Şimdi Ara

İlk otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 32.000 TL nakit para var. 15.000 TL kadar da kredi çekebilecek durumdayım. İlk aracımız olacak, eşim de kullansın istiyorum. 47.000 TL kadar bir bütçem var şu anda.

Otomatik olması, benzinli olması ve 2010 yılından düşük olmaması şeklinde ne önerirsiniz? Tabiki km de 30-35 kr kadar yakması da lazım en fazla. Memuruz. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Tam 2 haftadır araştırıyorum, clio 4, fiesta, polo, corsa artık inanın karar veremez duruma geldim. Deneyim ve tecrübelerinizden dolayı cevaplarınızı bekliyorum.

• aralarında en mantıklı fiesta gibi duruyor
  • Hocam bu araclardan biri olmayabilir de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçenizi biraz daha arttırıp sıfır km mitsubishi attrage cvt otomatik alabilirsiniz,(51500)

çocuğunuz var mı yazmamışsınız ama bagaj da yanında bonusu olur.

üstelik bu paraya alabileceğiniz bahsettiğiniz yaşta tüm araçlardan çok daha donanımlı ve 5 yılda garantili olur.

forumdaki konusu aşağıda;
    https://forum.donanimhaber.com/son-araclar-mitsubishi-attrage-1-2-cvt-52500-en-az-yakan-benzinli-cc-navi-anahtarsiz-sistem-dij-klima-6-airbag--122779248

daha bugün 2. elde dolandırıldığını söyleyen bir arkadaş konu açmış.

2. el den araba almak bizim ülkede oldukça araştırma gerektiren bir iş.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Şubat 2017; 13:11:32 >

• Megane astra alabilirsin yeni bisey istersen i20 clio olabilir

• Sana önerim, ilk araç olacaksa fazla uçmaya kaçmaya lüzum yok. 30-35 lira civarındaki araçlarla başlayabilirsin. Ama dersen önceden de tecrübeliyim, 45.000₺ civarında alınacak arabalar 308, Cruze ve Bravo'dur.

• 46.000 tl ye 35.000 km de 2013 model kirmizi clio icon 1.2 edc turbo otomatik 120hp benzinli var. Hatasiz kazasiz ekspertizi yapilmis. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuymaq -- 8 Şubat 2017; 13:55:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Bayan için ilk araba
    2 ay önce açıldı
    İlk araç önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim c4 yada 308 in ehdi motor ve yarı otomatık şanzımanına bak hem cok dolu hemde yakıt yok kesınlıkle bakman lazım esın için rahat olur

• Manuel deaeydin 1.33 auris.kriterletine uyardı.tüpe gerek kalmadan o fiata keyifle binerdin 3 yıl kullandım keyifli.Ama bulabilirsen 2. El otomatik auris 1.6 zor ama taktır prins ömür boyı kullan

• Yaris'e ne dersiniz?
  • 2013 Model 34.000 Km de otomatik benzinli Clio 4 Icon 1.2 Turbo EDC aldım.

47.000 TL ye aldım şu anda. Geçmişine baktığımda 31.000 km de ilk sahibi satmış, 3 ay önce 2. sahibi almış sadece 2.500km yapmış, ben 3. sahibi oldum. aracı otorapor da ekspertiz yaptırdım. benden önceki sahibi de yaptırmış 2 ay önce başka firmada. araç hatasız boyasız. ilk sahibi hep renault mais servislerinde bakımlarını aksatmadan yaptırmış faturalarını torpidoda buldum. aracın plastik tamponunda çizikler mevcut. çok temiz geldi, gittim aldım gebzeden.

Allah utandırmasın, mesajlarınız için çok teşekkürler. ama ilk aracım olduğu için sigorta ve kasko çok yüksek çıkıyor, kaskoyu yaptırdım dedim yola çıkacağız Allah korusun diye, ama sigorta 5 dk önce 1.003 TL çıkardan 5dk sonra 1.600 TL çıktı. nedir anlamadım.

Bir öneriniz var mıdır? Teşekkürler

İlk otomobil tavsiyesi

• Aracınız hayırlı olsun ilk araç. Sigorta bence çok uygun yaş 20 30 arası mı

• yaş 29 hocam. onun da etkisi var mı acaba? benim pek bilgim yok da...
  • Yaş önemli kriter bence uygun

• hayırlı olsun allah kaza bele vermesin allah pişman ettirmesin . ama?
  • Güzel Seat İbiza'lar olabilir hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.