133 kim ne versin bana Ciddiyim doğrudüzgün burs bulamadım geçen sene, sözelciyiz diyemidir nedir çıkmıyor birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Ağustos 2013; 22:15:21 >

• quote:

quote:

quote:

Sana verirler hocam hatırladığım kadarıyla sıralaman çok iyiydi. Benim sıra 953-1133 kim ne versin bana Ciddiyim doğrudüzgün burs bulamadım geçen sene, sözelciyiz diyemidir nedir çıkmıyor birşey.

Iste ben de sıralamama guveniyorum sadece, cikarsa oradan

Mulakat, maddi durum falan degil de direk basariya gore verseler keske. O kadar calistik bi karsiligini alalim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.