Bildirim
İlk 38 k Gelirmi MF-4
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
H.olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelir 33k
imkansız
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hemen hemen aynı netleri yapmışız, ben 33k'dayım 10k gerileyecem gibi.
peki ne yapmayı düşünüyorsun tercih olarak. Ben ilk 38 k ya girdiğimde de tercih yapacağımdan emin değilim açıkçası :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Daemon Blackfyre
peki ne yapmayı düşünüyorsun tercih olarak. Ben ilk 38 k ya girdiğimde de tercih yapacağımdan emin değilim açıkçası :(
gemi makineleri işletme, 70k ile alıyor zaten. başından beri burayı istiyordum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Wheel
quote:
peki ne yapmayı düşünüyorsun tercih olarak. Ben ilk 38 k ya girdiğimde de tercih yapacağımdan emin değilim açıkçası :(
gemi makineleri işletme, 70k ile alıyor zaten. başından beri burayı istiyordum :)
amacına ulaştıysan sıkıntı yok :D Kolay gelsin diye üniversitende :D -
38k niye hangi üni için düşündün o sıralamayı -
ya 38 k gelirse elimdeki alternatif üniversite sayısı 1 artacak. Ege Bilgisyar-İYTE Bilgisayar-9 Eylül Bilgisayar ya da GTÜ Bilgisayar'dan birine karar veririm 38 k da. Geçen sene Ege 38 k ile kapatmış bilgisayarda. Onun için bu noktayı sınır kabul ettim. -
bende ege bilgisayara gidcem arkadaşda gitti gecen sene 38k ile pm atcam sana -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Wheel
quote:
amacına ulaştıysan sıkıntı yok :D Kolay gelsin diye üniversitende :D
teşekkür ederim, sana da başarılar :D
45 k civarı gelir hocam bence
50 k nin gerisine dusmiyim de ne olursa olsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X