Şimdi Ara

İLK 5K DA MÜHENDİSLİĞİN SONRASINDA TIPIN MANTIKLI OLMASI HK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

şu an bazıları bütlerle bazıları ise 3 dersi bekliyorlar o kalanlardan

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

H1b almayi basarirsaniz gerek yok evet, ama bunu almak çok çok zor (1.5 milyar nüfuslu bir ulke rakibiniz). J1 için de 2 yil bittikten sonra ustte dedigimiz no objection letter lazim ona da saglik bakanligi serh dusuyo zorunlunu tamamlamadigin takdirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

İngilizceden kalan olamaz zaten cunku bizim iki ustte ankara ingilizceye giden kimse yok🥰🥰🥰

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

yok hocam artık, artık o eskide kaldı zorunlu görev sadece Türkiyede çalışmak isteyenler için geçerli ve yakında da kalkacağına dair sinyaller var

mesela son zamanlarda gelen değişiklikler

--- tusu kazandınız pratisyenlığın zorunlusundan muafsınız

--- türkiyede çalışmak istemediniz ve yurtdışında devam etmek istiyorsunuz muafsınız

--- artık asistanlık süresinde değil 300 güne düşürüldü zorunlu görev

--- yandal yaparsanız muafsınız en son gelen değişiklik

120 kişi match aldı bu sene sadece 2010 senesinde 1-2 kişi alırken

giderek artıyor, bu yola başvuranların nerdeyse hepsi kabul alıyor asistanlıklardan

İLK 5K DA MÜHENDİSLİĞİN SONRASINDA TIPIN MANTIKLI OLMASI HK

ingilizceden okuyanlardan 0 kalan varİLK 5K DA MÜHENDİSLİĞİN SONRASINDA TIPIN MANTIKLI OLMASI HK 

Hocam dünyayla yarışıyorsun zaten ama türkiyeden de giden gidiyor yani , maaş konusunda da eyaletlere göre baya değişiyor. new york gibi büyük şehirlerde ortalama ücret çok daha fazla genel cerrahların aldığı para 1m buluyor. sizin baktığınız sitede görece düşük maaş veren eyaletleri vs almış olabilir ben iyi branştaki ortalama maaşlardan bahsettim düşük maaş veren eyaletleri ve branşları katmadım .bugün yoğundum yazamadım ,ankaratıplı hocam yukarıda atmış genel anlamda inceleyebilirsin 😄

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Evladim, gecen Istanbul'a geldigimde 50 tane mesaj attin, hocam bana cevahir'de durum yedirin diye :D Allahtan bana yazdin, baskasina yazsan yanlis anlar İLK 5K DA MÜHENDİSLİĞİN SONRASINDA TIPIN MANTIKLI OLMASI HK 

Hocam attiklarinizdan 2006da md sini alan var. Ben zaten giden yok demiyorum benim de çevremde usmle calisan baya insan var (inanir misiniz sinifta da kalmiyorlar), ve guzelce de gidiyorlar.

No objection certificate için yurt dışında çalışıp çalışmamak tarzinda bir olay olamamasi lazim prosedür olarak, bu kağıt parçası bildiğiniz kurum kurum sorup bu insanin bir yukumlulugu var mi diye alinan bir sey, aa bu cocuk amerikada caliscakmis o zaman bana okey demeleri gibi bir sey teknik olarak mümkün olmamali, çünkü kurumlar bu kagidi verirken ne icin istedigini bilmiyor, sadece aciyor bu eleman askerligini yapmış mi, borcu var mi, eksik gedik var mi, ona gore evet hayir diyor.

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Boyle bir pozisyon icin h1b almak dunya ile yarismak filan degil bu arada, senin match aldigin hastane (tam sistem nasil bilmiyorum muhendislikten uydurmaya claisiyorum) seni sanki hastanenin ilk dogan cocuguymus gibi sevmeli ki ben bu adami calistiricam, 130k+ maas vericem (bunu esnettilerdi gerci postdoclar icin stanforddaki bi eleman sağolsun, belki tipya uzmanliga da böyle bir muamele cekiyor olabilirler bilmiyorum o kadarini) her seyine kefilim diye onay versin. Pratikte 0 sans yani.

Yaw orada da meanler 1m degil ki İLK 5K DA MÜHENDİSLİĞİN SONRASINDA TIPIN MANTIKLI OLMASI HK Ki genel cerrahlar göğüs cerrahlarindan daha az aliyordur muhtemelen

Bunun kaynagina bakarken fark ettim plastiklerden daha cok aliyormus gogus cerrahlari bi %20-25 kadar, 1m degil ama guzel aliyolarmis 700k iyi para, ogrenmis olduk bugun bunu

Türkçeci kalanların bas harflerini alayim bari

Vazgeçtim kaç kişi olduğu da olur oradan cozerim kim olduklarini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 15 Haziran 2023; 3:34:10 >

Saat geç oldu ortopedi cerrahı yazıcaktım karıştı😄😄

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

mesajımı çok yanlış anlamışsın. ben o yüzden yazdım demedim. sadece gerçeği söyledim. ha tabi doktorlara saygısızlık yapanlar da var günümüzde ve bi marifet sanıyorlar bunu ayrı mesele o.

ayrıca merak etme ben tıbbı severek isteyerek yazdım senin dediğin gibi başkalarının ne düşündüğü umrumda değil İLK 5K DA MÜHENDİSLİĞİN SONRASINDA TIPIN MANTIKLI OLMASI HK 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.