Şimdi Ara

İLK ÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ DÜŞÜNMEYE İTİLENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babalar şimdi mühendislik mi ilköğretim matematik mi?ben rahat adamım abi bi milyontane mühendislik var.hayat kadını muamelesi görüyor derdim mi var mühendislkse diyorsanız gelin öğretmenliklerle ilgili konuşalım

• matematik öğretmeni ol sağda solda saati 50-100 liradan özel ders verir köşeyi dönersin
  • Mühendis olursam bile kesin devlete girerim diyorsun.Üşengecim o kadar calısamam memur olmak istiyorum diyorsun.O zaman ögretmenlik yaz.Hatta özel ders de verirsin.Her sene 15 yarıyıl tatili + 3 ay tatilini olur.Haftasonların tatil olur.Canın sıkıldıgında cagır ögrencileri pataklarsın.0'ı basmanın keyfini yaşarsın.Kısacası hedef sadece devlet ise ögretmenlik daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

Mühendis olursam bile kesin devlete girerim diyorsun.Üşengecim o kadar calısamam memur olmak istiyorum diyorsun.O zaman ögretmenlik yaz.Hatta özel ders de verirsin.Her sene 15 yarıyıl tatili + 3 ay tatilini olur.Haftasonların tatil olur.Canın sıkıldıgında cagır ögrencileri pataklarsın.0'ı basmanın keyfini yaşarsın.Kısacası hedef sadece devlet ise ögretmenlik daha iyi.

yani hoca beni çözmüşsün rahatızdır:),özeldersten ne kadar döner acebXDbide abi ben özel ders veremem ki öğrenciye yaparsın edersin derimsonra sınıfta fln kalır alimallah
  • bu kafayla mühendis de olma öğretmende olma..
  • @temelmühendis
    valla bana kalsa ünvan hiç önemli değil,sakin ol hoca
    ya bana öğüt verme dostum şunu ol bunu olma diye gerekirse hayvanlar gibi kasarımda değmicek mühendislkte o canımı yakıyor valla..
    öğretmenlerin maaşları nasıl atamaları fln?
  • güncel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.alimm -- 16 Temmuz 2010; 22:59:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet güncel..
  • anadolu öğretmen lisesinden gelen puanla 7 binlere cıkıo sıralama . boğaziçi ilköğretim matematik düşünüorum . nasıl tutar mı ?
  • öğretmen ol vallahi paso ense yaparsın arkadaşım ohh miss
  • sen kafana göre takıl kanka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.