Şimdi Ara

İlk alkol alışta ne içilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bi evde toplandık bikaç saate içmeye başlarız heralde şarap var sadece ne kadar içmem lazım sarhoş olmamak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İlk Alkol Deneyimi: İlk İçki Ne Olmalı?

İlk defa alkol almak, heyecan verici ama aynı zamanda biraz ürkütücü olabilir. İlk içkinizi seçerken neyi göz önünde bulundurmanız gerektiği konusunda size yardımcı olacak bazı bilgiler burada:

İlk İçki İçen Ne İçmeli?

İlk içki deneyiminiz için hafif ve içimi kolay bir içecek seçmek en iyisidir. Bu, midenizi rahatsız etme olasılığı daha düşük olan ve ertesi gün baş ağrısı veya mide bulantısı gibi olumsuz etkilere neden olma olasılığı daha az olan bir içecektir.

İlk defa içki içecekler için önerilen bazı popüler seçenekler şunlardır:

• Bira: Hafif bir bira, alkol içeriği düşük ve içimi kolay olduğu için iyi bir seçimdir.
    • Şarap: Beyaz veya pembe şarap, daha hafif ve meyvemsi olduğu için yeni başlayanlar için uygundur.
    • Kokteyl: Vodka veya cin gibi açık içkilerle yapılan basit bir kokteyl, ilk içki deneyiminiz için cesaret verici olabilir.

İlk Kez Alkol Alacaklar Ne İçmeli?

İlk kez alkol alacaklar, düşük alkol içeriğine sahip içkileri tercih etmelidir. Bu, aşırı sarhoş olma ve olumsuz sonuçları önlemeye yardımcı olur. Meyve suyu veya soda ile karıştırılmış içkiler, alkol içeriğini düşürmeye ve içimi kolaylaştırmaya yardımcı olabilir.

İlk Alkol Deneyimi İpuçları

• Yavaşça başla: İlk içkinizi yavaşça için ve vücudunuzun alkolü nasıl işlediğine dikkat edin.
    • Kendini zorlama: İçki içmekten rahatsız değilseniz, kendinizi zorlamayın.
    • Bol su iç: Alkol dehidrasyona neden olabilir, bu nedenle içerken bol su için.
    • Güvenli bir ortamda ol: İlk içki deneyiminizi güvendiğiniz arkadaşlarla veya aile bireyleriyle yapın.
    • Bir sınır belirle: Ne kadar içeceğinizi önceden belirleyin ve bu sınıra sadık kalın.

İlk alkol deneyiminizin olumlu ve keyifli olmasını umuyoruz. Her zaman sorumlu bir şekilde içmeyi ve aşırı alkol alımının olası risklerinin farkında olmayı unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen icme

• Up

• Tekila diyorum ben hem içimi kolay olur hemde tadı en baştan rahatsız edici bir içki değildir. Limon ve tuz ile tüketin hocam ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri 15 yasindayim vira iciyorum videosunu atsin arkadasa

• Biva keyfii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarhoş olmamak ile çok sarhoş olmak farklıdır
    İçki zaten alkolden alınan zevk için içilir yani kafayı bulmayacaksan neden o acı,rezil tadı olan şeyi içeceksin ki

Başlangıç için 2 kutu normal bira iç kesmezse 1 kutu daha

Yada 70 cl votkanın 4/1 ni içebilirsin meyva suyu ile

Şarap ile zor sarhoş olursun şisenin 4/3 nü içmen lazım

Kafayı bulamazsan ağzının tadını bozduğunla kalırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodka en iyi neyle içilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayranla başla
  • Şarapla sarhoş olmazsın. En yüksek alkol oranı sanırım viski de ama tadı acımsı sanki (bana öyle geldi fakat viski çikolatası ile güzel oluyor)

• Absinth

Muzlu veya cevizli likör ile başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

Tekila diyorum ben hem içimi kolay olur hemde tadı en baştan rahatsız edici bir içki değildir. Limon ve tuz ile tüketin hocam ama.

dinle bu arkadaşı

• Tuborg
    Efes şişe
    Şarap
    extra
    Vodka

Sonra sal gitsin

• Arap sen içme

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Tuborg
    Efes şişe
    Şarap
    extra
    Vodka

Sonra sal gitsin

sonra tualete git sal. Olucak o kadar şey karıştırılır mı arkadaş.
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    Günlük olarak bahsetmedim.

İlk tuborg iç ne kadar gün içersen 1 .hafta da 2 tuborg mesela.

2 .hafta efes iç

3 .hafta şarap gibi

.(ci)
  • Mutlak hüküm sahibi, yerde gökte var olan herşey hakkında mutlak iradesini tecelli ettiren, sonsuz merhamet sahibi, gazabı kendine zulmeden kulları üzerine hak olan tek ilah, tek yaratıcı olan Allah (c.c) adına; O'nun kulu olan sana, O'nun rızası doğrultusunda hareket etmeni tebliğ ediyorum. Alkollü içki kendi kendine varolmasını basit insan aklının dahi almadığı şu kainatta tek gerçek; mutlak hüküm sahibi olan Allah Teala ve O'nun Peygamberleri ve hükümleridir.

hiç ağzına bulama bile, kendini iradeni hiç edecek o rezaletle muhatap etme kardeş. Allah'ın hükümlerine aykırılığın bir yudumunun da, bir şişesinin de neticesi pismanliktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tequila shot at 6yı geçmesin içimi kolay fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganja77

Sarhoş olmamak ile çok sarhoş olmak farklıdır
    İçki zaten alkolden alınan zevk için içilir yani kafayı bulmayacaksan neden o acı,rezil tadı olan şeyi içeceksin ki

Başlangıç için 2 kutu normal bira iç kesmezse 1 kutu daha

Yada 70 cl votkanın 4/1 ni içebilirsin meyva suyu ile

Şarap ile zor sarhoş olursun şisenin 4/3 nü içmen lazım

Kafayı bulamazsan ağzının tadını bozduğunla kalırsın

4/1 ve 4/3 sirayla 1/4 ve 3/4 olacak, kafalar karismasin sonra.
    Konuyu acan arkadasa gelirsek:
    Sarhos olmak oyle sarhossun ya da degilsin seklinde iki secenekli bir olgu degil, ilk defa ictigini dusunursek bir bira bile etkiler, iki daha cok, uc daha da cok seklinde gider. 2 bira icsen baslangic olarak gayet keyiflenirsin, arkadaslarin yaninda sonradan pisman olacagin hareketler de yapmazsin, ama karninin ac olmamasina dikkat et, vucut cok tepki verir kusarsin.

• ilk başta ALKOLLÜ ARABA KULLANMA!!! KENDİNİ VE BAŞKALARININ HAYATINI DÜŞÜN ! ALKOL CERARET VERİR!
    cebindeki maddiyata göre iç..kafan güzel olur kontrolü kaybettiğini anlarsan , şunu tekrarla ... ŞARHOŞKEN YAPMAK İSTEDİKLERİMİ YAPMIYCAM !!! Böylece yarın sabah kalktığında başın ağrımız,dün geceyi hatırlamak zorunda kalmazsın,ben ne yaptım dün gece yaa demezsin ve kimseden özür dilemek zorunda kalmazsın ve ortama-insanlara rezil olmassın.. ( 19 gün içeride yattım bu yüzden) gerçi bir müsubet bin nasihattan iyi oluyo

Bence 2 tuborg extra ilk başlangıçta çözer..içimi iyidir soğuk olduğu sürece....TABİ BENCE HİÇ İÇME !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.