Şimdi Ara

İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

Dövmen güzelmiş kardeşim hangi sakızdan çıktı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Niccoló

Bu da benimki hocam. 1 ay oldu yaptıralı yaklaşık. Benim için özel bir anlamı vardı, o yüzden yaptırdım.

İlk dövmemi yaptırdım! ( SS İçerir )

Hocam aşağılamak için falan demiyorum ama böyle basit bir cümlenin nasıl özel bir anlamı olabilir ki?

• quote:

Bu da benimki hocam. 1 ay oldu yaptıralı yaklaşık. Benim için özel bir anlamı vardı, o yüzden yaptırdım.

Güzel olmuş, beğendim. Hayırlı olsun.

• Bu da benim dövmem.

• quote:

house terk

• quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

2.Fotoğrafta tüy kısmı biraz daha net.

kardeş sol taraftaki kuş pisliği efekti bilerek mi yoksa sonradan mı oluştu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

quote:

2.Fotoğrafta tüy kısmı biraz daha net.

kardeş sol taraftaki kuş pisliği efekti bilerek mi yoksa sonradan mı oluştu?

Kuş pisliği efekti değil o,çizgi halinde bulut ama 1 ay sonra o siyahlık gidecek tek bulut çizgisi halini alacak.

• quote:

Teşekkürler hocam. Dövme konusunda bilgin sayılmam ama internette neredeyse bakmadığım katalog kalmadı ve diyebilirim ki alt kolun tamamını kaplayan dövmeler çok şık durmuyor. Zaten yaptıracağın dövme eğer fotoğraftakine yakın bir şey olacaksa dövmeci bunu önce küçültmeyi tavsiye edecektir o zaman da belki senin idealindeki şey ortaya çıkmayacak. Son karar senindir :) Karar verme kısmı önemli :)

Dövme benim hocam. Devam ettirmek istiyorum, nasıl olabilir diye sormuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Teşekkürler hocam. Dövme konusunda bilgin sayılmam ama internette neredeyse bakmadığım katalog kalmadı ve diyebilirim ki alt kolun tamamını kaplayan dövmeler çok şık durmuyor. Zaten yaptıracağın dövme eğer fotoğraftakine yakın bir şey olacaksa dövmeci bunu önce küçültmeyi tavsiye edecektir o zaman da belki senin idealindeki şey ortaya çıkmayacak. Son karar senindir :) Karar verme kısmı önemli :)

Dövme benim hocam. Devam ettirmek istiyorum, nasıl olabilir diye sormuştum.

yanlış anlamışım hocam kusura bakma Gidip bir dövmeciyle konuş derim. Hem çizimi de yaptırırsın.

• çok güzel olmuş ben çok beğendim, cuma günü de ben yaptıracağım dövme o yüzden çok heycanlıyım bu konuya SS atarım
  • Dövme yaptırmak günahtır. Ancak gusle, abdeste mani değildir; çünkü dövme deri altından yapılmaktadır. Deri üstünden yapılsa ve çıkmayan bir boya olsa, altına su geçmezse, zamanla vücut onu atar. Onun için zamanla atan boya sürülmez. Peki çıkmayan yağlı boya yapılsa ne olur? Çıkmadığı için zaruret olur ve yine gusle mani olmaz. Yani dövme kesinlikle gusle mani değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

yapanı pek başarılı bulmadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_74853067/f_//tm.htm#74892478 bi dövme için ömür boyu düşünenlerden değilim demişsinde ömür boyu taşıycağın birşeyi öyle kısa sürede karar vermen doğru bir seçim değildir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güle Güle Kullan Şahsi Fikrime Gelince Ben Beğenmedim Modelini
  • hapsanede mi yaptırdın kardeş geçmiş olsun
  • Hocam kol gitmiş çok kötü Ben anlamıyorum şu insanları madem dövme yaptırma hevesiniz var adam akıllı ömürlük bir şey yaptırın pişman olmayacağınız 1.5 - 2 bin liraya kıyın kesin o 100 tl falandır
  • güzel hocam kötü diyenlere kulak asma bence normal bir dövme olmuş en azından benimkinden güzel. bende sığırın tekine yaptırdım anasını ağlattı. allahtan ufak zaten sildirmeyi düşünüyorum yaknda profesyonel birisine başka bir şey yaptırıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Hocam kol gitmiş çok kötü Ben anlamıyorum şu insanları madem dövme yaptırma hevesiniz var adam akıllı ömürlük bir şey yaptırın pişman olmayacağınız 1.5 - 2 bin liraya kıyın kesin o 100 tl falandır

Pişman olduğumu söylemedim ki? Adam akıllı ve ömürlük kavramları kişinin zevk ve beğenisine göre değişen bir şey,yazılı kuralı yok. Herkesin hayatına kimse karışamaz
    100 TL de değil.

• hangi sakızda veriolar bu dövmeyi..
  • Dövmenin ciktigi sakizi buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earl Sweatshirt -- 9 Mayıs 2013; 3:05:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverTrust

buda benden gelsin

kardeş ben daha güzel yapardım koluna yazık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.