Şimdi Ara

İlk 50 bin LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene YGS de 85 bine girebildim (daha iyi yapabilirdim ancak panik atakla uğraştım) Sorum şu LYS Mf -4 te ilk 50 bine girebilmek ne kadar kolay olur ? Ne derece çalışmam gerek ?

• lysyi iyi yaparsan girersin
  • bende bunu düşünüyom 88kdaym bende kimisi Önünde 20bin felan tm var diyo ne kadar net yapmak lazm acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeakaFeLLeR -- 21 Mayıs 2014; 13:33:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeakaFeLLeR

bende bunu düşünüyom 88kdaym bende kimisi Önünde 20bin felan tm var diyo ne kadar net yapmak lazm acaba

Doğru söylüyorlar 20-25 bin tm var önünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ortalama ne kadar net yapmak yeterli olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys iyi yapsam geçerimde sorun şu az çalışıyorum Matematik yüksek gelir fakat diğerleri için pek umudum yok Bana tüm dersler için net tahmini yapabilir misiniz ilk 50k girmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: loftyrant

quote:

bende bunu düşünüyom 88kdaym bende kimisi Önünde 20bin felan tm var diyo ne kadar net yapmak lazm acaba

dalgamı geçiyorsunuz anlamadım max 7 k tm vardır
  • Ya 7k varsada zaten en fazla 300k mf ci var sınava girecek Ama benim için sorun 50k 😊 ah bide fen liseliler olmasa

• quote:

Orijinalden alıntı: potterlix

Ya 7k varsada zaten en fazla 300k mf ci var sınava girecek Ama benim için sorun 50k 😊 ah bide fen liseliler olmasa

Sence kaç k ts ci vardır?
  • 50 k dada bişe yok dostum ne varsa +25 de
  • vascancelos kullanıcısına yanıt
    Bilmem neden ki

• tekçarelys T kullanıcısına yanıt
    Ya işin gerçeği ilk 20k kral ama anksiyetem var strese girdikçe kötü oluyorum bu yüzden hedefim 50k

• Ben de 50k dan 30-40 arasına çekmek istiyorum ama çok konu eksiğim var. Hayırlısı bakalım.
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı neyse o olsun. Bendede çok konu eksiği var sadece mat çalışıyorum adam akıllı

• Aynı durumdayiz hemen hemen en kötü 50 olmam lazım :/

• ben ygs 2 50 k ama bende 25-30 k arasına çekmeye çalışıyorum konu eksiğim çok az var inş herkes istediği yerleri kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaywalker78

quote:

quote:

Önünde 80K sayısalcı olacak ha. O da güzelmiş. Hadi 10K'sı TM'ye kaysın 70 bin kişilik MF kontenjanı var ha 4 bölümde de?

Bence de 25-30K TM'ci vardır önünde, LYS'yi de YGS'ye paralel yaparsa okuldan gelecek puan belirler ilk 50K'ya girip giremeyeceğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: potterlix

Bilmem neden ki

Sözelim
  • tekçarelys T kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Orijinalden alıntı: jaywalker78

quote:

quote:

Önünde 80K sayısalcı olacak ha. O da güzelmiş. Hadi 10K'sı TM'ye kaysın 70 bin kişilik MF kontenjanı var ha 4 bölümde de?

Bence de 25-30K TM'ci vardır önünde, LYS'yi de YGS'ye paralel yaparsa okuldan gelecek puan belirler ilk 50K'ya girip giremeyeceğini.

Umarım olur fakat umutlu değilim :( Kimya ile Biyoloji felç denebilir bende geo mantıkla yapıyorum sorularını şimdiye kadar 1 test bitirmiş değilim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.