Şimdi Ara

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.359
Cevap
26
Favori
57.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kargo sorgulamada 4 gündür güneşli şubesinde telefonu açanlar yok ne biçim kargo firması bu ya
  • Bayramdan önce sipariş vermiştim halen bir hareket yok. Depoda bekliyor yazıyor. Kargo hakkında bilgiyi hangi noyu arayarak alıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx300 için bekliyorum hala, zx100le arasında çok fark var mıdır? zx100 vasat gelmişti 1 ay kadar önce denediğimde
  • beyler olurda 16 cigolayt micro sd kart görürseniz haber verin pm falan
  • kulaklık bugün geldi.Teşekkürler haber veren arkadaşa
  • Arkadaşlar, bir soru:
    300 puan karşılığı 50 tl çek aldık ama bu çekin kodunun geldiği mesajı silmişim.
    Nasıl öğrenebilirim?
    Fikri olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

zx300 için bekliyorum hala, zx100le arasında çok fark var mıdır? zx100 vasat gelmişti 1 ay kadar önce denediğimde

pek umutlanmayın tamamiyle tasarım odaklı yapılmış. Kalite olarak bu coca cola kırmızıkasa kulaklığını bilen varsa o daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resE

Sifremi giriyorum indirim uygulanamadi diyor arkadaslar..???

Kaç tane şifre aldınız?Farklı numaralarla alınan şifreler için yeni üyelik gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba

Arkadaşlar, bir soru:
    300 puan karşılığı 50 tl çek aldık ama bu çekin kodunun geldiği mesajı silmişim.
    Nasıl öğrenebilirim?
    Fikri olan var mı?

turkcell müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın onlar şifreyi kazandığınız gün yollanan mesajlara bakıp tekrar aynı mesajı yollayacaktır.
  • Kaçırmışım. çok uzuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: resE

Sifremi giriyorum indirim uygulanamadi diyor arkadaslar..???

Kaç tane şifre aldınız?Farklı numaralarla alınan şifreler için yeni üyelik gerekebilir.

Şifrryi aldığınız tel. numarası ile giriş yaparak kod kullanılabiliyor diye okumuştum birkaç sayfa önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler çekini kullanmayan/kullanamayan varsa stoklara kulaklık girmiş(yada vardı ben görmedim ki bu imkansız )hemn kaptım ayık olunnnn

http://magaza.turkcell.com.tr/aksesuar/Sony-Sony-ZX100-KulaklIk/1007265/.html
  • abmux kullanıcısına yanıt
    zx300 bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alis4

zx300 bekliyoruz

pusudayız diyosun yani, valla dh mezarcıları bir çöktü sitede bişe bırakmadılar ozaman, görmüşken alayım bide haber vereyim/zaman kötüüü kollla ... dedim.
  • ulan ayın onbirinde verdiğim sipariş, ayın yirmibirinde yola çıkmış, halen dağıtımda görünüyor. global kargo nedir kardeşim. kaç gündür Kargo GÜNEŞLİ MERKEZ Şubesine geldi yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: alibaba

Arkadaşlar, bir soru:
    Nasıl öğrenebilirim?
    Fikri olan var mı?

turkcell müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın onlar şifreyi kazandığınız gün yollanan mesajlara bakıp tekrar aynı mesajı yollayacaktır.

acaba yapabıldınız mı ?
  • Bayramdan önce sony ZX100 modeli sipariş
    etmiştim bugun geldi. İnterglobal diye bir kargo.

ZX300 ile ZX100 modeli arasındaki ne fark var bilmiyorum
    ama mediamarkta gördüm ve dinledim
    cokta bir şey yok.

ZX100 modelide güzel. ve kalite duruyor..
    bugun bir tane daha ZX100 aldım. nasıl olsa bedava

haber veren arkadaşa teşekkürler..

geçen yıl kullanamamıştım.
    ürün kalmamıştı ve gelmemişti.
  • Star Wars Darth Vader kulaklığı girmişler stoğa arkadaşlar. İlgilenenlere duyurulur.

http://magaza.turkcell.com.tr/aksesuar/Aztek-Star-Wars-Darth-Vader-Kablolu-KulaklIk/1007516/.html#!prettyPhoto

Yalnız turkcell fiyatı tam 50 yapmıyor ki yanında bir şey daha alalım ve para ödeyelim diye. Şu anda da 4gb kart var en ucuz
  • Sony MDR ZX100 ile Sony MDR ZX300 arasındaki 4 fark..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 25 Ekim 2013; 12:01:49 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.