Şimdi Ara

İLK KEZ KAZA YAPTIM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertSmix -- 18 Aralık 2009; 13:03:10 >

• oncelikle gecmis olsun diyorum cana gelmemis mala gelmis bebekte iyidir insallah

hocam simdiye kadar kaskoyla isim dusmedi(hep aramızda anlastik ufak tefek surtmeler oldu sadece bizim arabaya surten kabul etti odemeyi) keske aranısda halletmeye calissaydiniz
  • SİLİNDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertSmix -- 18 Aralık 2009; 13:03:37 >
  • büyük gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertSmix -- 18 Aralık 2009; 13:05:28 >
  • Öncelikle iki tarafında trafik sigortası var bu iyi bişey. Trafikde rapor tutmuş, o da tamam. Peki suç oranı nedir, rapora ne yazıldı?(söylem önemli değil, önemli olan raporda yazanlar) Bu arada siz arabanızı yetkili(resmi servisine) servisine gidiyorsunuz ve onlara kaza yaptığınızı tuatnakların, falan tutulduğunu söylüyorsunuz. Onlar zaten bi hasar raporu hazırlıyorlar, aracınızın onarımını yapıyorlar. Sizin aracınızın hasarını karşı tarafın Kasko experi görüp inceliyor.

Bu arada raporu değiştirmeleri mümkün değil ! Çünkü değiştirmeye gerek yok karşı tarafın cebinden bi kuruş para çıkmayacak. Hem trafik sigortası var hem de kaskosu. Bu nedenle içiniz rahat olsun.

Artık bundan sonrası sigortaların işi. Siz sadece kendi trafik sigortanızı arayarak konu hakkında bilgi almaya çalışın. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertSmix -- 18 Aralık 2009; 13:05:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiº olsun kardeº!
  • çok geçmiş olsun Allah daha büyük kaza bela vermesin

de abi benim anlamadığım 40 la gidiyomuşsun frene basmak aklına gelmedimi acaba ? nebiliym frene bassan tak dururdu neden kendini riske atıp tali yola giriyosunki yani neden yoldan çıktın

bide yeri gelmişken bende soruym biz arabayı aldığımızda (2. el almıştık) tek anahtar vermişlerdi ve biz 4 senedir kasko parasını ful yaptırıp ödüyoruz ama yeni öğrendikki 2. anahtar olmadan kasko hiçbi şekilde para ödemiyomuş böyle bişey varmı yani biz 4 sene boyunca boşunamı para ödedik şimdi orjinal anahtar yaptırıyo servis parasını verip yaptıracak
  • GEÇMİŞ OLSUN...
    ÖNCELİKLE DİKKAT EDECEĞİN KONU, POLİSİN RAPORU YAZARKEN HASARLI HİÇBİR PARÇAYI ATLAMAMASI OLMALIYDI. YANİ KÜÇÜK TE OLSA HASAR ALAN HER PARÇA TRAFİK RAPORUNDA YAZILMALI... SONRA YAPACAĞIN, KARŞI TARAFIN TRAFİK SİGORTASININ FOTOKOPİSİNİ ALMAK OLMALIYDI. ALDIYSAN, BU FOTOKOPİ VE TRAFİKTEN ALACAĞIN RAPORLA BİRLİKTE, KARŞI TARAFIN TRAFİK SİGORTASINI ARAMAK OLACAK. BÖYLE BİR KAZA OLDU, ARACIMI ŞU SERVİSE (SEN İSTEDİĞİN SERVİSE GİDEBİLİRSİN) ÇEKTİM. DİYEREK EXPERİ ÇAĞIRACAKSIN. EXPER GELİP, ARACIN HASARINI VE DEĞİŞMESİ GEREKEN PARÇALARI TESBİT EDECEK. TRAFİK RAPORUNDA YAZAN HİÇBİR PARÇAYI ATLAMASINA İZİN VERME. DEĞİŞECEK PARÇALARI SİGORTA TEMİN EDİP, SERVİSE TESLİM EDECEK. SEN ARAÇ BİTTİĞİNDE ARACINI ALACAKSIN...
    EĞER, SİGORTA PARÇALARI TEMİN EDEMİYORSA SANA HABER VERECEK. SEN TEMİN EDİP, (PARASINI CEBİNDEN VEREREK) ARCININ YAPILMASINI SAĞLAYACAKSIN. ARAÇ TAMİR EDİLMEYE BAŞLANDIĞINDA, FATURALARLA (SERVİSİN FATURASINI DA UNUTMA) BİRLİKTE SİGORTAYA GİDİP, HESAP NUMARANI VEREREK PARANIN HESABINA YATMASINI BEKLEYECEKSİN... 25-30 GÜN İÇİNDE PARAYI YATIRIRLAR...
    SEN KUSURLU OLMADIĞIN İÇİN, HİÇBİR ŞEKİLDE TRAFİK SİGORTANIN FOTOKOPİSİNİ VERMEMELİSİN. KARŞI TARAF KENDİ HASARINI (KENDİ KASKOSUNDAN) ALABİLMEK İÇİN SENİN RUHSAT VE EHLİYET FOTOKOPİSİNİ İSTEYEBİLİR. BU NORMALDİR...
    TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN...

• Öncelikler geçmiş olsun..
    Yapman gereken aracını servise götürüp experi çağıracaksın beraber masrafları değişmesi gereken parçaları belirleyeceksiniz. Sigorta parayı servise ödeyecek yada sen faturayı götürüp servisten parasını alacaksın.
  • Ben de geçen gün Clio Symbole arkadan geçirdim. Tampon sağ tarafta tırnağından çıktı onu taktırmam gerekecek, rapor filan tutturmadım.

Ah bu kadınlar.

Ters yöne girmiş kadın, Taksici Clio ondna kaçıp benim önüme attı bende patt diye girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

çok geçmiş olsun Allah daha büyük kaza bela vermesin

de abi benim anlamadığım 40 la gidiyomuşsun frene basmak aklına gelmedimi acaba ? nebiliym frene bassan tak dururdu neden kendini riske atıp tali yola giriyosunki yani neden yoldan çıktın

bide yeri gelmişken bende soruym biz arabayı aldığımızda (2. el almıştık) tek anahtar vermişlerdi ve biz 4 senedir kasko parasını ful yaptırıp ödüyoruz ama yeni öğrendikki 2. anahtar olmadan kasko hiçbi şekilde para ödemiyomuş böyle bişey varmı yani biz 4 sene boyunca boşunamı para ödedik şimdi orjinal anahtar yaptırıyo servis parasını verip yaptıracak

Hocam şöyle bi durum var. Eğer senin araban çalınırsa kasko senden yedek anahtarlar dahil tüm anahtarlarını isteyecek. Eğer 1 tanesi bile eksik olsa kasko ödemeyi yapmaz. Ama bu sadece aracın çalınması durumunda geçerli. Diğer durumlarda bu anahtar olayı geçerli değil. Hasarın neyse kasko öder anahtara fln da bakmaz.
    Yeni anahtar yaptırma olayına gelince arbanın tüm anahtar sistemi kaskonun güvencesi altında bildiğim kadarıyla. Sen kaskonu arayıp yedek anahtarlarım kayboldu dersen sana komple yeni bi immobilliser sistemi takıp 3 tane de yeni anahtar verirler ücretsiz olarak.

• geçmiş olsun
  • ilk defa duydum
    quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

quote:

Hocam şöyle bi durum var. Eğer senin araban çalınırsa kasko senden yedek anahtarlar dahil tüm anahtarlarını isteyecek. Eğer 1 tanesi bile eksik olsa kasko ödemeyi yapmaz. Ama bu sadece aracın çalınması durumunda geçerli. Diğer durumlarda bu anahtar olayı geçerli değil. Hasarın neyse kasko öder anahtara fln da bakmaz.
    Yeni anahtar yaptırma olayına gelince arbanın tüm anahtar sistemi kaskonun güvencesi altında bildiğim kadarıyla. Sen kaskonu arayıp yedek anahtarlarım kayboldu dersen sana komple yeni bi immobilliser sistemi takıp 3 tane de yeni anahtar verirler ücretsiz olarak.

• benım anlamadıgım nasıl 8/8 o suclu????? oyle bısı ımkansız dıye bılıyorum en koptu ıhmalde sende hıc kusur bıle olmasa prasudur geregı tırafık kazasına karsmaktan olayda %8 falan sende suclu oluyorsun buda karsı tarafın odedıgı tırafık cezasıyla bır oluyor oda sanırım 158 mılyon falandı ve olay yerı raporunla herturlu kaskodan yaptırısın yada sen yaptırısın faturanla kaskona basvurusun 15 gun ıcınde odemenı hesabına yatırılar benım bıldıgım bunlar ınsallah yardımcı olmusuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertSmix -- 18 Aralık 2009; 13:06:22 >
  • normal şartlarda öyle bişi sözkonusu deil...ANCAK, anahtar emniyeti suaitima yoluyla alınmış ve araba çalınmışsa şirket hiçbişi ödemez...
    quote:

• geçmiş olsun.

aynı olay benim de başıma gelmişti.

arkadaşlar olayı anlatmış...
    bize bir şey kalmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.