Şimdi Ara

İlk 2 Bine Girebilir Miyim?Dilci Arkadaşlar Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011'de 330binlerden LYSde 63net ile 8bine girmiştim.Hedefim yoktu ondan takmamıştım o zamanlar.Şuan girsem en kötü 75net yaparım LYSden hedefim 80de80 yapmak.
    LYS-5den 75 üstü ne yaparsam ilk 2 Bine girebilir miyim?

Edit: Yazmayı unutmuşum AOBP: 72,07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buubling -- 25 Mart 2016; 13:26:51 >

• Ben de dilden gireceğim. nacizane görüşüm full çekmen lazım ama full bile çeksen 2000 zor. 5000 civarı diyelim. İnşallah gönlüne göre olur herşey
  • etvurnean E kullanıcısına yanıt
    Teşekürler hocam, sizde istediğiniz yere girersiniz umarım.
  • Başka iki başlığa da yazdım ama cevap veren olmadı. Burada dilcileri bulmuşken sorayım ben de.

Ben fen çıkışlıyım, diploma notum 4.50. Üniversite mezunuyum ancak yabancı dilden ikinci bir üniversite okumak için bu sınava son anda girdim ve 31.25 Türkçe, 13 Sosyal ve 11 Matematik netim var. LYS-5 (İngilizce) sınavından 70-75 arası net yapabilirsem DİL-1'de 5-6 binlere girmem mümkün olur mu (Çukurova Üni. İngilizce Öğretmenliği için) yoksa imkansız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldiven -- 25 Mart 2016; 14:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buubling

2011'de 330binlerden LYSde 63net ile 8bine girmiştim.Hedefim yoktu ondan takmamıştım o zamanlar.Şuan girsem en kötü 75net yaparım LYSden hedefim 80de80 yapmak.
    LYS-5den 75 üstü ne yaparsam ilk 2 Bine girebilir miyim?

Edit: Yazmayı unutmuşum AOBP: 72,07

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, 80 de 80 yaparsan Dil 1 den ilk 2 k yı görebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: eldiven

Başka iki başlığa da yazdım ama cevap veren olmadı. Burada dilcileri bulmuşken sorayım ben de.

Ben fen çıkışlıyım, diploma notum 4.50. Üniversite mezunuyum ancak yabancı dilden ikinci bir üniversite okumak için bu sınava son anda girdim ve 31.25 Türkçe, 13 Sosyal ve 11 Matematik netim var. LYS-5 (İngilizce) sınavından 70-75 arası net yapabilirsem DİL-1'de 5-6 binlere girmem mümkün olur mu (Çukurova Üni. İngilizce Öğretmenliği için) yoksa imkansız mı?

Dil-1 den girebilirsiniz hocam.Sınavın zorluğuna bağlı birazda ama Dil-1den rahat girersiniz gibi duruyor.
  • Çok teşekkürler, çok uzun zaman sınav yüzü görmeyince bu kadar oluyor ancak. Bir de ben lisede fen bölümündeydim, sanırım 0.15 yerine 0.12 ile çarpılıyormuş AOBP. O da ne kadar etkileyecek bakalım. Umarım siz de girebilirsiniz istediğiniz yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldiven -- 25 Mart 2016; 14:35:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.