Şimdi Ara

ilk motor hk. tavsiye verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motor sever abilerim hepinize iyi akşamlar

yardımlarınız ve önerileriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim. Motor aşığı bir kardeşiniz olarak motor almaya karar vermiş bulunmaktayım. Ancak daha önce hiç kullanmadım. Araba ehliyetim var aktif araç kullanıyorum ancak ikiside bana bambaşka şeyler gibi geliyor şu anlık birkaç motorsiklet modeli araştırdım ancak sizlerin de önerileri ve tavsiyeleriniz , bu konudaki beni yönlendirmeleriniz benim için çok önemli aklımda olan modeller şunlar

hyosung gt250r( çok uzun süredir bu modelin hayaliyle yaşıyorum :D )

mondial drift l

apache 150

• mondial drift'le ilgili çok fazla marş almama sorunu yazıyolar forumlara. bi araştırmakta fayda var. hyosung muhtemelen 10 yaş civarı bi makina olacak. her türlü sürprize açık. özel olarak beceri, merak yoksa girmemek lazım.

apache daha mantıklı gibi geldi bana. hindliler bi tık daha sorunsuzluğa yakın

• Öncelikle hangisi olursa olsun tekerine taş değmesin. Kendim 2 seneden fazla CF MOTO 150 nk kullandım herhangi bir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca. Sadece aküsü fabrika çıkış aküsü pek iyi değil. Onun haricinde hiçbir şekilde yolda bırakmadı üzmedi beni. Drift l kardeşim kullanıyor ordan biliyorum. Elektrik aksamı biraz sorunlu. Marş almama, tekleme vb durumları baya yaşadı. Hyosunglar ne kadar güzel de gözükse tamirci bulma ve parçasının bulunması konusunda bir tık sorun yaşayabilirsin bu da motora olan hevesini kırabilir. Apacheler içinse hem motor konusunda hemde parça konusunda kolay kolay sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum çıksa bile Hintli motor olarak tamiri vb durumları daha kolay olacaktır. Bajaj serileri de hindistan diye biliyorum. Kafam ağrımasın parçam vb sorunlarım olmasın diyorsan Apache öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.