Şimdi Ara

ilk defa bu şekilde patlattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buraya bunun konusunu açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu daha ne kadar içimde tutabilirdimki ?
    herşey bugün saat 1-2 sıralarında orayı arayıp isim soyisim söyleyip evimize çağırmamla başladı, evet evet isim soyisim söylediğinizde kapınıza kadar getiriyorlardı..
    arayıp çağırdıktan yarım saat sonra eve getirmişlerdi, mutludum kapıyı açtım, o ve onu kapıya kadar getiren adamda yanındaydı, hemen telaşla içeri gittim ve ücretini aldım adama verdim, evet o artık bizimdi
    işim olduğu için çarşıya gittim ve akşam üzeri eve geldim, ev ahalisinden kimse onu ellememişti, bir köşeye koymuşlar öylece duruyordu, şaşırdım, yemekten sonra ev ahalisi hadi artık yap şu işi dedi ve ben ona doğru yöneldim,
    ilk deneyimim değildi ama bi tedirginlik vardı içimde, hep aynı şeyi yapmaktan sıkılmıştım, eminimki onlarda hep aynı sıkıcı muameleleri görmekten sıkılmışlardır. bu sefer farklı birşeyler denemeliyim dedim ve uzamış tırnaklarım geldi aklıma, ta orta yerine bastırdım ve 1-2 saniye zorlamamla kapağı patlattım,
    biraz acımıştı parmağım zorda olsa çıkarabildim, deliği çok küçük olduğu parmak bi müddet sıkıştı kaldı, yusufladım ama diğer elimin yardımı ile deliği büyültmeyi başardım ve çıkardım parmağı, ve kimse görmeden damacanayı normal bir şekilde açtım, giysisini giydirdim ve pompasını taktım

başka bir hikayede görüşmek dileğiyle

Tamamen el yapımıdır.

ilk defa bu şekilde patlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oversteer -- 21 Eylül 2011; 18:57:21 >

• Damacana fetişli adam dhliymiş beyler bulaşmayın
  • başlık sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir996

Damacana fetişli adam dhliymiş beyler bulaşmayın

• Niye giydirdiniz onu
  • Bende onun içine saç spreyi sıkıp çakmak manyetosu ile patlatmıştım. 7 kere yankı yaptı mahallede devriye arabaları falan geldi silah atıldı sandılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

Niye giydirdiniz onu

üşüyor abisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pampa başlık nereye çekersen oraya gidiyo.
  • Güzel bir anlatım tekniği olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abysus

Güzel bir anlatım tekniği olmuş.

teşekkürler
  • aga bu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

aga bu nedir?

mini etekli damacana
  • peker
  • Tebrikler hoş fantaziymiş
  • Beğendim. Diğer hikayelerini bekliyorum. Dikkat et ceza alma ama bu gidişle zor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Beğendim. Diğer hikayelerini bekliyorum. Dikkat et ceza alma ama bu gidişle zor :D

teşekkürler, +18 yazmadığım için rahatım, ceza alıcağımı sanmıyorum, bu birazda anlamsızca yapılan sansürlere tepki olarak kabul edilebilir
  • :( 3 ay önce incide vardı bu hatta @2 karaktersiz adamdı

KARAKTERSİZ ADAM SENİ SEVİYORUM ULAN NOLURSA OLSUN @2 SEN OL @3 BEN OLURUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.