Şimdi Ara

İlk kız konum yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben sevdiğim kızla yaklaşık 5-6 aydır kanka şeklinde takılıyoruz. Bir kaç gün önce sevgilisinden ayrılmış bu, bana dertlerini dökmeye başladı. Acaba çıkma teklifi etsem kabul eder mi? Ne zaman etmeliyim hala eski sevgilisinin etkisinde sanırım.

Düşük cümleler için özür dilerim. 9 aydır askerde olunca konuşma yetimi kaybetmeye başladım

Ayrıca:

• up!
  • Kabul etmez sakın etme. Biraz daha bekle.
  • Hala acilamadim ya geri tepecek ve tum baglarimiz kopacak diye korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı durumdayım zaman kollayacaksın başka bir şey yaparsan yanlış olur bence.
  • bu dönemde yapılan tekliflerin %99 u kabul edilmez o %1 dede zaten kız sizin için ayrılmış olur ya da intikam almak için sizinle çıkar bu da hiç hoş bi durum değil sen kızı harbiden seviyorsun o seni sadece kullanıyor.
  • 9 aydır askerdesin kızla 5-6 aydır kanka şeklinde takılıyosunuz ? Hocam bida git bak emin ol kız olduğundan, sakata gelme.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

9 aydır askerdesin kızla 5-6 aydır kanka şeklinde takılıyosunuz ? Hocam bida git bak emin ol kız olduğundan, sakata gelme.

askerden once de arkadastik ama ilgi duymuyordum izine gittigimde bir kac kere cikip dolastik kahve falan ictik bu hep bana dert yandi eski sevgilisinden eski sevgilisi terk etmis.

• Kızı teselli etmeye çalış 1-2 ay sonrada et bence
  • Yok yok olmaz o iş az bekle
  • sakın öyle bir işe kalkışma , kanka gibi de takılma takılman gereken format biraz daha farklı
  • Herkes onlarca kiz konusu acti bi sen varsin tek kiz konusu olan

• Yüzsüzlük olur o öyle ayrılmasını beklemişsin gibi gözükür. Sen şöyle 1-2 ay bekle o olayı tamamen unutsun. Teklif edersen olumlu yanıt alman imkansızdır kız daha yeni birinden ayrılmış hemen yenisine mi koşacak? Sen biraz daha bekle sık dişini onla bolca vakit geçir korkma kendine yeni sevgili bulmaz hemen zaten hazır olunca sen söylersin ona duygularını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.