Bildirim
İlk Cep Telefonunuz neydi? (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
3210... 8 yaşındaydım. Sene 2006.. İlk defa tek başıma şehirlerarası yolculuğa çıkıyordum. Köye, anneannemin yanına gidiyordum. Hem yolculuk esnasında hem de köyde ailemle iletişim halinde olayım diye almışlardı. O zamanın parasıyla 20 liraydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ericsson GA628, hey gidi günler.
-
Panasonic g600. Sene 1998
Siemens S35
159 milyona almıştım, yanına da şuan kullanmış oludğum hattı 30 milyona satmışlardı, 5 milyonlukta kontör atmıştım. Hey gidi be.. -
İlk telefonum Siemens a52. Sonra 2004-2009 yılları arasında tezgahlarda satılan hemen hemen her modeli kullandım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Nokia 5110
-
Nokia 2300 gri olaniydi.
-
-
Motorola talkabout diye modeli 2000 de aldım
Aynen. 2. Furya.
5 satır ekranlı cep telefonu.
Arabadan daha kıymetli. Hey gidi günler.
Nokia 2110 :) sms alıyor ama atamıyordu. Turkcell ve Telsim diye bir operatör daha yoktu ve PTT den Teknotell diye bir hatla almıştım. Ondan önce NMT nokia Mobira vardı. Evet yaşlandık :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X