Şimdi Ara

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
26
Favori
57.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün güzel kapaklar iphone 5 ve 5 serisi için.4 ve 4s için hiç bi tane düzgün kapak yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: faridun

Kargo takibini nereden yapıyorsunuz acaba? SMS mi atıyor kargo?

http://www.globalkargo.com/

Daha önceki sayfalarda yazılmış.Buradan sipariş no ile takip edilebiliyormuş.
  • ZX 100 biraz önce elime geçti.Yarım saatlik denemeden sonra diyebilirim ki çöp demek doğru değil.Kola kulaklığına göre basslar daha derin ve temiz , ses genel olarak daha detaylı.Porta Pro 10 üzerinden 7 alırsa , kola 2,5 , zx100 de 3,5 diyebilirim.

Malzeme ve kablo kalitesi oldukça tatminkar.
  • Benim ZX 100 de bugün geldi bence kötü değil çok beğendim bedava olunca baldan tatlı geldi
  • Arkadaşlar turkcell sarı kutu 50 TL yeniden aktif

Fakat bu sefer 6.500 puan.Puanı çok olanlara duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan dede -- 31 Ekim 2013; 12:56:43 >
  • mercan dede kullanıcısına yanıt
    6500 Puan nerden baksanız normal şartlarda 17 Yıl eder. 300 Puana aldıktan sonra 6500 puana almak biraz saçma oluyor Almak iseyen alabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercan dede

Arkadaşlar turkcell sarı kutu 50 TL yeniden aktif

Fakat bu sefer 6.500 puan.Puanı çok olanlara duyurulur

yuhh bende var o kadar puan ama değmez belki daha güzel kampanyalar gelir
  • Mesajı silen/silinen arkadaşlar; Online İşlemlere girin sağ altta Canlı Hizmete tıklayın, tarih saat vererek(Sarı Kutu Kampanya sayfasında işlem geçmişinde görebilirsiniz) Sarı Sürpriz kampanyasından bahsedin, yardımcı oluyorlar bu sayede ben de kodun bulunduğu mesajı tekrar aldım.

Müşteri Hizmetlerini arayıp derdinizi anlatmaktan çok daha kısa ve direk çözüm odaklı.

Düzenleme:

Kampanyayı haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 31 Ekim 2013; 0:27:36 >
  • var mı sıcak bişeyler?
  • 6500 puana mantıklı mı 50 tl acaba ?
  • 300 puana alınınca sıcak olmuştu
  • 6500 puan çok fazla,11 bin puana telefon var turkcell bir sürpriz yapıp telefonun puanını düşürebilir 300 puana iyiydi ancak 6500 puana yazık olur bence
  • 6500 gerçekten fazla.
  • 3 gün önce sipariş verdim.Hala depoda bekliyor yazıyor arkadalar.Sizin siparişleriniz kaç günde gelmişti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

3 gün önce sipariş verdim.Hala depoda bekliyor yazıyor arkadalar.Sizin siparişleriniz kaç günde gelmişti?

benim 1 haftadır dağıtımdda diyor
  • quote:

quote:

sipariş numarasını girince bulunamadı diyor. turkcell online la görüştüm onlar zaten dünyadan habersiz 532 yi arayın diyor

• 300 puan karşılığında 100 TL altlimitli 25 TL indirim veriyorken altlimitsiz 50 TL için 6500 puan aşırı fazla. En fazla 2500 puan eder bence.
  • Sennheiser HD219 kuponla birlikte 79TL iyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

quote:

sipariş numarasını girince bulunamadı diyor. turkcell online la görüştüm onlar zaten dünyadan habersiz 532 yi arayın diyor

Kaç gün oldu verileli kargoya?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

quote:

Kaç gün oldu verileli kargoya?

5 gündür dağıtımda diyor. cumarteesiden beri

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.