GALATASARAY'IN İLK 11'İ: Muslera , Eboue, Chedjou, Semih, Dany, Melo, Selçuk, Bruma, Sneijder, Burak, Drogba cimbom media paylaştı az önce
quote:Orijinalden alıntı: YigitheSezerUmut için üzülüyorum... Bruma için seviniyorum bu ilk 11 de.Burak inşallah kanat gibi oynar. Bi an unutup çift forvet oynamaya çalışmaz inşallah Birde ayağında top tutsun yeter.
quote:Orijinalden alıntı: Paul ScholesBu nasıl 11 yahu; düzen yok, diziliş yok. Resmi 11 çıkmadan itibar etmeyin.Resmî açıklamayı beklemek en iyisi.
quote:Orijinalden alıntı: Atom Heart MotherBurak inşallah kanat gibi oynar. Bi an unutup çift forvet oynamaya çalışmaz inşallah Birde ayağında top tutsun yeter.Alıntıları Göster sol bek dany belki cuk oturur
quote:Orijinalden alıntı: Paul ScholesBu nasıl 11 yahu; düzen yok, diziliş yok. Resmi 11 çıkmadan itibar etmeyin.doğru değildir muhtemelen ama yine de buna benzer bir ilk 11 çıkar solda dany olması muhtemeldir.
quote:Orijinalden alıntı: FlameSplasherBöyle 11 mi olur arkadaş,bruma sağ kanada geçtiği anda sol kanatta 80 m alan açılırPek itibar etmedim ama adamlar son dakika diye paylaşınca yazayım dedim. Kadro buysa eğer değişik gerçekten beklemediğm bi kadro olmuş
quote:Orijinalden alıntı: mltoprakPek itibar etmedim ama adamlar son dakika diye paylaşınca yazayım dedim. Kadro buysa eğer değişik gerçekten beklemediğm bi kadro olmuşAlıntıları Göster SAÇMALIK.Burak 11'deyse o 11 mutlaka saçmalıktır.
quote:Orijinalden alıntı: mltoprakPek itibar etmedim ama adamlar son dakika diye paylaşınca yazayım dedim. Kadro buysa eğer değişik gerçekten beklemediğm bi kadro olmuşAlıntıları Göster Muslera Şeju---Semih---Dany Eboue---Melo---Selçuk---Bruma--- -------------Sneijder------------- -----Burak--------Drogba
quote:Orijinalden alıntı: mustyzkMuslera Şeju---Semih---Dany Eboue---Melo---Selçuk---Bruma--- -------------Sneijder------------- -----Burak--------DrogbaAlıntıları Göster burak ilk 11 oynayacaksa fatih terim geri gelsin arkadas.
quote:Orijinalden alıntı: mustyzk Muslera Şeju---Semih---Dany Eboue---Melo---Selçuk---Bruma--- -------------Sneijder------------- -----Burak--------Drogba +1905 bunu yazmak için girmiştim. klasik italyan 3-5-2 si olmuş. açıkçası eğer rakibi açık yakalarsak handikap bile yaparız.
quote:Orijinalden alıntı: Exhell sol beke dany e koyup burak ı oynatacağına 3 stoper dizilişiyle tek forvet çıkarsaydın be mancini. 3 stoper ile tek forvet nasil oluyor? yanlis anlama anlamadigim icin soruyorum.
Öğlen maç konusunda yazdığım kadro çıkıyor sahaya sanırım, büyük ihtimal aşağıda tahmin ettiğim dizilişte oynayacağız. quote:Orijinalden alıntı: JessieJ Paint terk oldu ama 4-3-3'e yakın bir kadro ile oynayacağız http://forum.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=82964332&toStyle=tm&jsonedmentions=&returnTo=
quote:Orijinalden alıntı: gtrskylinequote:Orijinalden alıntı: mustyzk Muslera Şeju---Semih---Dany Eboue---Melo---Selçuk---Bruma--- -------------Sneijder------------- -----Burak--------Drogba +1905 bunu yazmak için girmiştim. klasik italyan 3-5-2 si olmuş. açıkçası eğer rakibi açık yakalarsak handikap bile yaparız.Alıntıları Göster Eğer 3-5-2 ise Sevmediğim halde Manciniyi tebrik ediyorum. Eğerki 4-2-3-1 in sol beki dany ise yazık.
quote:Orijinalden alıntı: JessieJÖğlen maç konusunda yazdığım kadro çıkıyor sahaya sanırım, büyük ihtimal aşağıda tahmin ettiğim dizilişte oynayacağız. quote:Orijinalden alıntı: JessieJ Paint terk oldu ama 4-3-3'e yakın bir kadro ile oynayacağız http://forum.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=82964332&toStyle=tm&jsonedmentions=&returnTo=-----muslera---- --dany semih chedjou--- -------melo selçuk------ eboue sneijder bruma ------drogba burak ---- mı acaba?
quote:Orijinalden alıntı: gtrskyline quote:Orijinalden alıntı: mustyzk Muslera Şeju---Semih---Dany Eboue---Melo---Selçuk---Bruma--- -------------Sneijder------------- -----Burak--------Drogba +1905 bunu yazmak için girmiştim. klasik italyan 3-5-2 si olmuş. açıkçası eğer rakibi açık yakalarsak handikap bile yaparız. Aynen 3-5-2 gibi duruyor. Böyleyse kadro iyi. Ama 4-4-2 ise