Şimdi Ara

İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
7.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

yapanı pek başarılı bulmadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_74853067/f_//tm.htm#74892478 bi dövme için ömür boyu düşünenlerden değilim demişsinde ömür boyu taşıycağın birşeyi öyle kısa sürede karar vermen doğru bir seçim değildir hocam
     İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir )

3 GÜN VE DÖVME

/>

AĞIR FAİL

2 GÜN VE DÖVME

Daha sayı sayamayan ergenler adamın dövmesine laf atıyor

• dövmen güzel. konuşanlara bakma. 2 aya renkleri tam oturur ve çiğliği gider o zaman. nerde yaptırdın çizgileri tanıdık geldi.
  • Dövmende ki figür çok da güze değil, üstelik işin üstadı biri tarafından da yapılmamış.. yazık olmuş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

Profesyonelliğine çok güvendiğim bir dövmecide yaptırdım. Şu an bakımıyla uğraşıyorum,her gün düzenli olarak merhemliyorum.

Dar kiyafetler giyme 2 gun deselerde 3-4 gun su degmesin oraya + kasima

ben 2. gun banyo yapmisyim ilk dovme yaptigimda kabuk baglayan yer kopmustu ve azicik bosluk kalmisti dovmede sonra gidip onu bir daha yaptirmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir )
  • quote:

Profesyonelliğine çok güvendiğim bir dövmecide yaptırdım. Şu an bakımıyla uğraşıyorum,her gün düzenli olarak merhemliyorum.

Valla dövmeni çok beğendim. Hatta bayıldım. Biraz parlak duruyor ve birkaç gün öyle duracak. Sonra rengi oturacaktır. Ben çokta acemilik göremedim. Güle güle kullan. İnşallah sıkılmazsın ki sıkılacak bir dövmede yaptırmamışsın.

• cipsten çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi kedi -- 9 Mayıs 2013; 13:31:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Yorumlara aldanma hocam, çok güzel duruyor. Ama iyileştikten sonra o ilk günkü gibi kalmıyor haberin olsun. Az bir solma oluyor.

Buraya da yazıyım bari. Dün konu açtım ama takan olmadı. Belki dövme sevdalılarından bir fikir çıkar.

Dövmem aynı aşağıda ki gibi, devamını yaptırmayı planlıyorum. Dirsekten bileğe kadar. Anka kuşu ile bağlantılı kompozisyon olabilir. Fikirleri olan arkadaşlar varsa duymak isterim.

http://imageshack.us/a/img202/2859/20130507222652.jpg

http://imageshack.us/a/img585/5753/20130507222639.jpg

tavsiye 1. güneşte 50 faktörden aşağı kullanma o renkler gidebilir şuan bile soluk duruyor.

araba değil bu ayağımı yerden kessin demeyin araştırıp yaptırın model - dövmeci...
    Annem de şuan istiyor kuzeninde dövme var 2- 3 tane geçen sonuncusunu yeni yaptırdı görmüş bende yaptırayım diye netten model baktı ama bir yere götürmedim. çünkü bi heves yaptıracak model olarak sıkılmayacaksa bile isteyerek yaptırmıyor bi heves yani.

yaptıranlara geçmiş ola... daha güzelleri sizin olur umarım

• Yapan adam kör du heralde şifa versin Allah

• quote:

Orijinalden alıntı: kobithekobi

Yazık olmuş cenabet gideceniz öbür tarafa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Yapan adam kör du heralde şifa versin Allah

bunu yaptıktan sonra kör oldu

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-EWYjos_Uxs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 9 Mayıs 2013; 15:43:54 >

• ee dövmecilerde anasının karnından profesyonel olmuyo bi kaç tane kobay gerekli oluyo hayırlı olsun dövmen :D
  • quote:

Güzel olmuş

Ama Bu Dövmeyi Yaptıran 9564465454 arkadaştan birisin .

• 6 gün evvel yaptırdım bende dövmemi

resim atmaya üşendim at derseniz atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Yorumlara aldanma hocam, çok güzel duruyor. Ama iyileştikten sonra o ilk günkü gibi kalmıyor haberin olsun. Az bir solma oluyor.

Buraya da yazıyım bari. Dün konu açtım ama takan olmadı. Belki dövme sevdalılarından bir fikir çıkar.

Dövmem aynı aşağıda ki gibi, devamını yaptırmayı planlıyorum. Dirsekten bileğe kadar. Anka kuşu ile bağlantılı kompozisyon olabilir. Fikirleri olan arkadaşlar varsa duymak isterim.

http://imageshack.us/a/img202/2859/20130507222652.jpg

http://imageshack.us/a/img585/5753/20130507222639.jpg

tavsiye 1. güneşte 50 faktörden aşağı kullanma o renkler gidebilir şuan bile soluk duruyor.

araba değil bu ayağımı yerden kessin demeyin araştırıp yaptırın model - dövmeci...
    Annem de şuan istiyor kuzeninde dövme var 2- 3 tane geçen sonuncusunu yeni yaptırdı görmüş bende yaptırayım diye netten model baktı ama bir yere götürmedim. çünkü bi heves yaptıracak model olarak sıkılmayacaksa bile isteyerek yaptırmıyor bi heves yani.

yaptıranlara geçmiş ola... daha güzelleri sizin olur umarım

Hocam iki yıl oldu. Renkler tabi ki ilk günkü gibi değil. Her dövme gibi soluyor. Ki bu da solmuş hali zaten. Tabi esmer olmamın da bir etkisi var. Yaptırmadan önce üç sene araştırdım. Sektöründe önde gelen isimlerinden biri gözümde. Aldığı ödüllerle de bunu kanıtlıyor. Araştırmak isteyen olursa diye de veriyim ismini. Fahrettin Demir. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz arkadaşa. Tabi ki yaptırmadan önce kişinin uzun uzadıya düşünmesi şart bu dövme işini. Sonuçta bir ömür yanınızda olacak.

• ıyykk o ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

yapanı pek başarılı bulmadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_74853067/f_//tm.htm#74892478 bi dövme için ömür boyu düşünenlerden değilim demişsinde ömür boyu taşıycağın birşeyi öyle kısa sürede karar vermen doğru bir seçim değildir hocam

3 GÜN VE DÖVME

/>

AĞIR FAİL

2 GÜN VE DÖVME

Daha sayı sayamayan ergenler adamın dövmesine laf atıyor

Sen hala tanrıya bi bisiklet vermesi için dua et ufaklık.

• Dostum ilerde dine sarıp cenabet gideceğim diye korkarsan bekle yaşlanınca kolunu omzundan sök ve çöpe at, sonrada abdestini al.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.