Şimdi Ara

İlk 10k isteyen tmciler nasıl geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tmci arkadaşlar sınav nasıl geçti açıkçası benim sınavım iyi geçmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 5k istiyorum normalde 75-80 net arasıyım 96 işaretledim ama yanlışlarımı bilemiyorum. iyi geçmedi. matematikte 25 soru işaretleyebildim.
    edit: simdiden 6-7 yanlışım var bildiğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batelkaf -- 15 Haziran 2019; 15:51:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gerekli cevabı vericez efendim

• kötü geçmiş genel olarak hatta cogunluk olarak
  • 93 soru işaretleyebildim normalde 85-90 net civarı yapıyordum bok gibi geçti anlayacağınız
    Yarın ayt mat korkutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastermind1907 -- 15 Haziran 2019; 15:49:34 >
  • Mat çöp+leş. Mat beklediğimin çok üstündeydi.
    Ama gördüğüm kadarıyla sadece ben zorlanmamışım
  • Son 2-3 aydır 80 netin altına inmiyordum sanırım 70 net bile gelmeyecek benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu ne yazık ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    Tahmini kaç net aralığı bekliyorsunuz hocam

• 10k yı bilmem ama 5k yı terminatröler dolduracak yine +115 Net sayısı bayağı çok gibi bu sene
  • Hocam benim denemelerdeki gibi gelecek galiba normalde 80 net falan yapıyodum tr herkese zor gelmiş ama benim nedendir iyi geçti yani 34 falan bekliyorum sos 3 y bekliyorum mat 30 işaretledim 25 net gelse bu da zaten böyleydi denemelerde fenden de 7 8 net gelir diye bekliyorum yani denemelerim neyse sanki o gelecek gibi baktıklarıma göre ayt me güveniyorum özellikle mata umarım o da 32 40 arası gelirse normaldeki gibi ilk 5k gelir gibi tabi inşallah dikkat hatam çok yoktur...Hatta benim türkçe 32 dkda bitti anlayamadım...

• Hocam şuan tamamen aynı durumdayız inşallah dediğiniz gibi gelir

• ben normalde 80 civari yapiyordum denemelerde ama 85 tane isaretleyebildim. acikcasi benim icin turkce belirleyici olur turkcem iyiyse sinavin geneli de iyidir. bekledigimden kolaydi bu arada tek sikintim geometri ozurlu olmamdi.

• Sınav geneli 13 boş var. Türkçeden dil dilbilgisi ful galiba ama paragraflar belirleyici olacak. 30+ turkçe 25 mat 15 fen/sos şeklinde tahmin ediyorum. Yarın uplarim

• Mezkur Kimse M kullanıcısına yanıt
    Feniniz çok iyi hocam ben 10 tane işaretleyebildim 2-3 yanlış gelecek herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.