Şimdi Ara

İlk arabam, eski opel corsalar nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazar günü ehliyet sınavını geçtim şükür şimdii 20 bin bütçeyle fazla sorun çıkarmayacak okula gidip gelmelik araba arıyorum örnek ilandaki gibi arabalar nasıldır acaba çok başımı ağrıtır mı ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ercanlar-otomotivden-2006-model-opel-corsa-1.2-esentia-239846074/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 27 Ekim 2015; 21:15:27 >

• Apollon kullanıcısına yanıt
    Araba km düşük fiyat fiyasaya göre ucuz dikkat et diyecektimki araç Konya karataydaymış...
    Konya Karatay, gaziantep Şehitkamil Şahinbey pert, çalıntı araç toplama merkezi bu il ve ilçelerden uzak durun ilanı direk kapatın aman diyim hocam dikkatli olun piyasa çakal dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu alacağına daha yüksek model sandero 1.2 alabilirsin.

• Guzel ama fiyat sakat, pert vb olabilir.birde bulabilirsen enjoyunu veya silverlineini al hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Araba km düşük fiyat fiyasaya göre ucuz dikkat et diyecektimki araç Konya karataydaymış...
    Konya Karatay, gaziantep Şehitkamil Şahinbey pert, çalıntı araç toplama merkezi bu il ve ilçelerden uzak durun ilanı direk kapatın aman diyim hocam dikkatli olun piyasa çakal dolu.

Teşekkür ederim hocam uyardığınız için, bu araçlar genel olarak nasıl bu bütçe ile mantıklı mı corsa acaba ?
  • 2000 model almıştım zamanında opel corsa. Açmadığı masraf kalmadı. Eski araç haliyle sorun çıkaracaktır. Temiz bi araç bulmanız dileğiyle.

Önemli değil hocam, corsalar güzeldir temiz bulunursa üzmez.Zor iş araba almak,iyice baktırın kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçeyi 25 bine çıkarıp 2005 civarı 1.4 benzinli tavsiye ederim

• Bu kasaları bilmem ama 99 model corsam vardı babam 0 km olarak almıştı 2015 yazında sattım hiç sorun çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 27 Ekim 2015; 23:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkolds

Bütçeyi 25 bine çıkarıp 2005 civarı 1.4 benzinli tavsiye ederim

Corsa mı hocam?

Aynen. Uzun bir süre 2004 enjoy kullanma fırsatım oldu. Gayet keyifli bir araç en azından eski aracımız olan astra h sedan 1.3 cdtiden daha fazla zevk veriyordu. 1.4 motor da hem az yakıyor hem de çekiş konusunda gayet iyi

• Babamda 2000 Corsa 1.2 var ve halen taş gibi. Tam dolu halde uzun yolda yavaş hızlansa bile devrini aldı mı 140'ları rahatlıkla görüyordu. Bu nedenle Corsa'ların 2. eli başlangıç için oldukça iyi bir araç sayılır, tavsiye ederim ama temizini bulmak da şart zira arkadaşların dediği gibi 2. el piyasası çakal dolu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.