18 Ocak 2013te Doğuş Otodan sıfır aldım, aracın ilk sahibiyim. 56 bin km.den anlaşılacağı üzere araç çok az kullanılıp ev ve iş yerinde kapalı otoparkta muhafaza edilmiştir. Aracın içi ve dışı çok temizdir, eskime yıpranma ve sigara içilmediğinden yanık vs yoktur. Araç Ambition yani spor donanımdır. (baz model attraction ile karıştırmayın) ve ilave donanımlıdır. Bunlar başlıca: panaromik sunroof ledli bixenon farlar led arka stop ve sinyal lambaları vücudu kavrayan baldır destekli spor Recaro koltuklar 5 kollu 17 inç spor jant 3 kollu vites değiştirme kulakçıklı spor direksiyon spor çelik çift egzoz ucu seçilebilir sürüş modları (konfor, spor sürüş vb.) start stop auto hold iki bölgeli dijital klima kararan iç dikiz aynası ısıtmalı yan aynalar park sensörü iç ışık paketi (koltuk altlarınde ve belli yerlerde olan ambiyans beyaz led) vardır. Bütün bakımları her yıl Doğuş Oto Audi servislerinde yapılmıştır. Kendi servisi dışında sanayi vs. yerlerde bakım yağ değişimi vs. yapılmamıştır. Lumar marka cam filmi yapan yer haricinde araca servis dışında hiç bir işlem yapılmamıştır. (Yazılım, ses sistemi yay vs.) En son bakımında Boya koruma, Balatalar ve Continental Contisport Contact 5 lastikler Doğuş Oto Audi servisinde takılmış, lastiklerle 5bin km yapılmıştır. Araç tek kapı coupe olmasına rağmen, arka koltuklarda diz mesafesi tavan yüksekliği gayet yeterlidir ben 1.80 boyunda olmama rağmen rahat bi şekilde oturabiliyorum, arka konforu Mini Cooper, Vw Scirocco, Mercedes C coupe gibi araçlarla kıyaslamayın, tavan yüksekliği ve diz mesafesi 4kapılı sportback gibi ama arkaya geçiş ön kapıdan olacak şekilde düşünün. Coupe olmasının avantajı, ön kapılar 4 kapılı sportback modeline göre daha uzun oldugu için ön tarafın cok daha rahat ve konforlu olmasıdır. Aracımın iki adet küçük sokak arası kazası vardır, iki kazanın fotoğraflarını da koydum, bu kazaları dışarıda çok uyguna yaptırıp tramerde meblağı düşük göstermek yerine orjinalliği bozulmasın diye yine Audinin kendi servisinde orjinal parçalarla yaptırdım iki kazada küçük ve düşük hızlarda olduğu için aracın mekaniğine (airbag şase vs.) zarar vermemiştir. Fotograftaki 1.kaza tramer 9bintl ikinci kaza tramer 11bin tldir. Araca yapılanların, bakımların kayıtları ve evrakları mevcuttur. İlk sahibi olduğum için aracımın bilinmeyen hiçbir şeyi yoktur. Araçta orjinal hem yazlık halı velur paspaslar hem de kışlık Orjinal Audi kauçuk paspaslar vardır. Yedek anahtarı mevcut olup anahtar hiç kullanılmamıştır. Alana hayırlı uğurlu olsun. Lütfen takas teklif etmeyin. FİYATIM 239.000 TL. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 14 Aralık 2020; 9:58:4 > |
Bildirim