Araç gerçekten çok temiz,memnun kalacağınıza emin olun..
Hayırlı olsun. Güzel arabaymış, sabunluyken de...
34 plaka falan olsa 11 yaşındaki araçta değişen/boya yok diyene "hadi len" denir ama Karabük'ten pek çıkmamışsa olabilir. Km zır orjinal değildir herhalde değil mi? Zır orjinal ne ya? Op orjinal olacak. Tevkiftir o...
Km.ye takıldım ama,orijinal olmadığı belli de,motor mu değişmiş?
Hayırlı olsun. Cok uygun fıyata almıssınız. araba cok temız duruyor içide dısıda.
Arabayı inşallah bi tamirciye veya servise göstermişsinizdir bu araçta boya yoksa hiçbi araçta yoktur Bana mesela ön kaput boyalı geldi. Bellide olmaz tabi hayırlı olsun kazasız belasız
hayırlı olsun.güle güle kullanın.donanımıda gayet güzel abs,havayastığı,klima.benim merak ettiğim pazarlığı nasıl yaptınızda bu kadar fiyat inebildi.ilk kaç tl. teklif ettiniz.telefondamı pazarlık yaptınız.ben olsam 13000 e anca indirirdim heralde.şu pazarlık olayını bi türlü beceremiyorum.
Güle güle kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun ...
internet fiyatları böyle 1 2 fazla yazıp bi tane alıcı düşürsem fena olmaz düşüncesinde insanlar
hayırlı uğurlu olsun, güle güle, kazasız belasız kullan
hayırlı olsun arkadasım..
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız güle güle kullanın.
teşekkurler arkadaşlar. km orjinal. kaputun ön kısmıda el kadar boya var. pazarlığa ise 10 dan başldım. eder fiyatlrı 11-12 arası zaten,