Arkadaslar westte yeni car acan bir arkadasim soyledi. İlk 6 level freeleri normal rotasyona gore degisikmis. Turkiye serverinda smurt kasmadigin icin bilmiyorum. Boyle bi olay var mi ?
Evet var
Cok sacma bisi.
quote:
Orijinalden alıntı: Julius Aegon
Cok sacma bisi.
Eskiden öylemiydi Bu arada
C Ca Car Ca C
Hocam ne zamandan beri boyle bi sistem var.
quote:
car
.
quote:
Orijinalden alıntı: Quinox
quote:
car
.
vardır ve olmalı da bence 4 level adamın eline free syndra orianna felan verirseniz ne olur ?
Aslinda haklisiniz Galiba benim basladigim zaman da bu sistem yoktu. İlk oynadigim sampiyon lebnacti. Nerdeyse oyundan soguyodum.
quote:
Orijinalden alıntı: Barodius
vardır ve olmalı da bence 4 level adamın eline free syndra orianna felan verirseniz ne olur ?
7 level adamın eline verince penta mı atıcak o zaman gold olana kadar syndra yasak olsun aslında öyle yapsalar daha güzel olur ha şampiyonları sınırflandırcaklar öyle plat olmayan oynayamaz falan abov harika fikir ticket atayımda çilingir yaparlar
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
7 level adamın eline verince penta mı atıcak o zaman gold olana kadar syndra yasak olsun aslında öyle yapsalar daha güzel olur ha şampiyonları sınırflandırcaklar öyle plat olmayan oynayamaz falan abov harika fikir ticket atayımda çilingir yaparlar
4 Level adam Orianna oynayabilir mi sence
Smurt
car ne demek ki
quote:
Orijinalden alıntı: DeidaraSanji
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
4 Level adam Orianna oynayabilir mi sence
Oynayabilir
Csb
quote:
Orijinalden alıntı: ExceeDLife
Csb
quote:
Orijinalden alıntı: XMusty
Bu mesaj silindi.
Bu olay yenimi geldi? Ben basladığımda Missfortune, Jayce filan oynamıstım.
Çar rejimi ile bir sorununuz mu var aanlamadim :D
char resmi atanlardan araba resmi beklerdim ne de olsa car yazmış
XMusty
kullanıcısına yanıt
Nooblukla ne alakasi var kardesim. Forumda yeniyiz diye noob mu oluyoruz?