Şimdi Ara

İlk defa çalışacağım korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir fırında iş buldum tezgahtar olarak ekmek satacağım para alıp ekmeği vericem sadece, günlük 60 lira, aylık 1800 lira diyorlar + sgk.

Ama hayatımda hiç çalışmadım korkuyorum yanlış para üstü veririm falan diye birde müşteriyle nasıl ilgilenirim asosyalim sosyal fobim var bi yardım edin iptal etme ihtimalimde var. yaşım 21.5

• Yeni baslasanda 10 yildir calisiyor olsanda muhakkak yeni ise baslayinca para ustunu bikac kez yanlis verirsin dert etme normal yani.
    Bir sure tuhaf gelir yaklasik 1-2 hafta kadar sonra alisirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayi ustune tamamla hocam. Ornegin, karsi tarafin vermesi gereken ucret 3.80 ve size 10 lira verdi. Once 20 kurus verip 4 lira olarak dusunun, 1 lira daha verip 5 lira olarak dusunun, ustune de 5 tl verin. En kolayi bu herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu kadar abartmayın, karşındakide insan, alt üstu ekmek alıp gidecek niye bu kadar kasıyorsun? Içeriye müşteri girince güler yüzle hoşgeldiniz de devamı gelir.

müşteri merhaba derse aleyküm selam diye cevap ver, buranın müsluman bi ulke oldugunu soyle ve ona ekmek satma. Aferin cihatcı kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek 1.25..senin yapman gereken katlarına çalışman

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicktirgit.

Ekmek 1.25..senin yapman gereken katlarına çalışman

Hocam bizim burda 1 tl.
  • Bu fobini atlatmak icin bir şans çok kasma :) karşındakı insan alti üstü firindan ekmek almaya gelmiş bir insan. 1 haftaya işe alisirsin zaten su korkularin komik gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir erkeğin ilk defa çalışması, bir kadının bakireliğini kaybetmesi gibidir.İlk önce acı duyarsın, sonra zevk almaya başlar, 10-15 sene sonrada bıkarsın.Benden bu kadar

• her şeye alışırsında o pazar günü yokmu işte herkes yatarken pazar günü çalışmaya alışamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt
    Hocam bizim burda 1 tl.

hahahaha 1 lira ekmeğin para üstünü nasıl yanlış vereceksin dostum ya.Çok telaşlanmışsın ne gerek var.İnsanlar oraya ekmek almaya gelecekler sende onlara ekmek satan kkişi olacaksın.Sen markete girince marketcinin eli ayağı birbirine karışıyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.