Şimdi Ara

İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapanı pek başarılı bulmadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_74853067/f_//tm.htm#74892478 bi dövme için ömür boyu düşünenlerden değilim demişsinde ömür boyu taşıycağın birşeyi öyle kısa sürede karar vermen doğru bir seçim değildir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Anlamı nedir bunun ?

Bir anlamı yok.

Fotoğrafta üzeri merhemli ve cep telefonuyla çektiğim için kalitesi biraz düşük olabilir. 2 hafta sonra en net halini bir daha çekip atarım.

Sıkılgan bir insanım aslında o yüzden dövme yaptırmam çok riskliydi.2 senedir yaptırmayı istiyordum model bulamamıştım. Bu model gayet hoşuma gitti ve yaptırdım gitti . Öbür türlü of yaptırsam mı , nolcak netcek derken ohoo baktım bir yol alamıyorum.

Bi de sıkılma payı bıraktım,kolumun üst kısmına yaptırdım. Tişörtten falan taşmıyor,ilerde bir gün sıkılırsam falan göremem zaten.
  • İnsan niye nargile dövmesi yaptırır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

İnsan niye nargile dövmesi yaptırır ki?

İnsan niye dövme yaptırır ki ??
  • Yazık olmuş cenabet gideceniz öbür tarafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

yapanı pek başarılı bulmadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_74853067/f_//tm.htm#74892478 bi dövme için ömür boyu düşünenlerden değilim demişsinde ömür boyu taşıycağın birşeyi öyle kısa sürede karar vermen doğru bir seçim değildir hocam

Hadi gidip yaptırayım demedim tabii ki hocam.Bu dövmeyi 2-3 aydan beri yaptırmayı düşünüyordum. Bu linkteki arkadaşın dövmesi bence kötü gibi. Ama tabi yaptıran sevmişse,gerisi koy gitsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamancokzor -- 8 Mayıs 2013; 17:25:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

İnsan niye nargile dövmesi yaptırır ki?

İnsan niye dövme yaptırır ki ??

İnsan niye yaptırır ki ? Biraz üretmek lazım.
  • hangi kreşte yaptılar kanka bunu iyi parça bu suluboya
  • apaçi dövmesi herkeste olan şeyi neden yaptırıyonuz anlamıyorum ki . . sorsan özel bi anlamı vardır kesin okadar çok kişide varki bundan daha geçen konusu bile açılmış bebenin biri yaptırmış koluna bunlar dövme değil hata resmen . .
  • Hevesini kırmak istemezdim ama çok kötü görünüyor bence.
  •  İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir )

2.Fotoğrafta tüy kısmı biraz daha net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

apaçi dövmesi herkeste olan şeyi neden yaptırıyonuz anlamıyorum ki . . sorsan özel bi anlamı vardır kesin okadar çok kişide varki bundan daha geçen konusu bile açılmış bebenin biri yaptırmış koluna bunlar dövme değil hata resmen . .

Hiçbir anlamı yok benim için. Dövmemin başkalarında da olup olmaması umrumda değil.Başkalarını bu kadar ciddiye alsam gelecek kötü yorumları düşünüp yaptırmazdım bile.
  • Güzel olmuş dostum takma sen onları

Bende bir türlü yaptıramadım sürekli erteliyorum.Umarım yakın zamanda yaptırabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

apaçi dövmesi herkeste olan şeyi neden yaptırıyonuz anlamıyorum ki . . sorsan özel bi anlamı vardır kesin okadar çok kişide varki bundan daha geçen konusu bile açılmış bebenin biri yaptırmış koluna bunlar dövme değil hata resmen . .

Hiçbir anlamı yok benim için. Dövmemin başkalarında da olup olmaması umrumda değil.Başkalarını bu kadar ciddiye alsam gelecek kötü yorumları düşünüp yaptırmazdım bile.

bu mantıktaysan diyebilcek bişeyim yok zaten kardeşim , şimdiden pişman olmuşsun bile aslında bu yazdığından anladım . yapıcak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

yapanı pek başarılı bulmadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_74853067/f_//tm.htm#74892478 bi dövme için ömür boyu düşünenlerden değilim demişsinde ömür boyu taşıycağın birşeyi öyle kısa sürede karar vermen doğru bir seçim değildir hocam
     İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir )

• Brazzers reklamı alsan daha iyi dururdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçici birşey yaptırsaydın bari 3-5 yıl sonrada sildirmek için bi ton para dokup acı çekersin artık
  • Amaç nedir

Hoşuma gitmedi zaten.

Sağlığınız adına üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Güzel olmuş dostum takma sen onları

Bende bir türlü yaptıramadım sürekli erteliyorum.Umarım yakın zamanda yaptırabilirim

Teşekkür ederim,umarım çok seveceğin bir model bulup yaptırırsın tez zamanda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.