Şimdi Ara

İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam vallahi 1 saat bakındıktan sonra dövmeyi yaptırdığım yerde seçtim. O yüzden hatırlamıyorum.
  • ''Profesyonelliğine çok güvendiğim bir dövmecide yaptırdım''

Bari bunu yazma.
  • Peki teşekkürler.

@Niccoló
  • Gelseydin bana ben daha prof sekilde dovuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir )

İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir )

ben yaptırırsam böyle yaptırıcam ve kartalın gözünün içinde ay yıldız olacak ondan sonra ölene kadar taşı o dövmeyi ben taşırım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 8 Mayıs 2013; 19:29:02 >

• Fena değil bence,sonuçta sen beğendiysen gerisinin önemi yok Hayırlı olsun
  • efsane olan 'modelden soğudum millet ' topici terk

@Victor Branco , önerini dikkate alacağım hocam.
  • dövmeci gerçekten çok Profesyonelmiş. O kadarki beleş yapıyım dese yaptırmam anladın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

dövmeci gerçekten çok Profesyonelmiş. O kadarki beleş yapıyım dese yaptırmam anladın ?

Dövmenin modeli ilginizi çekmemiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

Orijinalden alıntı: NeverTrust

buda benden gelsin

Bana basit yapılmış gibi geldi.

Çocukca durmuş ve konuyu açan arkadaş fena değil ama biraz daha iyi olabilirdi.

• İNŞALLAH MÜSLÜMAN DEİLSİNDİR KARDEŞ
    Çünkü müslümansan kıldığın namaz gerçek dövmede kabul olmuyor
    Hatta bir hadis vardı peygamber efendimizin ''dövme yapanada yaptıranada lanet olsun'' sanada geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

İNŞALLAH MÜSLÜMAN DEİLSİNDİR KARDEŞ
    Hatta bir hadis vardı peygamber efendimizin ''dövme yapanada yaptıranada lanet olsun'' sanada geçmiş olsun

+9999999999999999999999
    Adam haklı beyler dağılın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubey777

quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

İNŞALLAH MÜSLÜMAN DEİLSİNDİR KARDEŞ

+9999999999999999999999
    Adam haklı beyler dağılın.

+1453

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omuz bölgesine çok daha güzel bir dövme yaptırabilirdin
  • Yazık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccoló

Bu da benimki hocam. 1 ay oldu yaptıralı yaklaşık. Benim için özel bir anlamı vardı, o yüzden yaptırdım.

Doktor House Forever

• Yorumlara aldanma hocam, çok güzel duruyor. Ama iyileştikten sonra o ilk günkü gibi kalmıyor haberin olsun. Az bir solma oluyor.

Buraya da yazıyım bari. Dün konu açtım ama takan olmadı. Belki dövme sevdalılarından bir fikir çıkar.

Dövmem aynı aşağıda ki gibi, devamını yaptırmayı planlıyorum. Dirsekten bileğe kadar. Anka kuşu ile bağlantılı kompozisyon olabilir. Fikirleri olan arkadaşlar varsa duymak isterim.

http://imageshack.us/a/img202/2859/20130507222652.jpg

http://imageshack.us/a/img585/5753/20130507222639.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 8 Mayıs 2013; 21:33:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

yapanı pek başarılı bulmadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_74853067/f_//tm.htm#74892478 bi dövme için ömür boyu düşünenlerden değilim demişsinde ömür boyu taşıycağın birşeyi öyle kısa sürede karar vermen doğru bir seçim değildir hocam

onu ikinci bir dövme tavsiye için açmıştım babamlada konuştuk zaten ikinciye daha karar vermediğimi anladım bu arada ilk defa bir admin mesajımı editledi 2008 den beri

• şu dövme yaptıranları hiç anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Yorumlara aldanma hocam, çok güzel duruyor. Ama iyileştikten sonra o ilk günkü gibi kalmıyor haberin olsun. Az bir solma oluyor.

Buraya da yazıyım bari. Dün konu açtım ama takan olmadı. Belki dövme sevdalılarından bir fikir çıkar.

Dövmem aynı aşağıda ki gibi, devamını yaptırmayı planlıyorum. Dirsekten bileğe kadar. Anka kuşu ile bağlantılı kompozisyon olabilir. Fikirleri olan arkadaşlar varsa duymak isterim.

http://imageshack.us/a/img202/2859/20130507222652.jpg

http://imageshack.us/a/img585/5753/20130507222639.jpg

Teşekkürler hocam. Dövme konusunda bilgin sayılmam ama internette neredeyse bakmadığım katalog kalmadı ve diyebilirim ki alt kolun tamamını kaplayan dövmeler çok şık durmuyor. Zaten yaptıracağın dövme eğer fotoğraftakine yakın bir şey olacaksa dövmeci bunu önce küçültmeyi tavsiye edecektir o zaman da belki senin idealindeki şey ortaya çıkmayacak. Son karar senindir :) Karar verme kısmı önemli :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.