Şimdi Ara

ilk kazamı yaptım yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelilkle selamlar.. dün ışıklarda önümdeki aracın ani fren yapması ile bende ani fren yapmak zorunda kaldım ve bir bmw 3.20 ye arkadan hafiften dokundum benim sadece metal plakalığım eğildi onda bişey varmı diye bakamadık adam çekti gitti :) film ondan sonra başladı arkamdaki araçta bana çarpmamak için ani fren yapınca oda zar zor durdu ve oda benim tampona ufaktan dokundu herşey bitti derken onun arkasındaki araç bir acı fren sesi ve küt önce ortadaki araca sonra ortadaki araç şddetiyle benim araca vurdu ve zincirleme.. allahatan ölen ve yaralanan olmadı.. ben şu konuda muzdaribim görünürde araçta ufak bi tampon boyasında dökülme olduğu için polis benim aracıma raporda hasar yok yazmış yazmış diyorum çünkü sonra öğrendim ilk kazam olduğu için neyi imzaladığımı bile farketmedim... sonra işlemler bitince eve döndüm ve benim bagaj kapağımın kolay açılıp kapanmadığını farkettim daha sonra tamponu söküp bakınca arka tampon demirinin eğildiğini farkettim yani özetlersek aracımda hasar var fakat tutanakta hasarzız yazıyor.. bu rapora itiraz hakkım varmı ve değiştirme şansımız nedir? biraz uzun oldu kusura bakmayın cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• karışık iş hocam geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun raporları neden siz tutmadınız ? Sonuçta yaralama yok ortada.
  • Trafik kazalarından sonra ne yapacağımızı anlatan bir konu olsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Geçmiş olsun raporları neden siz tutmadınız ? Sonuçta yaralama yok ortada.

İkiden çok aracın karıştığı kazalarda polis çağrılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 25 Mayıs 2013; 15:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.d

quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Geçmiş olsun raporları neden siz tutmadınız ? Sonuçta yaralama yok ortada.

İkiden çok aracın karıştığı kazalarda polis çağrılır.

Kim diyor bunu ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

Trafik kazalarından sonra ne yapacağımızı anlatan bir konu olsa çok iyi olur

http://www.tramer.org.tr/app/kttegitim/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacihancelik

http://www.tramer.org.tr/app/kttegitim/

Baya faydalı imiş.

Herkesin baştan sona kadar izlemesi gerekir.
  • Geçmiş olsun hocam
  • bmw nin plakayı alan olmadımı
  • geçmiş olsun dilekleri ileten tüm arkadaşlara teşekkürler... plakayı tabikide aldım fakat polis hiç kale almadı araç burda yoksa bişey yapamayız dedi.kaza tutanağını ptesi alacam bakalım karakoldan itiraz hakkım var mı ordan öğreneceğiz artık bana ders oldu artık inşallah bir daha yaşamayız ama kazadan sonra arabanın heryerine bakmak gerekiyormuş ilk kaza olunca acemilk oldu işte...
  • Tutanak yazılmış olay bitmiş anladığım kadarıyla. Karakola giderek polislerle görüşmeniz gerek. Hasar dosyası açın diyecem ama zabıtta hasar yok yazıyorsa yapacak bir şey pek kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.