Şimdi Ara

İlk Arabamı Almak Üzereyim, Peki Şimdi Yapılacaklar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar; 1 yıllık arayışın sonunda, sıfır mı ikinci el mi diye düşünüken opel astra 1.6 classic hatchback alacağım inşallah yarına. Araba 2005 model kaza darbe boya yok. Sadece sağ araka far değişmiş. Sanayide gösterdik, adamla da 24000 TL ye el sıkıştık. Benim aklımdaki fiyat 23000 di ama araba tamiz olunca 3 e 5 e bakmadım.
    Yarın inşallah devir işlemlerini halledeceğiz. Sizden ricam; noterde ve noter sonrasında neler yapmalayım,nelere dikkat etmeliyim? Sigorta işlemleri nasıl oluyor? Kasko yaptırmayı düşünüyorum, hangi kasko şirketini öneririsiniz?
    İlk arabam olduğu için bu konularda pek bir bilgim yok. Bilgilieriniz ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

• kasko için en iyileri

anadolu

ergo

allianz

ykb sigorta bence

satış bitince noterde size bir evrak veriyorlar ruhsat gelene kadar onu kullanıyorsunuz hemen trafik sigortası ve kaskonuzu yaptırabilirsiniz
  • allianz ve anadolu sigorta ile görüşmeyi düşünüyorum ben de. bir de bu kasko şirketleri zorunlu trafik sigortası ve kaskoyu aynı anda yapabiliyorlar mı?
  • Yaparlar sanırım.
  • arkadas satis.sirasinda.noter vb giderlere ne kadar ayirmasini öğrenmek istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabbarkral

arkadas satis.sirasinda.noter vb giderlere ne kadar ayirmasini öğrenmek istiyor

bu da var tabiki öğrenmek istediklerim arasında, tahminen ne kadar kasko bedeli belirlerler acaba. bu arada araba 50000 km de tüp takılmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.