Şimdi Ara

ILK ARAC TAVSİYESİ - 700/800 ARASI - EV / IS / UZUN YOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ILK ARAC TAVSİYESİ - 700/800 ARASI - EV / IS / UZUN YOL

(En Son Oy Tarihi: 4.2.2025)
Giriş

Kısmetse ilk aracımı Nisan ayında alacağım,

Bütçem 700-800 arası,

Kullanım şeklim,

İstanbul Şehir içi, Yılda birkaç kez Uzun Yol,

Genişlik beklentim,

Fiziksel olarak yapılıyım rahat etmek isterim,

Belki biraz kullandıktan sonra üstüne küçük küçük ekleyerek daha iyi bir araba alabilirim.

Yakın zamanda araba alan varsa aldıklarınız ve tavsiyelerinizi de almak isterim.

Herkese iyi haftalar şimdiden.

• Listedekilerden clioyu alırdım, toyota auris- yarislere de bir göz atın derim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 kullanmadım fakat diğer araçları kullandım. Megan 4 diğer araçlara göre 2 adım önde. Hem konfor hemde rahatlık açısından megan 4 tercih ederdim. Clio zaten b sınıfı bir araç. Şehir içi iyidir ma uzun yolda yorar.

• Mazda 3 ü çıkar. Satarım yenilerim vs olayında zorlanırsın. Sınırlı sayıda servisi var mesela Antalya da Mepaz vs çok para isterler. Sorun yaşarsan forumlarda facebookta usta vs ararsın.

Megane 4 temiz olmaz heralde veya 1.6 atmosferik olur. Çok da tavsiye etmem.

Diğer üçlü olabilir. 3-5 ay önce 2024 Egea 1.3 mjet easy 899 a satılmıştı sanırsam. Çok eski model almamaya bak...

Manuel bakarsan pert olmayan Leon 1.0 Ecotsi Style Visio bakabilirsin. 800 e temiz bulunuyordu bir aralar...

• ilk 3ü direkt eleniyor hacimden dolayı.
    megane4 ve 1.3 egea arasında ben, sadece motordan dolayı egea tercih ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.