Şimdi Ara

İlk araba önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaşım 19 ilk arabam olucak üniversiteye gidip gelirken kullanıcam. Günlük yaklaşık 30-35 km civarı yapıcam her gün olmasa bile durum böyle. Benim için önemli olan az yakması, performans 2.planda zaten bu fiyatlara performans beklemek yanlış olur. 25 bin tl civarına çıkabilirim. İlk arabam olacağı içim küçük ve kolay kullanımlı olmalı.

Aklımdahttp://sahibinden.com/280738676 şu tarz bir arabayla başlamak var ama sizinde tavsiyenizi almak istiyorum. Eğer zahmet olmazsa link atarsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiesta iyi bir seçim sizin için. Ama ilandaki araç biraz pahalı geldi bana. Bence bu aracın 4 kapılı LPG li olan modellerine bakmanız daha mantıklı olur.
  • Cruze bak
  • ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam lpgli olsun istemiyorum okulun otoparkına sokmuyorlar açık otoparkta aşırı uzakta o yüzden lpgli istemiyorum bu ilanı sadece fikir olsun diye koydum km gerçekten yüksek daha düşük kmliler bulunabilir.

• http://sahibinden.com/280986104

Bunlarında tasarımı hoşuma gidiyor ne düşünüyorsunuz ? Dediğim gibi okula günlük ulaşım masrafım en az 10-12 tl tutuyor oraya vereceğime biraz daha koyar en kötü kendi arabamla gider gelirim o tıklım tıklım ulaşım araçlarından da kurtulurum diyorum.

• ilk araba olarak fiat tercih edin ,sanayiye gide gele tamir bakım olayınıda öğrenir tecrube kazanırsın, sanayi ustalarıyla parçacılarla kanka olursun sonraki yıllarda faydasınıda görürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

ilk araba olarak fiat tercih edin ,sanayiye gide gele tamir bakım olayınıda öğrenir tecrube kazanırsın, sanayi ustalarıyla parçacılarla kanka olursun sonraki yıllarda faydasınıda görürsün

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Ben öyle çok sorun çıkartan bir araba istemiyorum açıkçası ama fiat puntolarda hoş geliyor nediyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk defa araç alacağım öneri
    3 hafta önce açıldı
    Araba Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jour J kullanıcısına yanıt
    Bu aracın geri satışı biraz zor olabilir 4 kapısına oranla. Ayrıca aracı iyi bir expertize sokmayı ihmal etmeyin. Km kaydına da baktırmayı ihmal etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jour

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

ilk araba olarak fiat tercih edin ,sanayiye gide gele tamir bakım olayınıda öğrenir tecrube kazanırsın, sanayi ustalarıyla parçacılarla kanka olursun sonraki yıllarda faydasınıda görürsün

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Ben öyle çok sorun çıkartan bir araba istemiyorum açıkçası ama fiat puntolarda hoş geliyor nediyorsunuz?

dizelse mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyelerinizi beklemeye devam ediyorum. Meganeda hoş gibi

• megane almayın araç deri değiştiriyor.

fiesta ibiza polo iyi seçenekler olacaktır.
  • anladığım kadarıyla bir süreliğine ayağınızı yerden kesecek bir araba arıyorsunuz. o zaman özelliklerine göre her araba olabilir. sorunsuz kullanmak istiyorsanız atmosferik ve benzinli motorlu, düz vites bir araç alın derim. bunların içinden atmosferik motorlu olanlara bakabilirsiniz:

http://www.sahibinden.com/otomobil/benzin/manuel?a2320=1096158&a2320=74344&sorting=price_desc&price_max=25000

(bağlantıyı düzelttim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerman11 -- 15 Mart 2016; 22:38:11 >
  • Alternatif olarak Citroen C3 dizel de bakabilirsiniz
  • archerman11 A kullanıcısına yanıt
    Ayağımı yerden kessin istiyorum doğrudur ama yakıt olarakta uygun olmalı malum öğrenciyiz

• Ben Yaris derim. Az yakan, park problemi olmayan, basınca kaçan, MTV olarak düşük dilimde ve çok ender arıza çıkartır. ABS, yolcu dahil airbag vs. de cabası...
    Örnek: BAYAN ÖRETMENDEN MASRAFSIZ SORUNSUZ
    İlan No: 280332230
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bayan-oretmenden-masrafsiz-sorunsuz-280332230/detay

1.3 SOL isimli Modeldir tavsiyem. İlerde kolay da satılır üzerine kar bile koyup...

• Fiat Marea 2.0 HLX temizi bulunursa alınabilir. 155 beygir, ilk araç olarak hem konfor, hem performans (230 km hızları rahat görür ) sunabilecek bir makinedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.