Bildirim
İLK DENEMEDEN YGS VE LYS'E
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hepsini not almıştım :D
ilk: 107
ygs: 120
max: 147
min: 93
lysleri yazmamışım ama lys sonucu mf3: 8bin
başarılar dilerim -
11 in sonu ygs 66 net 12 nin başları 120 leri gördüm yavaş yavaş 140 sınav dan 1 2 hafta önce 150 net. YGS ygs de 6k. Lys de mat 35 başladım geo 24 net. Yavaştan hepsinde 50 ve 30 gördüm. Fenler 15 20 arası başladı sonra hepsi 30 a kadar çıktı. lys 1.8k taptım. Arkadaşın dediği gibi her şeyin zamanı var. MORAL BOZMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 80
En iyi töderde yapmıştım 148
Sonuncuyu hatırlamıyorum
Ygs 120
ilk ygs denemesi : 44 net
son ygs denemesi : 125 net
en yüksek ygs denemesi : 133 net (töder)
ygs : 100 net
ilk ygs denemesi 11. sınıftayken 12 ler ygs ye girerken dershanede olduğumuz sınavdı.tam bir sene sonra iki katından fazla yapacağımı ben de tahmin etmiyodum ama yapılıyormuş. -
ilk 111
max 146
ygs 107
bu da bir umut sonuçta -
quote:
Orijinalden alıntı: proxsima06
ilk 111
max 146
ygs 107
bu da bir umut sonuçta
+100
Mezuna kalınca Ygs de sevmiyorsanız yüksek ihtimalle netleriniz buna yakın olur..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
mezuna kalmayı düşünmüyorum mf 3 11 k
ygs sevmiyorum fakat sınav anında soruları çözebilmek için çok daha zeki olmak gerektiğini düşünmüştüm.sonradan anladım ki sınav anında düşünmek en büyük aptallığımmış.
yine de genç dimağlara ibret olsun. -
İlk denemede TM3 330 idi, LYS 418 -
ilk ygs denemem 106
max netim 151
min netim 102
ygs netim:108 siralamam 19k
lys ilk denemem:128net
lys 145 net mf4te 2k ya girdim.ygs boş lys kasın canlar
Ben mezundum ve benimde ygs netim ilk denememden düşük geldi, çoğu arkadaşımında bu şekilde oldu ona binayen yazmıştım :))
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X