Bildirim
İlk defa lotodan bu kadar para kazandım 1 rakamla 300.000tl kaçtı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayrına bana bir lego mindstorm seti alırsınız :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar kazandın?
Ne kazandın aga o önemli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 bin lira civari kazanması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Ne kazandın aga o önemli
3000 tl hocam -
Bu ne kadar sayı lan, -
Bu ne kadar sayı lan, -
298.280,71 TL
3.013,85 TL
141,55 TL
25,70 TL
4,25 TL
3,15 TL
hiç bilemeyen, 6 ve 10 arası bilen. olay buymuş, sayısal harici oynamadığım için göz attım.
Oturup bi algoritma yapsan 10 tutturma şansın var, tabi onlarca kupon yapmak şartıyla, değmez haram para
Lan aslında iyi para var, bi ara büfeye gidip vakit geçireyim. nede olsa kolonu 1 lira. -
7 de var 25 tl de ordan alıcaksın unutma -
quote:
Orijinalden alıntı: Ch4ylak
298.280,71 TL
3.013,85 TL
141,55 TL
25,70 TL
4,25 TL
3,15 TL
hiç bilemeyen, 6 ve 10 arası bilen. olay buymuş, sayısal harici oynamadığım için göz attım.
Oturup bi algoritma yapsan 10 tutturma şansın var, tabi onlarca kupon yapmak şartıyla, değmez haram para
Lan aslında iyi para var, bi ara büfeye gidip vakit geçireyim. nede olsa kolonu 1 lira.
Cok guzel algoritma yaparim
quote:
Orijinalden alıntı: Ch4ylak
298.280,71 TL
3.013,85 TL
141,55 TL
25,70 TL
4,25 TL
3,15 TL
Lan aslında iyi para var, bi ara büfeye gidip vakit geçireyim. nede olsa kolonu 1 lira.
hocam nası yapıcaz o işi biraz açıklasan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X