Şimdi Ara

ilk araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler 1 yıl içinde ilk aracımı alacağım. Bütçem 15 bin lira, tercihim 2. el.

Önceden meriva, megan, corolla gibi modelleri kullandım aile, akraba vasıtasıyla.

Araç tavsiyesi için göz önünde bulundurmanızı istediğim konu şunlar; dağcılık/kampçılık/doğa yürüyüşü faaliyetleri yapıyorum dolayısıyla tali yollar, köy yolları, dağ yolları gibi toprak/taş tarzında bozuk yollarda kullanacağım. Şehir içinde günde 5-10 km kullanım olabilir. Uzun yol için max. 400-500km civarında yol yapabilirim.
    Yaşadığım yer Muğla'nın bir ilçesi.

Araç ilanlarına bakarken aklıma en yatan model Suzuki SJ Samurai 4x4 oldu. Motor hacminin düşüklüğüyle binek tarzı bir jip gibi hem şehir hem de dağda beni çeker diye düşünüyorum.

Sizden bu konuda diğer uygun araçlar hakkında öneri ve bilgi istiyorum.

• Lada Niva
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelonian

Merhaba beyler 1 yıl içinde ilk aracımı alacağım. Bütçem 15 bin lira, tercihim 2. el.

Önceden meriva, megan, corolla gibi modelleri kullandım aile, akraba vasıtasıyla.

Araç tavsiyesi için göz önünde bulundurmanızı istediğim konu şunlar; dağcılık/kampçılık/doğa yürüyüşü faaliyetleri yapıyorum dolayısıyla tali yollar, köy yolları, dağ yolları gibi toprak/taş tarzında bozuk yollarda kullanacağım. Şehir içinde günde 5-10 km kullanım olabilir. Uzun yol için max. 400-500km civarında yol yapabilirim.

Araç ilanlarına bakarken aklıma en yatan model Suzuki SJ Samurai 4x4 oldu. Motor hacminin düşüklüğüyle binek tarzı bir jip gibi hem şehir hem de dağda beni çeker diye düşünüyorum.

Geldim Semih,Wiç ben

4x4 şart diyorsan bunların başını lada niva çeker.lada niva oldukça sağlam ve çekişi iyi bir AWD dir,ama sadece bu kadar.direksiyon ve 4 tekerden ibaret.başka birşey beklememek lazım,donanım ve görünüş açısından berbat olsa da sadece 5-10 km kullanım için yani hem şehiriçi hem dediğin gibi dağlık yerler için oldukça iyi bir seçenek.2-3 yıl sonra satacağınıda varsayarsak,senin için en uygun araç oluyorlar kendileri Lada olmasından,soğuklarda tık demeden çalışır,kaloriferi içeriyi yakar.Nede olsa bir rus markası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Bu nickle -359 alman normal

Dediğin gibi Niva'ya da bakmıştım haklısın zaten jip aramasam samara alırdım sağlam arabalar hakketen Donanım neysede görünüş halledilir bi kaç modifiyeyle. Ekledim listeme eyvallah.
  • quote:

Merhaba beyler 1 yıl içinde ilk aracımı alacağım. Bütçem 15 bin lira, tercihim 2. el.

Niye 2.el tercih ediyorsunuz

Not:Bu mesaj can sıkıntısından atılmıştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• niva
    soldan kontak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    İlk araç önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tata bütçemi aşıyor hocam ama güzel araç tabi ki. Toros için fazla gencim sanırım

Lada niva listemde bu arada, farklı önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Tata bütçemi aşıyor hocam ama güzel araç tabi ki. Toros için fazla gencim sanırım

hatırlarsan torosta ısrarcıydım ancak sen yok direksiyonunu çeviremem yok bilmem ne deyip seçeneklere bile almamıştın
  • bence de niva iyi seçim olur, fazla da seçenek yok zaten
  • Niva nın direksiyonu hidrolik mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başay

Niva nın direksiyonu hidrolik mi ?

hayır değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

quote:

Tata bütçemi aşıyor hocam ama güzel araç tabi ki. Toros için fazla gencim sanırım

hatırlarsan torosta ısrarcıydım ancak sen yok direksiyonunu çeviremem yok bilmem ne deyip seçeneklere bile almamıştın

Yahu 20 yaşımda torosa mı bineyim erkenden yaşlanıp saçlar dökülmeye başlasın onu mu istiyorsun, hadi işimde gücümde olsam neyse kız arkadaşım olacak yanımda onu torosa mı bindireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelonian -- 11 Eylül 2015; 4:13:11 >

• Chelonian kullanıcısına yanıt
    Tatayı örnek olarak attım 15 binede var en azından model yüksek klimada var toros utanılacak bir araç değil 2000 model olanlarıda var onlar daha temiz keçi gibi araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 11 Eylül 2015; 6:38:43 >
  • Bütçenezi biraz aşar ama abs klima gibi donanımları göz önüne alındığında daihatsu terios çok mantıklı bir saçenek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.