Şimdi Ara

İlk Aracımı aldım :) Tavsiyeniz gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şahsıma ait ilk aracı almış bulunuyorum :) Araç 93 model Honda civic 1.5 ex HB modeli. Bu modele en çok yakıştığını düşündüğüm mavi renge sahip. Aracın dış görünüşünde biraz masraf var fakat acemi olduğum için herşeyden önce sürüşümü geliştirmeye öncelik tanıyacağım :)

Şimdi bana ilk olarak bir oto elektrikçi lazım. Ankarada olmalı ve hondadan anlamalı :)

Problemlerim :( > sol kapıda yer alan otomatik cam konsolu çalışmıyor ve bunun yanında merkezi kilit sağ kapıya hükmetmiyor :( Ayrıca mevcut bir uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi bulunuyor fakat sistemin ses aparatı mevcut değil ve kumandalarıda pek sağlıklı değil.

Aslında pek çok ihtiyacı var aracın fakat bunlar aciliyeti olanlar. Diğerlerini elime para geçtikçe sanayiye yolum düştükçe yaptıracağım. Sanıyorum 1 - 1,5 yıl sonra kız gibi bir Honda'M olacak :) İnşallah

•  İlk Aracımı aldım :) Tavsiyeniz gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

İlk Aracımı aldım :) Tavsiyeniz gerekli

çok ucuz bir işçilik yapmışlar bu hondaya.. kaput le çamurluk arasındaki mesafeye bakın hele ya..
  • Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim atarsan sana yapman gerekenleri söylerim. Bizde mavi de var kırmızı da

@ORçun Şimşek
  • @xrebelliousx sizin aracınız sanırım. Güzelmiş temiz gözüküyor.

@poyraz5561 üstadım sizinle aynı fikirde değilim. Aracın fiyatına ve yaşına göre gerçekten güzel bir kalitesi var.

@__EREN__ Teşekkürler

@_conscript_ üstad henüz resim çekmeye bile fırsatım olmadı. Aldığım gibi duruyor evin önünde. Yıkayamadım bile. En kısa zamanda resimleri çekip size ulaştıracağım. Teşekkürler ilginiz için çok sağolun.
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin. Bu sorunlar için hondadan anlayan bir elektrikçiye gerek yok. Herkes yapabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun hocam
  • Hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORçun Şimşek

@xrebelliousx sizin aracınız sanırım. Güzelmiş temiz gözüküyor.

@poyraz5561 üstadım sizinle aynı fikirde değilim. Aracın fiyatına ve yaşına göre gerçekten güzel bir kalitesi var.

@__EREN__ Teşekkürler

@_conscript_ üstad henüz resim çekmeye bile fırsatım olmadı. Aldığım gibi duruyor evin önünde. Yıkayamadım bile. En kısa zamanda resimleri çekip size ulaştıracağım. Teşekkürler ilginiz için çok sağolun.

Bu arkadaş resimdeki hondadan bahsetmiş. Hondayı modifiye etmişler fakat edememişler.

Hayırlı olsun aracınız
  • ORçun Şimşek kullanıcısına yanıt
    araç benim değil hocam
  • Hocam hayırlı olsun. Peder bir ara anneme almıştı 93 model tam 5 bin liraya tertemiz. Nasıl bu kadar ucuza aldı derseniz ise site yönetimi müdür idi ataşehirde orda oturan bir bayan dan almış. Ama daha zevkini alamadan sattık çünkü aynı sene anneannem vefaat etmişti

Araba cidden çok atak ve güzel bir araba. Çok tatlı. allah kazasız belasız nasip eder inşallah
  • Hayırlı olsun,acemiliği tam anlamıyla atmadan trafiğe çıkma boş alanlarda iyice çalış
  • Öncelikle teşekkürler yorumlar için.
    @fb__ömer başınız sağolsun. Evet araç benim gibi acemi bir sürücü için araç gayet güzel :) İyi dilekleriniz için teşekkürler.

@extrem_015 Yaptığım kazadan sonra çok daha dikkatli ve yavaş kullanıyorum aracı. Yinede sizinde söylediğiniz gibi acemiliği atmadan Ankara trafiğine dalmaya pek niyetim yok :)
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güzel arac ama favorim ef kasa.NE kadar sattığımıza pişman olsakta...
  • @sepeteko.com Hocam ilginiz için teşekkür ediyorum. Fakat bu tarz ürünlerin abartı olduğunu düşünüyorum ve aracımda uygulamak istemiyorum. Niyetim sade ve aracımın özüne uygun modifiye yapmak (JDM)

@Rise Of McLaren Teşekkür ederim amin :)

@#ŞARBAY# Teşekkürler. Hocam bende sizin aksinize bir türlü ısınamadım ef kasaya. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • Hayirli olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.