Şimdi Ara

İlk Custom Su Soğutma Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır düşünüyorum sonunda yapmaya karar verdim CPU block olarak EKWB Supremacy EVO sipariş ettim şeffaf. Kasam NZXT S340. Radyatör için ayrılmış boşluk 6cm önde. Yani push fan artı radyatör 6 santimi geçmemeli. 55mm civarını geçmezse iyi olur. Bu yüzden bu ürünü seçtim.
    amazon.com
    Alphacool 14157 NexXxoS ST30 Full Copper 240mm Radiator Water Cooling Radiators
    http://www.amazon.com/gp/product/B007R79BX6/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3GO5VFCNOM5I7
    30mm radyatör 25mm fanla 55mm oluyor. Pompa olarak Swiftech MCP655 önerdiler siz ne önerirsiniz sessiz. Bir de bu pompalar TOP, kafa takılıyor o olayı tam bilmiyorum nedir hangisi iyidir. Borular şeffaf PrimoChill olucak. Rezervuar olarakda öneriye ihtiyacım var. Combo istemiyorum pompayı S340 ın harddisk bölümüne saklamak istiyorum. (http://www.mwave.com.au/images/400/ab59156_3.jpg sol alttaki havadaki kısım)

Son olarak da sıvıyı doldururken ki tahliye bleeding falan olaylar var bir kaç video izledim ama tam oturmadı kafamda. Bunlar nasıl halledilir napılır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 2 Nisan 2015; 23:13:03 >

• Vay be reddit de konu açtım gavurlar cevap verdi burda cevap yok helal
  • Takıl kafana göre. Bende rakorlar için tavsiye istemiştim zamanında dönen olmadı. Yanlış ebatta aldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemunal

Takıl kafana göre. Bende rakorlar için tavsiye istemiştim zamanında dönen olmadı. Yanlış ebatta aldım :D

Valla build yapanın altına yorum yazıp birbirini pohpohlama var sadece galiba burda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodi-- kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende dediğim gibi büyük bir hevesle custom soğutma yapayım diye çıktım yola. buraya alacağım malzemeleri de yazdım. Kimse oralı bile olmadı. Bu iş tamamen heves. Çok faydası oldu mu ? dersen cpu için çok bir faydasını görmedim ama gtx 680 var bende ona baya bir faydası oldu. Overclock falan yapmayacaksan Noctua NH-D14 al geç derim. illa uğraşacağım diyorsan seçmiş olduğun pompa bu işin standardı zaten. 100 kişiden 99 u mcp655 kullanıyordur. radyatör bende ön panele dikine yerleştirilmiş şekilde alpacool xt 45 360mm var push-pull çalıştırıyorum. BF4 te 65-70 dereceleri görüyor tek radyatör. Ekran Kartına da blok düşünüyorsan çift radyatör kullanmanı tavsiye ederim. cd-rom seklinde rezervuar alacaksan TOP, kafaya gerek yok. alcagın pompanın kafasını çıkarıp direk rezervuara oturtacaksın. TOP kafa rakor kullananlar için gerekiyor.
  • quote:

Kardeş bende dediğim gibi büyük bir hevesle custom soğutma yapayım diye çıktım yola. buraya alacağım malzemeleri de yazdım. Kimse oralı bile olmadı. Bu iş tamamen heves. Çok faydası oldu mu ? dersen cpu için çok bir faydasını görmedim ama gtx 680 var bende ona baya bir faydası oldu. Overclock falan yapmayacaksan Noctua NH-D14 al geç derim. illa uğraşacağım diyorsan seçmiş olduğun pompa bu işin standardı zaten. 100 kişiden 99 u mcp655 kullanıyordur. radyatör bende ön panele dikine yerleştirilmiş şekilde alpacool xt 45 360mm var push-pull çalıştırıyorum. BF4 te 65-70 dereceleri görüyor tek radyatör. Ekran Kartına da blok düşünüyorsan çift radyatör kullanmanı tavsiye ederim. cd-rom seklinde rezervuar alacaksan TOP, kafaya gerek yok. alcagın pompanın kafasını çıkarıp direk rezervuara oturtacaksın. TOP kafa rakor kullananlar için gerekiyor.

Çok teşekkür ettim hocam cevap için. düşkünüm pc ye pc modifiyesine. Çok ihtiyaç olduğu için yapmıyorum yoksa işlemci şu voltajda bile oyunlarda 60 dereceyi görmüyor. Pompa o o zaman onu seçtik. radyatörde iyimiş inceleme okudum bi rezervuar seçip rakor boru kalınlığına karar verip başlarım o zaman.

• 1/2" (13mm) ID, 3/4" (19mm) OD, G 1/4 ölçülerinde rakorlar en çok kullanılıyor. ben 10mm/13mm almıştım görsel olarak çok cılız kaldı.
  • quote:

1/2" (13mm) ID, 3/4" (19mm) OD, G 1/4 ölçülerinde rakorlar en çok kullanılıyor. ben 10mm/13mm almıştım görsel olarak çok cılız kaldı.

Öylemi diyosunuz hocam. Kasanız full tower mı ?

• Corsair r200 kardeş.https://m.youtube.com/watch?v=UgTMIlzmwQ8 bu videodaki gibi modladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.