Şimdi Ara

İlk kez ssd alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Max 200 tl ye ssd almak istiyorum aklımda corsair bar markanın fanıyım yalnız şuanda 1 tb Wd blue disc kullanıyorum ssd yi alınca ve takınca bilgisayar otomatik algılıyormu ekstra bir formata gerek varmı ?
    Sadece bir kaç oyun ve program yüklemek amacı ile alıyorum ssd yi Windows'u silip tekrar kuramam okadar önemli değil açılış kapanış süresi .
    Sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• herkesin hemfikir olduğu ssd samsung 850 evodur. bugün 250 gb modelini 245 tl ye n11 den aldım
  • Hocam sorularımın cevabı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik algilar sata portuna birseyler taktigini . Biostan Ahci modunu aktif edip hizli format ile bicimlendirmen gerek . Sonrasinda hdd yi söküp ssd ye temiz sistem kurabilirsin yada klonlayabilirsin . Nasil istersen .

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Otomatik algilar sata portuna birseyler taktigini . Biostan Ahci modunu aktif edip hizli format ile bicimlendirmen gerek . Sonrasinda hdd yi söküp ssd ye temiz sistem kurabilirsin yada klonlayabilirsin . Nasil istersen .

Hocam sistem kurmayacam oyunları kuracam ssd ye sadece o yüzden format yada klonlamaya gerek yok, Nasıl bicimlendircem ssd yi biostan detaylı anlatabilirmisiniz tabi format filan atmam asla bir suru oyunum var c diskinde

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhana

herkesin hemfikir olduğu ssd samsung 850 evodur. bugün 250 gb modelini 245 tl ye n11 den aldım

Aldıpğınız linki atarmısınız hocam ?
  • http://urun.n11.com/hard-disk/samsung-250gb-850-evo-25-sata-30-ssd-disk-mz-75e250bw-P113153863

n11 50 tl indirim kuponu vermişti. 245 e geldi.

ürün dün sipariş vermiştim. bugün geldi. windows 10 kurdum.açılış 7-8 saniye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://urun.n11.com/hard-disk/samsung-250gb-850-evo-25-sata-30-ssd-disk-mz-75e250bw-P113153863

Hocam benim sorum cok basit Nasıl bicimlendircem ssd yi taktıktan sonra direk kullanmaya başlayamazmıyım ?

• N11.com ssd

Yukarıdaki linkte 240 liraya var bahsettiğiniz ssd güvenilir midir acaba? abd fiyatından bile daha ucuz
  • İşletim sistemini SSD ye kurmamak çok yanlış hocam. Çünkü Windwosunuzun tepki süresi inanılmaz gelişecek. Oyun ve uygulamalarınızında o windows üzerinde çalışacağını düşünürseniz. Mantıklı olan SSD ye sisteminizi geçirmeniz olacaktır. Ayrıca SSD inizi Samsung Evo almalısınız.
  • samsung 850 evo aldim 1 temmuzda. Sistemi de formatladim ve ssd ye kurdum. İnanılmaz performans artışı oldu. Oyunlar kolay aciliyor vs. Kesinlikle bilgisayar için önemli bir parça

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

N11.com ssd

Yukarıdaki linkte 240 liraya var bahsettiğiniz ssd güvenilir midir acaba? abd fiyatından bile daha ucuz

benim aldığım ürün 850 evo. 750 değil.
    ürünü arkadaş açılmamış pakette gönderdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dededere123

quote:

http://urun.n11.com/hard-disk/samsung-250gb-850-evo-25-sata-30-ssd-disk-mz-75e250bw-P113153863

Hocam benim sorum cok basit Nasıl bicimlendircem ssd yi taktıktan sonra direk kullanmaya başlayamazmıyım ?

ssd yi direkt kullanabilirsin. fakat ssd kullanmaktaki genel amaç ssdye windows kurmaktır.

• oguzhana O kullanıcısına yanıt
    Sadece oyun yuklesem yuklediğim oyunlar ssd nin tam performansından yararlanabilirmi mesela ssd ile d disci gibi bir Disc açıp sadece oyun yüklemek istiyorum Windows ssd ye kurulu olmasa dahi ssd deki dosyalar hızlıca açılıp yükleme sureleri cok kısalacak yine değilmi? Umarım anlatabildim mobilden yazıyorum kusura bakma kardeşim

• kısmen de olsa farkedecektir.
  • oguzhana O kullanıcısına yanıt
    Bu kotu oldu işte .
    Windows u ssd ye nasıl klonlayacagım dosyalarımı ve oyunlarımı kaybetmeden ?

• internette bunun ile ilgili dökümanlar var. ayrıca samsung ssd ile birlikte gelen cd de klonlama seçeneği vardı. fakat ben denemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.