Şimdi Ara

İlk kazamı yaptım yardım edebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 5 saat önce ilk kazamı yapmış bulunmaktayım ve cidden çok endişeliyim bazı sorularım var ve cevaplarını bilmek istiyorum,şimdiden teşekkür ederim.

Ben sokakta yaklaşık olarak 35-40 la gidiyordum yol tertemiz hiçbirşey yok ve sokak aralarındada selektör atıyordum ne olur ne olmaz diye.
    Tam son sokak arasına gelmişken hyundai bir minibüs oda bi yaklaşık 30-35 le geliyor olmalı ki benim arabamın sağ arka kapısından geçirdi.
    O anındaki savrulmayla fren tutmadı mı noldu anlamadım bi spin atar gibi oldum solda park halinde olan araca benim arabamın sol arka tampon girmiş sonrasında yerdeki yeşil dubaları eze eze yavaşlamaya çalıştım en son elfreni ile arabayı zarzor durdurdum.
    Benim arabamdaki hasarlar şu şekilde sağ ön ve arka kapılar tamamen felç olmuş sol arka tampon içine baya bi göçmüş(parçalanmış)arabanın motor kısmında bir şey yok ama sol arka teker yamulmuş jantlar allaha emanet ön plakalık kırılmış sağ ön tampon ise yine içine göçmüş. Ammavelakin arabanın motor kısmında hiçbir sıkıntı yok hava yastıklarıda açılmadı.Bu arada adamda ters yönden geliyormuş bende ters yönden geliyormuşum ama öyle saçma birşey yapmışlar ki benim girdiğim sokağın başında ters yön yazmıyor sadece öbür tarafında ters yön yazıyor. Herneyse sonuç olarak 2 mizde ters yönden girmişiz kaza anında adamın arabasının burnu sokağın yarısına kadar geliyordu.
    ( Bu arada araba kia ceed 2011 model piyasa değeri 40 milyar filan ediyor 50.000 kmdeydi)

Sormak istediklerim şunlar:
    1) Arkadaşlarım 8 puan üzerinden suçluluk ile ilgili birşey söyledi fakat polis hiçböyle birşeyden bahsetmedi.
    2) Hatalı ben mi sayılıyorum adam mı sayılıyor ?
    3) Araba perte çıkar mı ?
    4) Kasko arabayı tamir ettirse bile arabanın piyasa değeri düşmüş olacak ben nasıl zarara girmeden bu işi atlatırım ?

• Geçmiş olsun ,

Hatalı kişi tali yoldan çıkandır.Minibüs tali yoldan çıkıyorsa hem sizin hem de park halindeki aracın ödemesini minibüsün trafik sigortası karşılar.

Aracınızın ağır hasara ayrılır mı bilemem bunu parça fiyatlar , eksper yorumu ve daha nice durum etkiler.

Karşı taraf suçlu çıkarsa değer kaybı davası açarak zararınızı karşılatabilirsiniz.
  • CanerArtar C kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Fotoğraflar önemli olan, fotoğrafları görmeden yorumlar eksik olur.

1) 8 üzerinden değil % üzerinden kusur dağılımı yapılmaktadır.

2) %50 / %50 kusur dağıtılması kuvvetle ihtimaldir.

3) Aracın perte çıkması için 20.000 TL ve üzerinde hasar çıkması gerekir.

4) Öncelikle bir kusur dağılımı belirlensin, ondan sonra aracınızın tamiratı yapılıp geri alın ondan sonra yardımcı oluruz,
    öncelikle onarım işlemlerinin bitmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.