Şimdi Ara

ILK 5K YA GİREN MUHENDISLER SIZI CATIR CUTUR YICEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw siz önce şu adamları eleyin ondan sonra yurt dışı düşünürsünüz:D :D yurt dışı yapacaklarmış tanıdigim bir abim ıtü elektrikteydi adam hala yurtdışında ailesi para yetiştiremiyor git :D :D 3.5 milyara zar zor bulmuş şimdi de ben 10k ya girdim hedef mühendislikti aklın varsa yazmazsın dedi.Bu 5k daki adamlar sizi catur cutur yiyecek size burda da kalmayacak şimdi zırlayın.

• tamam
  • yestoall kullanıcısına yanıt
    Ancak tamam dersin şimdi ikile zamanla öğrenirsin koç
  • 2019 elemeleri için first blood
  • NicolaTesla522 N kullanıcısına yanıt
    ok
  • Özelfenliseli Ö kullanıcısına yanıt
    Gardas bu sene girdim tercih yaptım gerçekler bunlar.
  • Hocam piyasadaki bütün firmalarla görüştün,savunma sanayiinde mülakata gittin,üniversitelerdeki yüksek lisans ve doktora öğrencilerini araştırdın,Avrupa ve Amerika'daki firmalarda Türk mühendisleri buldun ve istatistikleri derleyip toplayıp bu verilere ulaştın değil mi?Cevabın hayırsa büyük hayal kırıklığına uğrayacağım çünkü bu kadar nokta atışı bir tespiti bence bilgisayarda oturduğun yerden yapmış olamazsın?Yoksa yaptın mı?
    Sana güveniyorum hocam bence haklısın...
  • abi anlamadığım bir şey var siz sanıyorsunuzki teklif gelmesi lazım sen gidip iş başvurusunda bulunuyorsun onlar değil
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Bu konulara yazmak istediğim metin tam olarak buydu galiba hocam,çok teşekkür ederim iyiliğiniz için :D
  • ilk 5k ya giremedim ama GTÜ'ne girebildim.
  • diğerize D kullanıcısına yanıt
    Boşsun doldururum seni.
  • LinkedIN'e girerseniz bu zatın söylediklerinin yalan olduğunu anlarsınız.
  • aidenholmes19 A kullanıcısına yanıt
    Aynen olursun sen koçum hadi güveniyorum sana
    Saf oksijen israfısın lan neyse şebekliklerinle güldürüyorsun böyle devam et
  • Adam haklı başkalarının dediklerine göre hayallerini satarsan zaten mühendislikte başarılı olamazdın,yazdığından da bu yaptığının pişmanlığını çektiğini görebiliyorum,geçmiş olsun
  • Dünyadaki isim yapmış çok iyi üniler var. Ordaki öğrenciler daha lisedeyken proje üretiyorlar.

Türkiyedeki ünilerdeki müh ler 10-15kişi toplanıp hocalarının yardımıyla proje üretiyor. Hepsi de birbirinin tekrarı oluyorz boş boş işler..

Müh çok ağlayacak mezun olunca. İlk 5k dışı hepsi mülakatlarda elenecek. İlk 5kdakiler de ortalama kasa kasa yorulacak. Harvard'takilerle mi yarışacaksınız

Müh ' ler kendinizi kandırmayın işsiz kalıyor birçoğunuz. İş bulunca da Yaşlanınca hepinize güle güle diyorlar.
    Senin ben şeklini şemalini...

Allah ım ne boş insanlar yaratıyon yamuk kafalı o..
  • Hayalolmuş H kullanıcısına yanıt
    işini severek yapan kimse işsiz kalmaz ne kadar bilinçsiz çocukca laflar bunlar geleceğin mesleklerine laf atmayın oturun ezberleyin boş boş asıl beyni siz kullanmıyosunuz hadi eyvallah
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.