Şimdi Ara

İlk kredi kartimi 1 haftaya aliyorum. (Yorum!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsbankasi hesabim var ve bugun kk icin bankayla gorustum.
    Universiteyi bu yil kazandim ve 14-15 sezonunda basliyorum.
    Universite kazandigim icin 1000 TL limitli kk verdiler.
    Haftaya carsambaya kk bankadan alacagim.
    Ve 1000 Liram olacak bir anda.

Kk nasil kullanilir ??
    Kk'na normal banka hesabina yatirdigimiz gibi mi para yatiriyoruz ??
    Kk'dan parayi cektim ya ben borcumu ne kadar surede odemem gerek ??
    Ornek 1000 tlyi cektim ne kadar faizle odeyecegim ??
    Ve o parayi karta kendim atmden yatircam sonra icinden otomatik mi parayi kesiyorlar ??

Kredi kartini cok merak ediyorum ama nasil bir sey hicbir fikrim yok.
    Haftaya tanisiyoruz bakalim.
    1000 TL limit cok tatli geldi valla.
    İsbankasi kk'tim var.
    Garanti ve Akbank gibi diger buyuk bankalardan da 1000'er TL lik kart alasim bile var an itibariyle..

Sorularim belki de kolay bilmiyorum ama kredi karti islerini iyi bir ogrenmem gerek haftaya kadar.
    Yardimci olursa bilenler cok iyi olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• KK'nız bi gelsin,1 ay sonra ilk extreniz gelsin.....O zamanda yazın.....Şimdiden ii kullanmayacağınız belli oluyo...KK'dan nakit çekmemek lazım......

• 1-sanki vadesiz hesapta paran varmış gibi kullan(cebinde varmış gibi)
    2-nakit para çekme
    3-başkasına kullandırma
    4-borcun tamamını yatır
  • işte Üniversiteli kartından nakit avans çekilememektedir,

• Para nasil cekilmiyor kredi karti ne demek ??
    Oyle sacmalik mi olur ??

• Cidden para cekilmiyosa bu hic hosuma gitmedi.
    Cekilebilen banka var mi soyler misiniz ??
    Kredi karti kullanimiyla ilgili sordugum sorular vardi.
    Aylik ne kadar faiz olacak ve parayi kk na yatircam icinden oto. Kesilcek mi dedim kknin ??
    Heralde bilen yok..

• Aylık %2 civarı faiz.....Birazda BSMV var....
    Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Aylık %2 civarı faiz.....Birazda BSMV var....
    Kolay gelsin...

Peki parayi cekemem mi atmden biliyosaniz soyleyin kalpten gidebilirim her an.

• 1-2 sitede nakit avans cekiliyor yazan da var.
    Haftaya karti alinca ogrenecez artik kk nasil kullaniliyormus bakalim.
    Kartlar bolumunde cok az yorum yapiyor millet.
    Buraya ilgi yok tabi borclaninca akli basina geliyo insanlarin.
    Biz daha kullanmadan bir soralim dedik karti.
    Yorum yapanlara tesekkurler.
    Eger nakit avans yoksa olan banka var mi onu arastiracagim.
    Bu ne demek inanamiyorum sacmaliga.
    Sana kart veririm ama para cekemezsin !!

Ehehehehe cok sakacisin banka.
    Banka degil animator sanki.

• Merhaba ;
    Sen daha kart gelmeden nakit çekim işlemlerine girmişin hiç iyi değil sonun şimdiden kötüye benziyor. İkincisi kk yaptıgın harcama extra kesim tarihinde gelir ve 10 günlük süre içersinde min asgari ödeme yapmam lazım. Diyelim ki nakit çektin zaten sana 1000 cektirmez onun limiti farklıdır. Taksitli cekim ie peşin cekim arasında fark var işlem ücreti fazi gibi. Öğrenci kartı her banka vermiyor suan go kart kötünün en iyisi :) en azından faiz yok belli bir borca kadar avantajları geniş taksitli ve mantıklı işlemlerde kullanırsan cok kârlı yok üni kazandım arac kiralıyım geziyim ve gelirin bunun altında ise harcadıgı hiç bir zaman tam yatıramazsın hep faiz ödersin ki bir bakmısın yıl içinde minn 1000 tl faiz ödemişin :))) . Yorumlar biraz karısık cümleler karısık olabilir ona artık kusra kalmıyacak okıyacak arkadaşlar. Kullanmasına bilene kısacası kk cok güzzel bir uygulama.

• Kk karışamaz bana ister 1000 tl yi 6 ay kullanmam ister 1 sn'de çekerim 1'sn ye de harcarim.
    Çünkü ne zaman lazim olacagina ben karar veririm.
    Bakalim karti aliyim sali günü ögrenecez direk karttan nakit çekiliyor mu ??
    Çekilmiyorsa da ben kılıfına uydururum banka benle dans edemez..Karti kullanarak parayi tl olarak falan atarim.
    Ya da biri demişti altin alırım mesela sonra onu satarım ve parayı cekmıs olurum kartın ıcınden..
    Yapacaklarım bununla da sınırlı kalmayacak bankaları arastırıyorum arastırmam bıttıgınde garantı ve akbank gıbı ıyı olan bankalara da uye olacagım ve onlardan da kk alacagım.
    Kartı kısıtlamaya calısıyorlar ya oyle delı para harcayacam kı ders olsun hepsıne..
    Kımle dans ettıgıne dıkkat edeceksın..

Ve bu paraların borcunu odeyemeyecegımı zannedıyorsunuz ama oyle degıl.
    Borcunu da faiziyle ödeyecegım cunku cektıgım paraların 10 katını kazanacagım..

• FB Interior Design C F kullanıcısına yanıt
    Hadi evlat göster onlara kendini..
  • Sen al kartları 20 dayandığında askere gidersen evine gelir icra kağıtları çevremdeki tüm genç kardeşlerimizin başına gelen olay hadi aynen dediğin gibi banka kim ki senle dans etsin genç arkadaşım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB Interior Design C

Kk karışamaz bana ister 1000 tl yi 6 ay kullanmam ister 1 sn'de çekerim 1'sn ye de harcarim.
    Çekilmiyorsa da ben kılıfına uydururum banka benle dans edemez..Karti kullanarak parayi tl olarak falan atarim.
    Ya da biri demişti altin alırım mesela sonra onu satarım ve parayı cekmıs olurum kartın ıcınden..
    Yapacaklarım bununla da sınırlı kalmayacak bankaları arastırıyorum arastırmam bıttıgınde garantı ve akbank gıbı ıyı olan bankalara da uye olacagım ve onlardan da kk alacagım.
    Kartı kısıtlamaya calısıyorlar ya oyle delı para harcayacam kı ders olsun hepsıne..

Çok İDDAA'lı olmuş........
    Kolay gelsin..........

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

quote:

Kk karışamaz bana ister 1000 tl yi 6 ay kullanmam ister 1 sn'de çekerim 1'sn ye de harcarim.

Çok İDDAA'lı olmuş........
    Kolay gelsin..........

İddaa evet

• kk pismanliktir
  • Bizzat kendim İşte Üni kartı kullanıyorum nakit avans özelliği tüm İşte Üni kartlarında kapalı.İşBankasının sitesinden bakabilirsiniz.Boşuna nakit avans özelliği beklemeyin.

• Kk ile nesineye falan para atarim ordan banka hesabina aktaririm kknin parasini cekerim her turlu.

Bankalar cakalsa biz daha cakaliz.

• Veya TL yuklerim kk ile. TL ile nesineye mobil odeme yaparim. Sonra parayi cekerim.

• quote:

Veya TL yuklerim kk ile. TL ile nesineye mobil odeme yaparim. Sonra parayi cekerim.

Mobil ödeme yaptığınız zaman o parayı direkt çekemiyorsunuz bildiğim kadarıyla.. Önce onu bir kuponda kullanmak ve kazanmanız gerekmekte..

Diğer yazdıklarınıza ve sorularınıza gelince hiç kusura bakmayın ama yaşıtınız olarak sizi son derece bilinçsiz buluyorum ve bu kafayla gitmemeniz gerektiğini anlamanızı ümid ediyorum.

K.kartı meselesine gelince harcarsın, harcadığın miktarı hesap kesim tarihinden itibaren 10 gün içinde ödersin.. Ödemeleri borcun tamamını ödeyecek şekilde yapmak senin yararına olacaktır minimum ödeme veya hiç ödememe durumlarında faiz vardır.. Kaldı ki nakit avans çekiminin olmamasına sevinmen lazım. Çünkü çektiğin 1000 lirayı 1000 lira olarak geri ödemiyorsun.
    Altın alırım nakite çeviririm demişsin.. Altın alımlarında hiçbir kuyumcu k.kartına komisyon eklemeden satış yapmaz. Yani 200 liralık bir altın alacaksan bu sana 210 liraya mal olur.. onu satacağın zaman ise kazanacağın maksimum para ( hemen satmayı düşünüyorsan) 180-190 lira arasında olur..
    Bankalar çakalsa ben daha çakalım mantığı maalesef ki bankalarda işlemez. Borcunu ödemediğin an faizini takır takır işlerler.. Yasal takibe düştüğün vakit bir sürü kalem masraf çıkarırlar.. Yasal takipte ödeyemezsen icralık olursun ve 1000 liralık borç sana 1700'den aşağıya patlamaz. hemen ödeyemezsen düzenli olarak faizini işlerler.
    Son olarak başka büyük bankalara da başvuru yapacağını söylemişsin lakin sabit bir gelirin yoksa bulaşma derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazzzingaaa -- 9 Ağustos 2014; 5:36:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.