Şimdi Ara

İlk Oyun Çevirimi Yapmak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çok iyi düzeyde İngilizcem var ve oyun çevirisi yapmak istiyorum. Fakat tools vs. hakkında zerre bilgim yok :) Bu konuyu açtım çünkü sizden hem bu konuda bilgi hemde ilk çevireceğim oyunun tavsiyesini istiyorum. Tabikide bu ilk çevirim olduğu için çok uzun olmayan dilide çok ağır olmayan fakat yinede dilimize ihtiyaç duyulan oyun önerisinde bulursanız sevinirim. Siz istediğiniz oyunu yazın ben duruma göre hangi yama ile başlayacağımı sizin yorumlarınız arasından seçerim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 8 Mart 2017; 11:8:14 >

• Merhaba. İlk yorum benden olsun. Bioschock 2 den başlayabilirsin diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin😃😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJKBLADE

Merhaba. İlk yorum benden olsun. Bioschock 2 den başlayabilirsin diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin😃😃

Teşekkürler :) Ama sanırım yapılıyor onun yaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 8 Mart 2017; 13:51:4 >
  • Hard west (her yeni çeviri yapacağım diyene söylüyorum) çeviri için tool gerekmiyor. Dosyası notpad ile değiştirilebiliryor. Firma da bu olayı destekliyor ve belki resmi bile yaparlar. Ben deneme yapmıştım sorun olmuyor ama ingilizcem oynamak için yeterli olsa da çeviri için yeterli olmadığından bir şey yapmadım. Gerekirse dosyalara ulaşma konusunda yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

Hard west (her yeni çeviri yapacağım diyene söylüyorum) çeviri için tool gerekmiyor. Dosyası notpad ile değiştirilebiliryor. Firma da bu olayı destekliyor ve belki resmi bile yaparlar. Ben deneme yapmıştım sorun olmuyor ama ingilizcem oynamak için yeterli olsa da çeviri için yeterli olmadığından bir şey yapmadım. Gerekirse dosyalara ulaşma konusunda yardımcı olabilirim.

Oyunu bir araştırdım başlamak için ideal gerçekten ama yinede birkaç öneri daha alayım :) Zahmet olmazsa dosyalar konusunda mesaj atarsan sevinirim büyük ihtimalle bu oyun olacak çünkü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 8 Mart 2017; 11:50:42 >
  • Steam de oyunun Topluluk Merkezindeki Haberler kısmında Patch 1.4.3 başlıklı yazı bu konu ile alakalı ve içinde link var gerekli dosyalarla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 8 Mart 2017; 12:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

Steam de oyunun Topluluk Merkezindeki Haberler kısmında Patch 1.4.3 başlıklı yazı bu konu ile alakalı ve içinde link var gerekli dosyalarla ilgili.

Teşekkürler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 8 Mart 2017; 12:45:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • King's quest

Başlangıç için en iyi oyunlardan umarım başarırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 8 Mart 2017; 12:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

King's quest

Başlangıç için en iyi oyunlardan umarım başarırsın.

Evet çok ideal dostum ama araştırdım biraz chapter 1 yapılmış zaten diğer bölümleride çevirecekmiş sanırım yapan arkadaş.
  • kenan0990 K kullanıcısına yanıt
    The inner world

Buda çok güzel.

• kenan0990 K kullanıcısına yanıt
    Hatta liste verim sana seç beğen

1- the inner world

2- king's quest

3- dying light following EE

4- mad max

5- starbound

6- dark souls 2 ve 3

7- we happy few

8- tyranny

9- torment tides of numenera

10- Orwell

11- hearts of iron 4

12- Shadow Tactics bos

13- oxygen not included

14-

15-

• Aslında King's quest içime sindi ama populer olmayan bir sitede var çevirisi. Oyunu oynayan arkadaşlar mevcut yama kaliteli mi değil mi söylerlerse başlarım 1. bölümden itibaren. Ben deneyemiyorum oyun yok çünkü istek olursa satın alacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 8 Mart 2017; 13:43:3 >
  • Mad max

• quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Mad max

Çok severim oyunu ama o biraz ekip işi kardeşim :) İlk çevirim olacak bide hiç tecrübem yok. O oyundan başlamak sıkıntı olabilir benim için. ama tecrübe kazandıkça ilerde olabilir.
  • Milli olmak istiyorsun demek :D benim fikrimce zor projelerin altına girme basit ve çeviri araçları olan oyunları çevir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

Milli olmak istiyorsun demek :D benim fikrimce zor projelerin altına girme basit ve çeviri araçları olan oyunları çevir.

haklısın amacım o yönde zaten :) bir oyun önerin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 8 Mart 2017; 14:18:34 >
  • Şu güzelim oyuna bir el atan olmadı
    lord of the rings - war in the north
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

Şu güzelim oyuna bir el atan olmadı
    lord of the rings - war in the north

Kardeşim o bir Rpg olduğu için ilk çevirim olmasın :) ama not aldım ilerde fırsat olursa yapmaya çalışırım.
  • bence iyi çeviri yapan forumda ki gruplardan birine katıl önce hem araçlar konusunda vs tecrüben artar hem ağır bir yük altına girmezsin kendini de denemiş olursun.

illa ben yapıcam diyorsanda darkest dungeon in dosyalrı notpad ile açılabiliyor.aşırı bir satırıda yok sanıyorum.istersen deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 8 Mart 2017; 18:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

bence iyi çeviri yapan forumda ki gruplardan birine katıl önce hem araçlar konusunda vs tecrüben artar hem ağır bir yük altına girmezsin kendini de denemiş olursun.

illa ben yapıcam diyorsanda darkest dungeon in dosyalrı notpad ile açılabiliyor.aşırı bir satırıda yok sanıyorum.istersen deneyebilirsin.

Aslında haklısın dostum. Tools olayında sıfırım o yüzden senin dediğin mantıklı geldi :) Burdaki önerileri biraz tecrübe kazandıktan sonra değerlendireyim en iyisi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.