Şimdi Ara

İlk matematik deneme çözeceğim önerisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa tyt matematik denemesi çözeceğim aklıma yatan hr yayınları tyt mat denemesi var mı kolaydan başlayacağım

• kaç net yapıyorsun ? şahsen ben 15 üstü 20 altı takılıyorum geometri çok eksik konu eksiklerimi kapatacağım ve 2 hafta içinde 3d'yi bitirmeyi planlıyorum sonra denemelere başlamayı düşünüyorum

• 345 in 12li denemesi var kolaydan zora gidiyor çözebilirsin
  • Hekan H kullanıcısına yanıt

Ilk kez deneme çözmeye başlayacaksa 345 i heba etmesin son aylarda cozulur 345 sinava cok yakın ve kaliteli çünkü

• hız ve renk çözülebilir başlangıç için
  • acil rejenerasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekareeksidörtace

acil rejenerasyon

sonra yamulsun dimi.  

acil zor diye biliyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: liliumcandidum

Bu mesaj silindi.

nasıl ? acil rejenerasyon tyt matematik branş denemesi mi zor değil demek istiyorsunuz hocam?

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Bi tık zor evet. Başlangıç için uygun değil bence
  • toprak

• Dostum 345'i sonraya sakla bence. Toprak çok iyi gider başlangıç için; tecrübeyle sabit.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbayediagne10

toprak

hacım bişey sorucam herkes toprak toprak diye tutturuyorda bu nasıl bir denemedir sence?

başlangıç içinmi iyidir yoksa orta seviyeye göremi biraz. ?

hızve renk ile karşılaştırırsan ne söylersin?

toprak orta bile degil gayet sinavdan kolay

ama hiz ve renk ilk denemeleri evrenin en kolay denemesi olabilir. Orta zor testlerini de ben begenmedim. Zorlasa bile sinava uygun zorluk değil. Hiz ve renk önermiyorum bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbayediagne10

toprak orta bile degil gayet sinavdan kolay

ama hiz ve renk ilk denemeleri evrenin en kolay denemesi olabilir. Orta zor testlerini de ben begenmedim. Zorlasa bile sinava uygun zorluk değil. Hiz ve renk önermiyorum bu yüzden

gittim aldım ben hız ve renk. 2 gün önce ilk 2 denemesi harbi kolay ama diğer denemelerine bişey diyemeyeceğim güzel gibi duruyor aslında.aldık birkere zaten.

olmazsa bundan sonra toprak alır sonra 3d 345 çözerim üstüne. geçen senenin basımı var elimde.

benim ilk denemem bu bazıları kolay bazılarının da anlaşılmaz olması süreyi artırıyor 28-35 arası yaptım ortalama öyle söyleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Prensesela

Ilk kez deneme çözmeye başlayacaksa 345 i heba etmesin son aylarda cozulur 345 sinava cok yakın ve kaliteli çünkü

Kolay ve orta seviye denemelerini şimdiden çözmeye başlayabilir diye düşünüyorum. Bende öyle yapıyorum kalan zor seviyeleri ise son zamanlar çözmeyi düşünüyorum.
  • Toprak çözebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.