Şimdi Ara

ilk arabanızı özlüyomusuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk arabanızı özlüyomusunuz tekrar sattınız kişiden almayı düşündünüzmü?

• quote:

Orijinalden alıntı: 41muco78

ilk arabanızı özlüyomusunuz tekrar sattınız kişiden almayı düşündünüzmü?

İlk arabanızı özlüyor musunuz,tekrar sattığınız kişiden almayı düşündünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

Orijinalden alıntı: 41muco78

ilk arabanızı özlüyomusunuz tekrar sattınız kişiden almayı düşündünüzmü?

İlk arabanızı özlüyor musunuz,tekrar sattığınız kişiden almayı düşündünüz mü?

Düzelttiğiniz için teşekkürler.
  • Beni deli edip neredeyse iflasima neden olan 90 model b3 kasa passatimi ozluyorum sesizligini otoyol performansini klimasini abs sini yukseklik ayarli surucu koltugunu off ulan off ne gunlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 93 lada samaramı özlüyorum 15 yıldır ailemizin bir ferdiydi
  • ilk aracım 92 broadway'di ne yalan söyleyim, o araçla uğraşmayı bile özledim. bazı tamirlerini bakımlarını kendim yapıyordum.. gizli kontak bile takmıştım..
    depo ile motor arasındaki bağlantı yerini bizzat kendim silikonlamıştım gevşediği için. sonradan silikonlar orayı tıkamıştı motora benzin gitmedi yolda kalmıştım..
    araçta yağ bidonu vardı.. o bidona depodan benzin çekip doldurmuştum.. sonra bidonu hortum aracılığıyla karbüratöre bağlayarak geçici depo olarak işlev görmesini sağlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 31 Ağustos 2012; 21:18:06 >
  • ilkler unutulmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk aracımı tabiki özlüyorum, pert olduğu için tekrar kullanma şansım yok

• ilk aracimiz 88 model bmw 3.16i cakal kasa :D garajda yatiyo hala :) Arada cikariyorum

• 62 model voswosumu özlüyorum , almayi düşündüm ancak zaten miladi dolmuştu çoktan.

• 59 model tek kapılı station ford hiç özlemiyorum, nefret ediyorum, tiksiniyorum..

Alan adamda parçalayıp sattı zaten :)
  • Özlenmez mi hiç? İlk göz ağrısı bambaşkadır..

Özlediğim zaman garaja inip temizleyip çalıştırıyorum, 100 metre gidip geri dönüyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce arabam yoktu ama aile arabamız olan megane'ı özlüyorum keşke satmasaydık bir kenarda dursaydı,şuan Diyarbakır'da kim bilir akıbeti ne.
  • Her arac insanda bir etki birakiyor, ilklerde farkli ancak pek özlemedim en azindan geri satin almayi dusunmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

ilk aracimiz 88 model bmw 3.16i cakal kasa :D garajda yatiyo hala :) Arada cikariyorum

Merak ettim hocam fotoğraf yada araç hakkında başka şeyler paylaşır mısınız bizimle ?
  • Aslında özlemiyorum da ne biliyim sattıktan sonra hiç görmedim. Merak ediyorum ne haldedir diye 89 model şahinimi (çöp olup gitmediyse). O zamanlar apaçi kavramı da yoktu mutlu mesut sakin sakin kullanıyordum ne kör noktası var ne bişey. Şimdiki hb kasaları bile parkederken park sensörü sayesinde o kadar gidebiliyorum ama onunla arkaya kafamı çevirerek dibine kadar yanaşabiliyordum daha hızlı bir sürede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Aslında özlemiyorum da ne biliyim sattıktan sonra hiç görmedim. Merak ediyorum ne haldedir diye 89 model şahinimi (çöp olup gitmediyse). O zamanlar apaçi kavramı da yoktu mutlu mesut sakin sakin kullanıyordum ne kör noktası var ne bişey. Şimdiki hb kasaları bile parkederken park sensörü sayesinde o kadar gidebiliyorum ama onunla arkaya kafamı çevirerek dibine kadar yanaşabiliyordum daha hızlı bir sürede.

Eski araçların o güzelliği vardı işte.. sütunların alayı galeta kadar, o yüzden etraf ayan beyan görünüyor..

Şu renault 12 ile sokakta geri geri son gaz gidebiliyorum, hyundaide biraz daha zor, arkadaşın ford fiestasında ise geri gitmek ölüm.. Hiç bişey görünmüyor.. HB'lerin çoğunda arka cam hapishane penceresi kadar..

• Kendimin değil ancak pederin sattığı broadwayi adam bugün 7 bine aynı temizlikte önüme getirse düşünmeden alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

quote:

ilk aracimiz 88 model bmw 3.16i cakal kasa :D garajda yatiyo hala :) Arada cikariyorum

Merak ettim hocam fotoğraf yada araç hakkında başka şeyler paylaşır mısınız bizimle ?

Tabi paylasirim yalniz arac yazligimizin garajinda duruyor , dedem biraz rahatsiz gibi.. Eger haftasonu yazliga gidebilirsem bol bol resim cekerim :) Ayni zamanda 76 model 230 kasa mercedeste var o garajda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

quote:

Tabi paylasirim yalniz arac yazligimizin garajinda duruyor , dedem biraz rahatsiz gibi.. Eger haftasonu yazliga gidebilirsem bol bol resim cekerim :) Ayni zamanda 76 model 230 kasa mercedeste var o garajda

Dedenıze acıl sıfalar dılerım
    Tesekkur ederım. Beklıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 1 Eylül 2012; 5:22:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.