Şimdi Ara

İlk Defa Falcıya Gittim, Şoktayım, Deliricem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
4.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. Ben fala falan çok inanan bir insan değilim. Hayatımda ilk defa arkadaşla falcıya gittik. Falcı hoşlandığım kızın ismini, kızla yaşadığımız sorunlara kadar her şeyi bildi. Daha bir çok şeyi, bilmesine imkan olmayan şeyleri bildi. Böyle bir saçmalık olamaz, nasıl oluyor bu ? Soru sormadı, yalnızca adımı aldı. Birisi açıklasın nasıl bilir delirmemek elde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• facebokdan bakıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkLord

Herkese merhabalar. Ben fala falan çok inanan bir insan değilim. Hayatımda ilk defa arkadaşla falcıya gittik. Falcı hoşlandığım kızın ismini, kızla yaşadığımız sorunlara kadar her şeyi bildi. Daha bir çok şeyi, bilmesine imkan olmayan şeyleri bildi. Böyle bir saçmalık olamaz, nasıl oluyor bu ? Soru sormadı, yalnızca adımı aldı. Birisi açıklasın nasıl bilir delirmemek elde değil.

Pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecekle ilgili mi bildi geçmişle ilgili mi ?
  • Gecmisi biloyorlar ama gelecegi goremiyorlar.halk arasinda uc harfliler denilen durumu kullandiklarini dusunuyorum.baska mantikli aciklmasi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bane

gelecekle ilgili mi bildi geçmişle ilgili mi ?

Gelecekle ilgili bir şeyler söyledi. Ve söylediği şeyler gerçekten de olması çok muhtemel şeyler. Yani hayatım o yöne gidiyor gerçekten. Geçmişle ilgili şeyler de söyledi ve nokta atışı yaptı, bildi. Daha çok şu an şöyle, böyle diyo konuştu yani bugünden bahsetti.

• KaranlıkLord K kullanıcısına yanıt
    Günah kardeşim günah bırakın bunları alnında ne yazıyosa odur hikaye hepsi
  • Çoğu giden şok içerisinde geri geliyor. İnanmıyorum ama gerçekten merak etmeye başladım artık.

• Hocam şu arkadaşınız falcıyla iş ortağı olmasın.
  • Falcının anlattıklarının yanlış olduğunu söylemen gerekiyordu bir nevi numara çekecektin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 15 Nisan 2015; 23:58:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de inanmıyordum ama olamaz böyle şey. Cidden biliyorlar. Arkadaşımın sevgilisinin adı Ahsen. Girer girmez Ahsen nasıl demiş ona da. Bir şeyler duymasınlar da bize satmasınlar diye öncesinde konuşmadık, kelime etmedik. İlk defa gidiyoruz.

• Adres ver yakinsa bide ben gidiyim şu falciya bakalim neler soyleyecek.

• Cinlerle arkadaşlık kurmuştur.

Bu sebeple genelde olmuş şeyleri anlatırlar. Fakat bunu öğrenip ne yapacaksınız? Bile bile yaşamak kötü olur ya

Düşünsenize başıma ne gelceğini biliyorum ama onu yaşıyorum. Hiçbir heyecan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Cinlerle arkadaşlık kurmuştur.

Bu sebeple genelde olmuş şeyleri anlatırlar. Fakat bunu öğrenip ne yapacaksınız? Bile bile yaşamak kötü olur ya

cinler geleceği göremez kardeşim. ama geçmiş hakkında bilgi verdikleri doğrudur
  • Ulan kitap sünnet görüp imana gelmezsiniz, falcıyı görüp geliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Cinlerle arkadaşlık kurmuştur.

cinler geleceği göremez kardeşim. ama geçmiş hakkında bilgi verdikleri doğrudur

Hocam gelecek kısmı uydurmada olabilir. Sonuçta daha yaşanmamış bir şey yaşanacağından nasıl emin olabiliyoruz?

Ayrıca cinlerin boyutu farklıdır. Geleceği bilmezler ama zaman farklılığından dolayı geleceğimizde ve şuanımızda da yaşarlar. Tabi bu çok uzun süreler için değil ama kısa süreler için bizim 1 günümüzü 1 saatte yaşayabilirler, ne yapacağımızı bilemezler ama gördüklerini söyleyebilirler. İzafiyet vs işte

• Bir arkadaşım gitmişti aynı şekilde ,herşeyi biliyor dedi herşeyi oda şok olmuştu.Ben asla ama asla inanmam falcılara vs ama hiç yalan söylemeyecek bir arkadaşımdı.Gelecek olayını bileceklerini sanmıyorumda şu anı bildikleri kesin oda üç harfliler vs yoluyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres ver biz de deneyelim. onaylamak maksatlı. belki bana kendim hakkında bilmediğim şeyler söyler
  • İnanmayın böyle şeylere, öyle cinlerden geçmişi öğrenmek basit değil bu kadar.

• Cinlere inanan var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.